Samé uvažovanie a rozhovory - na popcornový film žalostne málo - ten potrebuje akciu, normálne som sa divila, že o čom to vlastne bude ten film. Už ked som to čítala, videla som, že je to až prisladké, na môj vkus, ocenila by som viac akcie
No ked sa na jeho tvár pozrieš z boku, tak vyzerá akoby do niečoho narazil...
Inak Twilight som videla len raz a ostatné diely ešte vôbec, ale chcem si to pozrieť nech si utvorím vlastný názor a či je to naozaj také hrzné, ked Pevnosť tým filmom dáva 20 percent, dvojke tuším dala 0 percent...
A nemám rada Jacoba, videla som ukážku, neviem či na dvojku alebo trojku a dávali tam akurát tých ,,vlkolakov"" - no strašné, to boli takí modelkovskí vlkolaci...našminkovaní všetci sú, no čo, ale ked to teenagerky tak neskutočne zbožňujú.... Ale zaujímajú ma Volturioviai...
@sleepwalker9 ja ani nevim do to je. ale vim ze tam maju byt daky "vlkodlaci"....pché,, ten film zosmiesnuje celú kulturu a poviedky a vsetko o vlkodlakoch,upiroch a podobnych veciach
btw bude teraz usper film... Vampire Suck...proste parodia na tvajlájt..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ako postavy sú fakt zle napísaní a (čiastočne vinou ultradebilného scenára) aj biedne zahraní.
Je to hlavne priveľmi romantické
Samé uvažovanie a rozhovory - na popcornový film žalostne málo - ten potrebuje akciu, normálne som sa divila, že o čom to vlastne bude ten film. Už ked som to čítala, videla som, že je to až prisladké, na môj vkus, ocenila by som viac akcie
A tiež aby neboli všetci taký naondulovaní
Inak Twilight som videla len raz a ostatné diely ešte vôbec, ale chcem si to pozrieť nech si utvorím vlastný názor a či je to naozaj také hrzné, ked Pevnosť tým filmom dáva 20 percent, dvojke tuším dala 0 percent...
A nemám rada Jacoba, videla som ukážku, neviem či na dvojku alebo trojku a dávali tam akurát tých ,,vlkolakov"" - no strašné, to boli takí modelkovskí vlkolaci...našminkovaní všetci sú, no čo, ale ked to teenagerky tak neskutočne zbožňujú.... Ale zaujímajú ma Volturioviai...
btw bude teraz usper film... Vampire Suck...proste parodia na tvajlájt..
Kks.... ten burger nemal chybu
Dá sa to stráviť, ale tak no...
To co tu rozoberam (ROFL)