Kniha je celkom zaujímavá, ale náročná na čítanie. A nie je v nej žiadne tajomstvo života, ale nadnesene vysvetlené pozitívne myslenie, moc idealistické... Môžeš si ju kúpiť a prečítať (aspoň 5-krát celú, aby si ju pochopila), alebo pozrieť film a až potom prečítať.
Osobne radšej odporúčam knihu Valerij Sineľnikov - Sila zámeru ... omnoho jednoduchšia na pochopenie a hlavne menej sci-fi
kniha to isté ako film ... ak nerád čitaš tak si pozri film ... neviem či to funguje ale zdá sa ti ze ano ... lebo je to usmernovanie myšlienok ale neviem ako sa to vola ... proste ked niečo chces tak sa ti to prihodi ... lebo to chceš
mám tu knihu doma, aj ešte ďalšie tri také podobné.. videla som aj film, a funguje to, skoro všetko čo v nej je, je pravda.. mne sa to utvrdilo v mnohých prípadoch a celkovo mi tá kniha zmenila život
ahoj napíš mi na e-mail (veronika.r@pobox.sk ) a aj ja tu knihu veľmi chcem a slovíčko chcem a verim je v tomto pripade velmi dôležite , ale určite si ju kup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Kniha je celkom zaujímavá, ale náročná na čítanie. A nie je v nej žiadne tajomstvo života, ale nadnesene vysvetlené pozitívne myslenie, moc idealistické... Môžeš si ju kúpiť a prečítať (aspoň 5-krát celú, aby si ju pochopila), alebo pozrieť film a až potom prečítať.
Osobne radšej odporúčam knihu Valerij Sineľnikov - Sila zámeru ... omnoho jednoduchšia na pochopenie a hlavne menej sci-fi
zmenila ti život k lepšiemu alebo k horšiemu?
ja vacsinu knih stahujem z tamadial...ale nechcem si az tak znicit oci