admin ti povie že tak začiatkom marca ... tak ako to malo byť začiatkom februára, po novom roku, na mikuláša, začiatkom októbra, koncom septembra ...atď
@n0w inac pamatas si ty tie silne statusy dva do piatej do rana ci do kolkej to bolo vtedy, este na nicku kaylee, jeden svedske zuvacie tabaky a druhy hentam dobsinsky vracia uder
@etela jj o tych tabakoch to boli riadne jeby sak a to forum kde sa vsetky tie veci vymyslali, pazravy fin a vsetko.. co ti jebe to boli hodiny ujebov vtedy V dostavala strasne
uhm neviem ci sa mi to zda dobre, ale tusim niekto proste jebol naky obrazok abo neco do fora, ze v elektricke bolo na stene naprasene tak, ze to vyzeralo ako jezis, tak sme to hned dojebali na satana ale ten corpsepaint si nepamatam vobec ( a imho aj toto je zle co sa mi zda )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
raz to buď bude, alebo bude ale nie až tak dobre.
V tomto prípade nečakám nič. Je mi to jedno.
@18miki18 asi tak
@majusssska tak ho nebudem zaťažovať zbytočnými otázkami
ja to už radšej neskloňujem vôbec
@heatrow tak nerýp
@hajzelodkosti tak snáď raz budú
@azizi celé zle to je !
to ako "poslem ti 100.000 do utorka"
@majusssska velmi prehanas to len my si moc domyslame..
@uggla kde sa teda uvidime? 8)
a dalej este zopar frezovych, to ale nejdem vytahovat kedze ma stalkuje a nasieral by sa zbytocne
tam sme usudili ze clovek si tri koncatiny sam len tak neodreze, musi mat proste cirkular v strede izby a nan sa parkrat hodit
ja praveze ale zas neviem jak vznikol corpsepaint a preco sa sakra satan objavoval v elinach a na zastavkach a odkial vlastne dosiel
uhm neviem ci sa mi to zda dobre, ale tusim niekto proste jebol naky obrazok abo neco do fora, ze v elektricke bolo na stene naprasene tak, ze to vyzeralo ako jezis, tak sme to hned dojebali na satana ale ten corpsepaint si nepamatam vobec ( a imho aj toto je zle co sa mi zda )