doprdele holka .. milování je v pohodě, když už nejsi pod zákonem .. já fakt nevím, kam ty spěcháš .. věř mi .. všichni ho maj stejnýho a za dva roky se bude sex dělat stejně jako teďka .. takže skutečně není kam spěchat ..
booooooooooooooooooooooooooooože mna už asi fakt z teba šľahne o zem. Ty si myslíš že asi prečo je povolené mať sex až od 15 ????????????? bože prosim vysvetlite jej to niekto
Neviem prečo, ale mám pocit, že toto je jeden z nickov jednej nemenovanej osoby, pretože 3 nenormálne diskusie za 2 dni nemôže založiť normálny človek. Polož túto otázku mame...
ja som zastancom milovania sa az v manzelstve. a vtedy myslim je uplne jedno, ci je to trinasteho alebo strnasteho, kludne aj oba dni a aj vsetky ostatne v mesiaci, zalezi od konkretnej manzelskej dvojice.
ked si to nebudes potom vycitat a väcsina ludi v tvojom okoli bude suhlasit s tym, ze to bol ten pravy cas. ehm, asi o tom nebude ta väcsina vediet, takze ked to bude ten prijatelny vek aj pre siroku verejnost
Kolko tych ankiet a for ohladom jej planovaneho pohlavneho styku buduci tyzden na chate to chuda dievca tento tyzden zalozilo? Nemate to niekto zratane?
trapas.. Akože ty sa nepoučíš??? Už tu boli dve diskusie od teba, všetky v podstate rovnaké, každý vyjadril názor, že si sprostá... Ale nie, ty sa ešte just budeš pýtať ako totálna piča... Pre mňa za mňa si sexuj koľko chceš, je to tvoj problém, ak skončíš tehotná...
Pokiaľ ti kokotom nevyrazí oko a pokiaľ ostaneš v tom tak celé milovanie bolo v poriadku. Hoď to na video a zaves to sem aby sme to mohli odborne posúdiť.
najlepšie by bolo hneď v pôrodnici.... na novorodeneckom.... aby si náhodou nič nezameškala.... ty máš 13 a ešte si sa s nikým nemiloWala?? kde žiješ dievča?!? prebuď sa a aby si si neposrala celý život.
ze ju este riesite..dievcatko nevie,ako na seba upozornit,tak tu zaklada pridrbane ankety..nechajte ju,nech si pokazi zivot..nech jej toho "velmi zalubeneho" priatela zavru za trestny cin,nech ju nabucha a potom sa mozno spamata
@bonita tu som doma, v tychto anketach...uz len vidim JAHODA a hned mydlim ruky slintam vsetko dokola jezis to som schopny citat aj sto krat a smiat sa stale MiLoWwwvaNjeEE JhEEe F PoorRiaddDQuu v tvojom veQu....neboj sa...roztiahni nohy a ideš...to biele čo z neho vyprskne to nič...to je syrup :-! ble
@jahoda12 ty si fakt kurva takto ti to vysvetlím: sex môžeš mať podľa zákona od 15 rokov z toho LOGICKY vyplýva, že prvé milovanie je v poriadku od 15 rokov ono to má nejaký dôvod, vieš? že ľudia sú do veku 15 rokov decká takže aj TY si len DECKO aj JA som len decko ale ty by si očividne potrebovala sexuálnu výchovu
Keď človek nadobudne aspoň kúsok rozumu aby si uvedomil aj následky svojho konania a nepísal tu za pár dní či týždňov anketu: Nemôžem byť tehotná????? alebo Čo mám robiť nabúchal som frajerku a také kraviny. Čiže chcem tým povedať že ak chce mať človek prvý sex tak mal by v živote už niečo vedieť a nie len veľkú a malú násobilku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
aaaaaaaaa na to uz ani nadavka neni! vymetene toto
ale prečo si vybrala práve 13ty a 14ty deň???
dievča malé - to je v piči s tebou.
jaaaaj jahoda jahoda. ked si taka pripravena co sa na to pytas na nete? a to ste nemali radi luciu! vidite toto je hrozne!
ked si to nebudes potom vycitat a väcsina ludi v tvojom okoli bude suhlasit s tym, ze to bol ten pravy cas. ehm, asi o tom nebude ta väcsina vediet, takze ked to bude ten prijatelny vek aj pre siroku verejnost
Od 12 roka začína u ženy neplodnosť a u mužov impotencia.
ALE NE