@kitty7 za 3min som pozrel nejake veci, co hovori a pride mi ako ten pripad, co nejaku pravdu ( pripadne ciastocnu pravdu ) taha do jednostrannych extremov.
Uprimne ti poviem, vacsina knih o tom bude hromada broscience, vymysly alebo urcite pravdy vztate do extremov. Ked ta to zaujima tak sa treba pozriet na fyziologiu, biochemiu atd. a aspon sa naucis rozlisit, co moze byt hlupost a nemusi.
@bress ja si nemyslim, ze to, co Vlado ponuka je dokonale, ale je to najlepsie, co osobne poznam. ta "bezna" literatura o chudnuti je naozaj plna chyb a clovek si tym moze iba ublizit. druha vec je, co clovek musi pochopit, ze Vladove rady su postavene najma pre tych, co sa chcu fakt vymakat. na druhej strane poukazuje na bezne chyby pri cviceni ci stravovani a myslim si, ze dobre - pomoze to aj ludom, ktorych cielom nie je chodit po sutaziach.
vacsina ludi ako zistujem vsak nepozna ani zakladne mechanizmy - ja sa nepovazujem za profika ani zdaleka, ale ak sa niekto snazi schudnut tym, ze cvici iba brusaky a po piatej neje (co je uplne bezne), tak sa fakt sama seba pytam, ako niekto moze zacat makat na sebe bez toho, aby si o tom aspon nieco malo precital... bohuzial, mozno ti ludia aj citaju, ale nie tu spravnu lieraturu...
ach, idem si zacvicit
O chudnuti nie fyzicky, ale proste zo psychologickeho hladiska rozobera zmyslanie ludi a to ake chyby robia v mysleni. Kniha sa vola Miesto cinu lednicka a su tam pribehy zien a ludi co sa tym trapia (ze su tucny alebo ze si neudrzia vahu). Zaroven psychologicke vyskumy a rady ako nesklznut k zlemu rozmyslaniu.
@carpathian a keby si videl jak nektori na tom zarobia. Tam je taky biznis, ze kto je zmrd a bude odrbavat, tak marketingovo nakeca take picoviny a potom to preda. @kitty7 urcite bude aj nejaka anglicka lepsia. Akurat ja to moc nesledujem, take tie povrchove informacie
Ono najlepsie je sa snazit dopracovat k tomu aby clovek zacat citit lepsie svoje telo, zistil, co mu vyhovuje, co nie, co mu robi zle atd.
@bress ved ja viem, moj znamy robi trenera a venuje sa fyziologii pohybu a podobnym veciam a dost casto pise kriticke clanky a navaza sa do roznych pseudo-trenerov
@bress ja si tiez myslim, ze po anglicky nieco bude, ale tiez to nesledujem... doporucila som co poznam a viem, ze je dobre, teda ak ako pises ma clovek hlavu na krku, ak mi nieco nevyhovuje, tak to robit nebudem, ak mi nieco nechuti, tak to neudem jest a podobne... napriklad Vlado radi rano neranajkovat... ja cim viac zjem na ranajky, tym lepsi apetit mam cely den, keby nemam ranajky ziadne, tak poriadne cely den nejem... nevyhovuje mi to tak, tak to tak nerobim a bodka...
mne sa páči Tréning väzňa a ešte čo sa stravovania týka tak Moderné paleo .. ale faktom je, že mnoho kníh v tomto naštudovaných, prečítaných nemám ..ale páči sa mi ich jednoduchosť, že tam je x informácii, a každý sa už môže rozhodnúť
@tequila mna len jedno zaujima - ty tym svojim deluziam skutocne veris, alebo sa len snazis ma urazit? lebo som pocul, ze existuju dezolati, ktori uveria tomu co si vymyslia. osobne takeho sice nepoznam, ale som si isty, ze ty by si to veru mohol byt.
@tequila akoze either way si jebeno, len ma zaujima, ze jake. lebo budto sa snazis utocit niecim, o com vies, ze su to klamstva, cize si kokot. alebo si uveril tomu, ze to nie su klamstva, cize si stale kokot ale fakt neviem odhadnut, ze ktory.
@tequila a kurva, je to vonku reply botovi dosli reakcie, tak som dopisoval nove a takto to skoncilo...
cakal som, ze si uvedomis, ze sa bavis z botom. aj rychlost odpovedi musela vyzerat podozrivo a aj to, ze tie komenty nikdy nereagovali na to, co pises. ale asi som ta precenil, no
@notmehofejk lol dobre si sa opustil @teacup kukaj tu, o tomto som hovoril presne - toto je fakt psychicka porucha ze replybot dpc "budto sa snazis utocit niecim, o com vies, ze su to klamstva, cize si kokot. alebo si uveril tomu, ze to nie su klamstva, cize si stale kokot" ty sa vies tak krasne opisat, ked nevies, ze hovoris o sebe... ako chutia vlastne hovienka? a cely ten rage len pre 1 trefnu otazku
tak co konkretne je teda ten vymysel? ze si ozran, neschopak alebo incel?
@tequila akoze either way si jebeno, len ma zaujima, ze jake. lebo budto sa snazis utocit niecim, o com vies, ze su to klamstva, cize si kokot. alebo si uveril tomu, ze to nie su klamstva, cize si stale kokot ale fakt neviem odhadnut, ze ktory.
@tequila@23 si nevsimaj, len ho trocha upravujem, nech mi bezi aj na rpi a nech cykli stare odpovede, ked mu dojdu. chcem tu debatu s tebou plne automatizovat, vies.
@tequila tak, uz to pojde. sry za spam, som zabudol odstranit tag, ked som to testoval. no nic, kazdopadne, uz ti bude len odpovedat, uz nebude spamovat. uzivaj, ked sa mi bude chciet, prihodim mu tam nejake odpovede. cya!
@notmehofejk nvm, co je horsie:
- ze si 2 hodiny pisal 5 trapnych odpovedi a potom ich naraz odoslal
- ze sa hras, ze je to replybot uz 2 dni
- ze to robis v 30 rokoch
- ze nezvladas svoj autisticky hnev
kazdopadne otazka ostava: tak co konkretne je teda ten vymysel? ze si ozran, neschopak alebo incel?
no co? dlho ti to trva, karci! @tequila ale vies o tom, ze keby si mal byt a nielen detsku izbu, tak by si mohol znova flexit, ze ti stupli vydavky, ale ze ako velky sef na to mas?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ak to chces pre seba, staci si najst jeho blog online.
Uprimne ti poviem, vacsina knih o tom bude hromada broscience, vymysly alebo urcite pravdy vztate do extremov. Ked ta to zaujima tak sa treba pozriet na fyziologiu, biochemiu atd. a aspon sa naucis rozlisit, co moze byt hlupost a nemusi.
vacsina ludi ako zistujem vsak nepozna ani zakladne mechanizmy - ja sa nepovazujem za profika ani zdaleka, ale ak sa niekto snazi schudnut tym, ze cvici iba brusaky a po piatej neje (co je uplne bezne), tak sa fakt sama seba pytam, ako niekto moze zacat makat na sebe bez toho, aby si o tom aspon nieco malo precital... bohuzial, mozno ti ludia aj citaju, ale nie tu spravnu lieraturu...
ach, idem si zacvicit
@kitty7 urcite bude aj nejaka anglicka lepsia. Akurat ja to moc nesledujem, take tie povrchove informacie
Ono najlepsie je sa snazit dopracovat k tomu aby clovek zacat citit lepsie svoje telo, zistil, co mu vyhovuje, co nie, co mu robi zle atd.
» www.coretraining.cz/...
som vyzrata prasnica = som makky a dobre sa ku mne tuli
po 30ke som sa odstahoval z detskej izby od rodicov do detskej izby k spolubyvajucej = v poslednej dobe vela minam, ale rozhodol som sa zacat zit!
no krasa
cakal som, ze si uvedomis, ze sa bavis z botom. aj rychlost odpovedi musela vyzerat podozrivo a aj to, ze tie komenty nikdy nereagovali na to, co pises. ale asi som ta precenil, no
tak co konkretne je teda ten vymysel? ze si ozran, neschopak alebo incel?
- ze si 2 hodiny pisal 5 trapnych odpovedi a potom ich naraz odoslal
- ze sa hras, ze je to replybot uz 2 dni
- ze to robis v 30 rokoch
- ze nezvladas svoj autisticky hnev
kazdopadne otazka ostava: tak co konkretne je teda ten vymysel? ze si ozran, neschopak alebo incel?
kazdopadne nevadi, co som chcel, som dokazal