a ja som zase verim tomu ze si clovek bude az do konca svojej existencie podmanovat a ovladat vsetko co mu pride do cesty ... vratane ludi co je smutne
Verim tomu ze 11. september bol dielom niekoho z USA a bin aladin je vymyslena figurka... USA tak mozu utocit na stredny vychod a ešte ich ludia za to miluju, lebo bojuju s terorizmom... O ropu tu nikdy nešlo
úprimne verím tomu, že američania, konkrétne americkí maďarskí židia nás z lietadiel práškujú kypriacim práškom, aby sme boli kyprejší a keď nastanú tesne pred novým svetovým poriadkom ďalšie katastrofy spôsobené HAARPom, nebudeme dostatočne rýchli a umrieme.
Budem úplne odveci, ale pripomenul si mi, ako ma spolubývajúci upozornil, že na jednom tričku, ktorého nápisu som sa nikdy hlbšie nevenoval, mám napísané new world order a mne ani za boha nešlo do hlavy, kto by pre boha živého mohol niečo také vyrobiť ...
@takzvany nie. teória súbor poznatkov, ktorý je overiteľný experimentom, alebo je podložený dôkazom. sme si ňou 100% istí. Napríklad ja som si istý, že mi voda začne vrieť pri atmosferickom tlaku pri 100°C.
Hypotéza je len úvaha, o ktorej nemáme 100%-né dôkazy, čiže je len v hypotetickom štádiu. napríklad ja môžem mať hypotézu, že existuje vzťah medzi laktáciou kráv na Čuklasovkom družstve a Americkým trhom cenných papierov... ale 100% dôkaz nemám, čiže je to len hypotéza
mimozemšťania existujú, minimálne americká vláda o nich vie, minimálne s pár spolupracuje, a väčšina ufo ktoré sa dneska objavujú sú testovacie lety tajných amerických strojov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
vééééľmi pekný vzájomný dialóg, hyhyhyhyhyhyhy.........filip
nič krajšie som by som si už ani nevedel predstaviť ako vás dvoch pri mne...........filip
Budem úplne odveci, ale pripomenul si mi, ako ma spolubývajúci upozornil, že na jednom tričku, ktorého nápisu som sa nikdy hlbšie nevenoval, mám napísané new world order a mne ani za boha nešlo do hlavy, kto by pre boha živého mohol niečo také vyrobiť ...
Nevieš mi pomôcť s touto dilemou?
hyhyhyhyhyhyhy
vlastne verím len tomu že dvojičky si američania zničili sami, thats all. a svet si ničíme sami
Hypotéza je len úvaha, o ktorej nemáme 100%-né dôkazy, čiže je len v hypotetickom štádiu. napríklad ja môžem mať hypotézu, že existuje vzťah medzi laktáciou kráv na Čuklasovkom družstve a Americkým trhom cenných papierov... ale 100% dôkaz nemám, čiže je to len hypotéza
Bin Ládin nikdy neexistoval,
a Marilyn Monroe nechali zabiť Kennedyovci.