Ahoojte takže už podľa názvu trocha tušíte o čo sa jedná..som buchnutý do jednej holky, kamarátky a chcel by som sa tu prítomných veriacich aj neveriacich dievčat a chalanou keď sme vonku viacery tak niekedy tam sú od nej tie "pohľady" a dotyky "omy
Ked už trpíš dysgrafiou , tak pri pravopisných chybách, ktoré vo veľkej miere robíš sa ti tie slová podčiarkujú, tak na ne nabudúce klikni PTM a napíš to ako človek.
@james98
ja keď som sa raz v jeho rokoch do niekoho "buchol", tak som toľko doňho bil, až bol môj, týto chalani sa vôbec nevedia vynajsť, nevedia čo maju babe povedať, ako ju získať :happy:
@zajkousko Tak stále lepšie keď je aspoň trocha hanblivý, akoby už v týchto rokoch pretiahol 15 báb :happy: Neviem síce ako to je, ale neviem si predstavit ako nahovoríš napr. heteráka - ako hej, niektorí to chcú skúsiť, ale podla mňa väčina sa nedá nahovorit ani keby si búchal neviem ako silno
@james98
mal som 16-17 rokov a obyčajne sa to stávalo na diskách a ako hovoríš, veľa bolo takých čo to chceli skúsiť,ale viac pre peniaze, dostal som každého, ktorý sa mi páčil...
no proste z odstupom času je to pre mňa samotného nepochopiteľné, ako som mohol byť takéto "hovado", hanbím sa sám pred sebou...
"veriacich a neveriacich" to bol pokus o vtip vďaka za názory. Ide o to že toto chcem zobrať vážnejšie a nerád by som niečo unáhlil. Takto, ja som už o nu ako kamarátku raz prišiel a nebolo to preto že som jej niečo povedal. Nebolo to niečo v zmysle oo ľúbim ťa páčiš sa mi a podobné sračky.. Prosto som sa správal ako debil. A to vo všetkom. Uvedomil som si že takto toho môžem veľa stratiť. Zmenil som sa, na potom sme sa "náhodou" zasa stretávaly vonku písaly si a pod. Ja som len v neistote :p mimochodom, ja som ju pred cca pred pol rokom nenávidel. Tss ani neviem prečo..
pohľadmi a dotykmi sa neriaď, v tom má každý iný "prah" alebo ako to nazvať, a každý to vidí inak...ja sa bežne dotýkam ľudí a nemyslím to tak, ako by si to niekto mohol na prvý pohľad vyložiť, v tomto treba mať veci ujasnené a nie je moc dobré premietať a vysvetľovať si od danej osoby niečo, v čom si si vôbec neni istý, ako to myslí.
ak to dlhšie nevydržíš, proste jej to povedz, sadni si s ňou, vyriešte to...špekulovanie nad náznakmi, ktoré možno vôbec náznakmi nie sú, neviem či je ten najsprávnejší nápad...
ja na tvojom mieste by som ju asi najskôr niekam pozvala a priamo sa jej spýtala...a zároveň asi priamo naznačila aj tvoje sympatie k nej...neviem, podľa mňa je strašne fajn, keď ľudia navzájom vedia, na čom sú
podľa mňa je to dobrý nápad, proste sa jej opýtaj, či by nešla von s tebou raz aj sama, bez ostatných inak na to neprídeš, buď chlap a sprav prvý krok ty
@hergot fuha to tazko povedat...aj ( nahodne dotyky ) mozu byt, naozaj len nahodne...ak ste kamarati tak tie pohlady si mozes vazne len zle vysvetlit...musis citit ci tam chemia je...ak nic take necitis, tak tam nie je a vtom pripade sa na to radsej vykasli...drzim palce
tak logicky sú dve možnosti buď len laškuje lebo jej klepe na hlavičku a v tom prípade ak o ňu slovne prejavíš záujem tak to môže dopadnúť katastrofou kamaratskou samovraždou
na druhej strane ak to nespravíš neviešš, možno že sa ti snaží dať najavo dotykmi a pohľadmi aby si si ju všimol lebo aj sama má čo robiť asi sa hanbí.
Skús, stále to vieš zviesť na srandu typu "Ale ja som len žartoval "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a k téme. podľa mňa nemá nejaký extra zájem.
šak ju zavolaj von. len vy dvaja a nie viacerí. :letim:
Bez dobrej gramatiky ťa žiadna inteligentná nebude chcieť, to hádam vieš. Ale nie, žartujem.
Možno obidve. Možno sa niekedy len hrá, lebo má takú náladu, inokedy to možno myslí vážne.
pozri, to je tazke poveda,t proste ju zavolaj von, uvidis.
dobre, pekne si napísal, aby som neriešila gramatiku, tak nebudem :-S
možná to menovaný myslel takto, že ona verí, že ju neskoršie požiada o ruku a on je neveriaci, že k takému niečomu by došlo, či :-S
ja keď som sa raz v jeho rokoch do niekoho "buchol", tak som toľko doňho bil, až bol môj, týto chalani sa vôbec nevedia vynajsť, nevedia čo maju babe povedať, ako ju získať :happy:
A k téme: povedal by som, že sa jej pravdepodobne páčiš ale to ešte nič neznamená lebo páčiť sa jej môže každý a aj správať sa tak môže ku každému
mal som 16-17 rokov a obyčajne sa to stávalo na diskách a ako hovoríš, veľa bolo takých čo to chceli skúsiť,ale viac pre peniaze, dostal som každého, ktorý sa mi páčil...
no proste z odstupom času je to pre mňa samotného nepochopiteľné, ako som mohol byť takéto "hovado", hanbím sa sám pred sebou...
keby sa to aj dalo nejak vymazať z mysle
ak to dlhšie nevydržíš, proste jej to povedz, sadni si s ňou, vyriešte to...špekulovanie nad náznakmi, ktoré možno vôbec náznakmi nie sú, neviem či je ten najsprávnejší nápad...
ja na tvojom mieste by som ju asi najskôr niekam pozvala a priamo sa jej spýtala...a zároveň asi priamo naznačila aj tvoje sympatie k nej...neviem, podľa mňa je strašne fajn, keď ľudia navzájom vedia, na čom sú
na druhej strane ak to nespravíš neviešš, možno že sa ti snaží dať najavo dotykmi a pohľadmi aby si si ju všimol lebo aj sama má čo robiť asi sa hanbí.
Skús, stále to vieš zviesť na srandu typu "Ale ja som len žartoval "