ta v krvi ti zostáva až nejakých 8-9 mesiacov... ale dá sa aj zistiť že jaké množstvo tuším, resp. že či je to už len také, že "dozvuky" alebo si fajčil týždeň predtým... aspon tak sa mi zdá no...
Jj presne ako hovori Nina..su na to specialne testy na zistenie THC v krvy za ktore sa plati...ked fajcis pravidelne uklada sa ti to v organizme...ked vyfajcis jeden joint...tak mas okolo 50% v bunkovych membranach a po nejakych dnoch...tusim okolo 6...mas 20% v krvy...po mesiaci mas percento v tukovych tkanivach a vo vlasoch....
tak keby ostavala v krvi uz som davno v prdeli ale tak asi sa to nezisti len pri beznom lekarskom odbere hmm ale istotne mozem povedat ze z korienkov vlasov sa da zistit ci so to uz niekedy robila a ak ano tak aj ci hulis velmi casto zriedka alebo ti len raz siblo v hlave a mam taky pocit ze odtial sa to tak rychlo nestrati
kasom sa zhulil skole... uvidel riaditel ze na nom nieco je mal niake podozrenie tak to povedal rodicom a o take dva tyzden dosli do skoly doktory ze mu daju testy on im zajebal ze neda sa niako dohodnut? povedali ze kedy si huli? pred dvoma tyzdnami. a trenujes? hej dost a pil osm este vela mlieka. tak to nezistili... ja take viem ze vo vlasoch to mas skoro pol roka, v krvi 1-3 mesiace a v mozi par tyzdnov... preto treba pit vela mlieka a vela sportovat
v krvi pol roka, ale nedá sa to zistiť pri normálnom odbere krvi, iba pri špeciálnych testoch, stoja 7 litrov.....vo vlasoch sa to drží dlhšie (ale kto by ti odoberal vzorku vlasom aby zistil či si náhodou niekedy dávno nehúlil? )
tak tak v moci sa to drzi iba tri dni a to viem o com hovorim neraz ma mama dala na testy... hehe ... ale v krvy dlhsie a to ci to je pol roka neni pravda... a z vlasoc ti specialne testy dokazu vyskyt marihuany aj po 15 rokoch
cawte....potreboval by som vediet ze ci sa da zistit marihuana ked idem na preventivnu prehliadku pred strednou skolou...mame donest moc a je tomu asi tak par tyzdnou co som sa odpalil...pls potrebujem to vedet....
v krvy to maš len pokial si intoxikovaný ,ved krv sa ti neustále čistí a krvinky sa ti non stop obnovujú ,v moči máš odpadové látky z tela tak tam najdeš stopy thc, preto sa davajú močové testy ,nie krvné, mal si pozerať včera neviem ako sa to volá, na jojke diskutovali o feťakoch a toto sam kriminalista ktorý vyšetruje takéto veci povedel
marihuanu v tele vam v krvi mozu zistit niekolko tizdnov az mesiecov po po poslednom pouzití toxikologickým vysetrením a kokain iba do 72 hodinach po použití mate to istejsie
Marihuana ti v krvi ostane okolo 3 mesiacov a vo vlasoch a nechtoch okolo 6 az 8 mesiacov..ale zistia ti to len ak ti budu robit konkretne testy na grass..
Revolucion, suhlasim s tebou, myslim ze z krvi ti zistia po par dnoch, viem to z vlastnej skusenosti, bola som na krvnych testoch a bolo to len 6 dni co som nehulila a mala som negativne takze tak... krv sa precistuje dokonca v moci ti to vydrzi dlhsie ako v krvi
mam taku prosbu vie mi niekto poradit< ...ked som hulil mrte asi tak dva-tri krat do tyzdna ...a matka mi chce dat testy..(mam pocit ze na krv) kedy mam prestat hulit?? (cital som si nejake komenty ale poradte niekto skuseny najlepsie niekto kto to ut ma za sebou!!
bajdvej- moja kamaratka, ktora si veselo huli uz dlhsie, raz tak hulila so sestrou a mamka chytila nejake podozrenie a povedala, ze ju objedna na testy. a teda ze o tyzden pojde. a ona cely ten tyzden pila strasne vela mlieka- aspon liter na den- a potom sla a fakticky bola negativna. ale taku sracku z toho dostala..
chcem sa spytat ze ked hulim tak sem tam a ked hej tak iba cez vykendy ze keby ma dal foter na testy zisti mi to ako to spravim aby mi co najskor nezistil lebo sa bojim ze sa to k nemu dostane co mam robit ? hm
a aj keď zistia tak čo? ich zaujímajú díleri, nie užívatelia... max. od Teba budú chcieť meno, od koho to máš... a tým to hasne.. možno ešte nejaký záznam a dovidenia
a aj tak to nezistia, pri obyč. testoch to netestujú a testy na thc sú drahé a okrem toho, by museli mať dosť pádne podozrenie a dovod Ti taký test robiť...
no takze ja idem coskoro na testy fajcil som vcera som dajme tomu sporotvec momentalne nie lebo som zraneny vypijem tyzdene asi 10 litrov mlieka takze uvidime ci am z rpace vyhodia alebo nie vraj pomaha aj mrkvova stava som pocul najmej je v krvi do 8 dni by vam to nemali zistit vraj potom moc do 15 dni max a vo vlasoch je to 4 mesace.
ak ma niekto s tim skusenosti co a ako tak dajte vedet ale som silno tuhy fajciar takze dufam ze my to aj tak nezista
Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4 – 8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48 – 138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 100 €. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 133 – 166 € a trvajú okolo 18 hodín.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale aj tak to na tom uzivatelovi tej drogy vidno, ze je zhuleny na blato. Staci sa pozriet do oci a na tvar a vidis, ze ma nieco v sebe
ale zalezi aj od toho kolko/ako casto hulis
Da sa to zistit z vlasov a tukovych vankusikov velmi spolahlivo.
po 30 dni 1 %
a po 48-138 dnoch v tukovom tkanive a vo vlasoch
( take LSD ostava vo vlasoch a nechtoch cely zivot)
Pri pravidelnom uzivanie sa THC hrozmadi v organizme a tak u tych vacsich hulicov sa to da zisitis aj po dlhsom case..
Jeden test stoji 3000 sk. Tie ktore dokazu zistit po mesiaci stoja 4-5000 sk.
» www.ruvzpd.sk/poradna/zavislo...
a aj tak to nezistia, pri obyč. testoch to netestujú a testy na thc sú drahé a okrem toho, by museli mať dosť pádne podozrenie a dovod Ti taký test robiť...
ak ma niekto s tim skusenosti co a ako tak dajte vedet ale som silno tuhy fajciar takze dufam ze my to aj tak nezista
Po vyfajčení jednej marihuanovej cigarety (joint) sa dá preukázať 40%-50% THC v bunkových membránach, po 4 – 8 dňoch v krvi, 10%-20% po 30 dňoch a 1% po 48 – 138 dňoch v tukovom tkanive a vo vlasoch. Pri pravidelnom užívaní sa účinná látka THC hromadí v organizme.
Testy na obsah THC v krvi sú náročné a drahé. Jeden test stojí približne 100 €. Testy, ktoré sú schopné zistiť THC po jednom mesiaci stoja približne 133 – 166 € a trvajú okolo 18 hodín.