Raz na chate, keď sme sa raz zobudili ako nás napadla partia debilov v posteliach... Ale to bol amok a po prebratí som dvoch z tých chlapcov ešte chránil pred vlastným... Mal som si asi radšej facku dať...
Dneska.. a rovno dvakrát.. Prvý raz spolusediacemu.. dôvod radšej vynechám a druhý krát na pošte jednej babe čo bola predomnou.. a tiež sa radšej nevyjadrujem prečo
Ale niekedy sa vzrušená prichytím pri tom, ako si predstavujem, že niekomu tú facku poriadne vlepím na líce. V tú chvíľu mám z toho pocit nadradenosti a akoby som si vydobyla miesto pod slnkom.
bratovi raz taku poriadnu a raz na školskom výlete v 8 triede spolužiakovi lebo som mu povedala ak ma ešte raz trepne po zadku mu strelím a on trepol..a potom mal červenú packu na líci
jesus christ..ja som bola volakedy strašná bitkárka takže by som dlho menovala..a raz mladík skončil v nemocnici...ale tak odvtedy nič nikomu, dokonca ani keď bolo treba, a som na seba hrdá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale niekedy sa vzrušená prichytím pri tom, ako si predstavujem, že niekomu tú facku poriadne vlepím na líce. V tú chvíľu mám z toho pocit nadradenosti a akoby som si vydobyla miesto pod slnkom.
Ale vlastne to tak vôbec nie je.