@staphylococcus Jej ahoj, hej hej v poslednej dobe som tu zase aktívnejšia @kosmiklove Aj Tashiru? To by ma celkom zaujímalo, či si na ňu niekto ešte spomenie. Práve ona ma inšpirovala začať písať články, tak som ju tu nemohla vynechať
Všetkých. S niektorými som si dosť písaval a dokonca aj potom, čo už neboli na Birdz. Niektorých som šiel pozrieť cez celé Slovensko. Len-tak. Ach to boli fajn časy.
@grietusha Vau, to som nečakala, že si niekto bude pamätať všetkých! Dokonca aj mňa Som sa tam pôvodne nechcela dávať, ale potom som si povedala, že prečo nie, ehm. Ja mám teraz také nostalgické obdobie, spomínam si na staré pekné časy Tak vrámci toho mi napadlo založiť toto vlákno. Kedysi to tu bol taký môj druhý svet. @7 Ja som sem dávala len ľudí, ktorí tu boli naposledy prihlásení už veľmi dávno. Inak by si isto nechýbala
@azizi hm, tak to je možno preto, lebo som divný a komunikujem len so zvláštny mi bytosťami Tak tie ostatné si buď vôbec nezapamätám, neregistrujem ich, alebo ich moje podvedomie vypustí...
Ešte sarah_whiteflower (alebo tak nejak), tikalok...obaja super blogy...a n0win0u a etelnair...lebo som mal rád ich humor veľa som sa pri tomto nasmial
@grietusha Nebola si náhodou aj na Birdz stretku, či to si pletiem? Boli sme v nejakom pube a bola si tak ďalej od ostatných, na nejakom múriku alebo tak Ja som sedela pri stole s Galinkou, Sheenou, Tomášom a nejakými ďalšími ľuďmi. Ale ja som bola vtedy neskutočný introvert desne nervózny z ľudí, takže mňa si si určite nevšimla To ja len tak, že či náhodou. Inak si už odtiaľ nikoho nepamätám.
@magick55 No jasné, sarah_whiteflower! Tak na tú som teda úplne zabudla. Ďakujem moc za pripomenutie! A Tikalok a etelnair tu boli prihlásení nedávno, tak tých som vynechala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@kosmiklove Aj Tashiru? To by ma celkom zaujímalo, či si na ňu niekto ešte spomenie. Práve ona ma inšpirovala začať písať články, tak som ju tu nemohla vynechať
Inak úplne ste ma milo prekvapili, že si na mňa tiež toľkí spomínate! Toto som vážne nečakala, ale že vôbec