Koľko hodín/cvičení/prednášok týždenne máte? Poprípade za dva týždne ak sa vám to delí na párny a nepárny... Len ma zaujíma, či je to na SŠ všade rovnako a VŠ ako moc sa to líši.
30! A to som bola naozaj prekvapená, v prvom ročníku na gympli sme mali viac.. a teraz len 30! (5,6,6,7,6) ja som úplne šťastný z toho.. a ešte utorky a stredy mám 6. hodinu také že.. telesná, umenie a kultúra keď mám 7 hodín z toho mám dve informatiky, úplne super rozvrh máme
27 hodín týždenne... ALE! jeden deň mám prax, a podľa toho na akej pozícii som/prax je totiž urobená ako prevádzka našej školy, tj, oblsuha na raňajkách, večeriach a obedoch, tak isto pomoc v kuchyni, narecepcii a ešte bohviečo /, som v škole 5 až 7 hodín... takže v tom najhoršom prípade mám týždenne 34 hodín až na to že ja som v škole nonstop, nakolko som na intráku a mám tak naprdel urobený rozvrh, že chodím na druhú hodinu, ale potom mám vlastne desať hodín a som v škole do piatej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
12 dvojhodinoviek (960 minút ) - z toho 4 prednášky, 2 cviká a 6 seminárov, telesná sa mi neušla
ach, to bolo už dávno...
o___O strasne malo (normalne zacinam mat obavy o svoje vzdelanie) asi je to tym ze vela predmetov uz nemame
v P - 6hodín
.... a buducí tyzden neviem .. hahaha nemáme rozvrh na buduci tyzden takže super