Nie občas, ale VŽDY, keď prídem na Birdz mám pocit, že v poslednom čase žijem na inej planéte... A to je prosím pekne autorka tejto témy skoro tak stará, ako ja ?!?!?
@whisper Ale koľko veľa slov ešte len možno raz spoznáš. Ja ako správny intergalaktický stopár a návštevník podivných planét mám svoj uterák vždy pripravený (nikdy nevieš, kedy a ako sa ti uterák môže zísť) a z môjho zápisníka ako väčšina z nás veľmi dobre viem, kedy som sa naučila nejaké nové slovo (čo keď ma raz stretne osemnohá obluda a bude sa ma na nejaké konkrétne slovo pýtať a ak nebudem vedieť, tak na mňa vypľuje oranžovú lepkavú páchnucu tekutinu? Nie, ďakujem).
Nikdy by som si nemyslela, že niekto dokáže brať svet ešte vážnejšie ako ja v poslednej dobe, ale akurát som s potešením zistila, že nie som na tom zas až tak zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ja som sa dozvedela od spolužiačk - punkerky . Nepýtala som sa priamo, ale tak nejak z kontextu mi to po chvíli docvaklo.
A zase trefa do čierneho! Nepoznám jediného punkera, aspoň teda vedome nie
neznasam to slovo
@mm47 Ani mne sa nepáči...
Len slovo je nahovno.
omfg
ten zápisník práveže potrebuješ ty, keďže pre mňa české slovo kérka rozhodne nie je neznáme...