neviem. za normálneho stavu si neviem predstaviť že by som zvládol viac ako dve, a vždy keď pozerám nejaký Felliniho film tak absurdne snívam že aké by bolo krásne mať takú košatú rozvetvenú rodinu v talianskom štýle.
ak by som mala mať, tak trojičky a potom sa nechať sterilizovať, aby som mala pokoj (a aby som si celé tehotenstvo odbila na jeden raz).
ak by som mala jedno, a chcela nebodaj druhé a miesto toho by boli niekoľkorčatá, bolo by to zle. Ak by som mala dve a nebodaj chcela tretie, tak by i dvojčatá omylom boli zle. Tak preto tie trojčatá
neplanujem deti, ale keby sa to zmenilo tak 4 najlepsie...lebo 2 deti su taky priemer, ale ja vyrastam v pocetnejsej rodine /5deti/,a hoci to je financne aj casovo narocne, predsa bys om ja a urcite ani moji rodicia nemenili
dievčatká. dvojčatá ideálne, blonďaté a kučeravé, s porcelánovobledou pokožkou a modrozelenými očami čo je s génmi čo som zdedila po otcovi dosť možné, aj keď, asi je nepravdepodobné že by ten kučeravý gén preskočil jednu generáciu, ale uvidíme
a uplne najlepšie ak budú po svojom ockovi geniálne, a také bláznivé cholerické malé potvory, a po mne povrchné a ešte keby zdedili všetky moje fóbie, neurózy, a skryté psychické poruchy, to mi bude sveta žiť
dve sa mi zdá byť také optimum..ale neviem sa zbaviť pocitu, že jedno by mi stačilo..aby som mu vedela dať všetko a hlavne všetok svoj čas, lásku, pozornosť a materiálne zabezpečenie...
@mojdedo proste to neni moja priorita ani su neni na ziadnej priecke mojo hodnotoveo rebricku. ked si predstavujem svoju buducnost nikde tam nefigurju deti, nemam ich rada a nechcem ich.
Vždy som chcela veľkú rodinu ale usúdila som, že najlepšie je mať jedno a dať mu všetko čo môžem a vychovať z neho správneho človeka, než si narobiť 3-4 deti a nemôcť im dať všetko čo budú potrebovať.
@magaman no nahodou, mne sa vždy prave take 9 miestne pačili, aj s ocinom sme vždy take chceli.. ale je pravda že našej rodine stači aj 5miestne ale hento by bolo pohodlnejšie
@overexcitedgirl mne sa najviac co sa designu tyka pacia praveze 2 miestne sportaky (proste maju najladnejsie krivky , horsie je to vsak s praktickostou a vyuzitelnostou
@zoen som jedináčik mám skvelých rodičov a vždy keď počujem svojich kamarátov ako rozprávajú o svojich súrodencoch tíško im zvidím (samozrejme v dobrom ) - ale ja som sa zameriavala na finančnú a výchovnú stránku, čiže budem sa opakovať: radšej jedno a dať mu všetko čo môžem než mať 2,3,4,5 a viac detí a nemať na ne čas a nemôcť im dať všetko čo budú potrebovať.
Nás je doma 6 detí a som šťastná že nás je tak veľa. Fakt je to super. Život je taký pestrejší. O zábavu je vždy postarané. A preto by som aj ja chcela mať takú väčšiu rodinku.
zase to musím vysvetlovať? budem mať dvojičky a potom ešte uvidim. ale deti musia byť v paroch,lebo potom by si robili zle.takze alebo dve,alebo štyri alebo šesť,podla bohatosti manťela.
Tak nas je velmi vela surodencov a nerobime rozdiely ani vekovo ani nijak inac Mame skvely vstah a dobre si rozumieme a robime vsetko aby sme vsetci boli s nami spokojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ak by som mala jedno, a chcela nebodaj druhé a miesto toho by boli niekoľkorčatá, bolo by to zle. Ak by som mala dve a nebodaj chcela tretie, tak by i dvojčatá omylom boli zle. Tak preto tie trojčatá
ale inak deti neplánujem
..nechcem mať viac detí, určite nie.
a uplne najlepšie ak budú po svojom ockovi geniálne, a také bláznivé cholerické malé potvory, a po mne povrchné a ešte keby zdedili všetky moje fóbie, neurózy, a skryté psychické poruchy, to mi bude sveta žiť
ideálna rodinka... ale vzhľadom na isté okolnosti budem rada aj zajedno.
a za mna, jedno, lebo viackrat by som porod asi nepodstupila a chcem len chlapca
dve dievcata alebo starsi chlapec mladsia baba
@lulu066 tak to ti závidím
a ked sa uz spominali tie mena, tak asi krasne jednoduche slovenske. : Katka,Zuzka,Anicka,Lukas,Jakub,Martin[btw pre mna najkrajsie meno al. Matej]