POKIAL MATE PRAVE ZATAZOVANY PROCESOR TAK JE JASNE ZE VAM STALE VYHODI INE CISLO...Linpack sa na test vykonu meria uz od davno, toto je len online java verzia
vidim ze je to ancikrist... ale ja sa do macov nevyznam... tak sa pytam... mozno mi predstavi frekvenciu CPU, predpokladam ze to ma aj ine chipsety ako PCcka
AMD Phenom II X4 955 BE, taktovany na 3.8GHz (viac som neskusal, bol som spokojny s vysledkom...pri Inteli je idealny oponent Core i5 750, ale s doskou je to ovela drahsia kombinacia)
kedze sa venujem grafike a renderovaniu, dokazem jeho potencial vyuzit na plno
Sapphire HD4850 512MB dualslot...kebyze som gambler kupim full HD monitora HD5850 pripadne GTX470 ale hry uz nehram takmer vobec, a na tej 22" idu stale vsetky na plne
klikni pravym tlacitkom na tento pocitac a daj vlastnosti, je tam napisane aky mas procesor a podla toho sa da hned vediet kolko jadrovy je...
pripadne v spravcovi uloh (dostanes sa tam cez ctrl+alt+del) mas v karte vykon grafy pomenovane ako historia vyuzitia procesora, podla toho kolko grafov tam mas, tolko jadier mas (pokial mas Intel procesor s HyperThreadingom tak to neplati, ale budeme predpokladat ze nemas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jeden flop za sekundu mozno definovat ako jednu operaciu s plavajucou ciarkou vypocitanu za sekundu
0.15 sec
4 jadra
0.08
MacBook Pro 13"
2jadra
0,16sec
to co mas za masinu bracho?
1.03 sec
a skúste mať niekto horší výsledok
vidim ze je to ancikrist... ale ja sa do macov nevyznam... tak sa pytam... mozno mi predstavi frekvenciu CPU, predpokladam ze to ma aj ine chipsety ako PCcka
na sucasnom stroji mam 911,232 Mflop/s, stvorjadro
co to mas za procak?
to 911 máš iba na jedno jadro ?
AMD Phenom II X4 955 BE, taktovany na 3.8GHz (viac som neskusal, bol som spokojny s vysledkom...pri Inteli je idealny oponent Core i5 750, ale s doskou je to ovela drahsia kombinacia)
kedze sa venujem grafike a renderovaniu, dokazem jeho potencial vyuzit na plno
jj na jedno
Mne stačí to moje dvojjadro E8400 3.00GHZ
A akú máš grafiku ?
Sapphire HD4850 512MB dualslot...kebyze som gambler kupim full HD monitora HD5850 pripadne GTX470 ale hry uz nehram takmer vobec, a na tej 22" idu stale vsetky na plne
@citroon
klikni pravym tlacitkom na tento pocitac a daj vlastnosti, je tam napisane aky mas procesor a podla toho sa da hned vediet kolko jadrovy je...
pripadne v spravcovi uloh (dostanes sa tam cez ctrl+alt+del) mas v karte vykon grafy pomenovane ako historia vyuzitia procesora, podla toho kolko grafov tam mas, tolko jadier mas (pokial mas Intel procesor s HyperThreadingom tak to neplati, ale budeme predpokladat ze nemas
a to je trojrocny pocitac Intel Pentium D 2,80 GHz
skusim netbook
590 na 2 jadra je dost! to je az az pre obycajneho cloveka....moj byvaly gemblersky procesor mal okolo 380Mflop/s dvojjadro tiez
Intel Atom 1.33 GHz
slabe. asi preto ze je to netbook s atomom
Musel som ku ubrať z frekvencie aby bol stabilný
jo a to ze sa testuje len 1 jadro som si vsimol az po tom co som robil prvy test... cize aspon si viem porovnat o kolko je lepsi stolny pc
1074,786 cize dokopy 2149 aj nejake drobne
0,08 sec
mb pro 13" core 2 duo..a tiez mam pospustane aplikacie niektore