Len chcem vedieť či sa nájde nejaký podobný šialenec ako ja,alebo mám stále prvensto....Prvých 5 častí som čítala 53x,šiestu 18 krát a sedmičku čítam 2x.....Proste som závislák.... Takže,kolkokrát ste ho čitali?
Mal som jedneho kamosa co bol taky fanatik, on by ta mozno tromfol. On takto citaval aj Tolkiena a ine veci. Ja si precitam raz v anglictine a potom v slovencine tak raz za rok-dva maximakne citam tu istu knihu. V kratsom intervale by ma to nebavilo. Aj za ten rok dva len ak bola dobra kniha.
ty asi nie si v poriadku ...su aj ine knihy......mne stacilo precitat raz....a do ruk tie knihy chytim tak o 10 rokov ked uz zabudnem podstatne veci, aby som to mohol prezivat odznova DD
Ja som jednotku dvojku a trojku asi 6,7 krát prečítal, štvorku 4, pätku šestku 2 a sedmičku raz. Ale 51 fúú už pri tom desiatom pochybujem že si niečo z tej knihy naozaj mala. No ale keď ťa to bavilo a nejako výrazne to neovplivnuje tvoj život (Napr. stále tajne dúfaš a čakáš že ti dojde list z Rokfortu slight_smile: je to v pohode
Mnooo ja to nepočítam ale skor si len tak otvorím knihu a začnem čítať nejakú tu kapitolu ktorú mám moc rada... ale sľúbila som že do sedmičky už ani raz nekuknem... je koniec
jednotku az stvorku som citala si po 3x,petku myslim dva x sestku tiez mozno len jeden krat a sedmicku som predvcerom docitala a je mi hrozneeee smutnooo!!!!!
dosť myslim že skoro by som mal aj na teba .... mne sa to páčilo ,a nebyt toho epilogu taq je to u mna 110 percent,aleee....ale ta 7-dmička.....bol síce fajn ale dost veci mi tam chybalo ....no ako v poho..až na ten epilog..take cukrovanie...blee...
@magorka ja som jedničku čítala najmenej 63x, dvojku 57x trojku nejmenej 80 (je to moj druhý oblúbený diel štvorku cca 40x päťku cca 40x šestku cca 80 (moj prvý oblúbený diel) a sedmičku okolo 25x... Rozprávky Bardla Beedla 18x a Neoficiálneho sprievodca Harry Potterom cca 20x (to je taká malá knižočka) Heh len sa prosím ťa nepýtaj kolko krát som videla filmi lebo to sa nedá ani spočítať...hh ale šestku som videla zatial len 5x ale dnes si ju pozrem znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Mal som jedneho kamosa co bol taky fanatik, on by ta mozno tromfol. On takto citaval aj Tolkiena a ine veci. Ja si precitam raz v anglictine a potom v slovencine tak raz za rok-dva maximakne citam tu istu knihu. V kratsom intervale by ma to nebavilo. Aj za ten rok dva len ak bola dobra kniha.
ja viem.....ked som bola mensia tak sa mi to strasne pacilo,nemohla som odolat.....ale v poslednej dobe ma to uz moc nebavi.....
Wewo:
Heeeeeej???kde si ju zohnal,predaj mi ju,prosiiiim
To ti tvojho oca zavidim....Moj sa mi uz 8 rokov vyhraza ze tie knihy spali ak ma s nimy este raz uvidi....
Dreamagall:
Ani moc ne.....ale newem...ja vsetky knihy co mam doma mam aspon 10 x precitane....
Ja viem....aj ked tych poslednych 20x ma to uz ani nebavilo....
A ludia,ja citam aj ine knihy!Nemyslite si ze cely zivot len HP....
Mna to zas pozerat moc nebavi.....aj ked tiez som ich velakrat videla....citanie je lepsie
Tiez si myslim....a okrem toho je toho v knihe viac....
Fraqile. :
Cenim si Tvoj nazor,ale mne sa naopak tie knihy pacia
ked som mala 11 tak som v to verila ....teraz skor verim ze niekde najdem dracie vajce,LOL
Ale ne,pravdu povediac som tych poslednych...20x uz ani nevnimala,lebo to uz pomaly budem vediet naspamet....len som nemala co citat
mám pre teba jednu otázku: čítala si to? alebo čítaš niečo??
Podobny zavazok som si uz dala aj ja,ale vidno jak to dodrziavam....mna bez knihy ani pomaly nevidno....
A inac vsetkym vdaka za nazory...
a 6 tri krat, a 7 len raz
A fakt diky za nazory
Preco ti je smutno?