bola som JA , tomáš, mayo, tenpatic, zipporah, pawlo, sedliak, bobi, lejna, tinka2, andy777, gabosh s frajerkou saškou a to je myslím všetko nie? uff normálne s abojím že som niekoho zabudla
a bolo super, z predpokladaných 100 ľudí smiley: sme boli my 12 či koľkí, najprv sme stáli pol hodky pred stanicou, potom som ja odišla robiť (ale po dvoch hod. som sa vrátila lebo ma škaredo hnusne nehanebne okašľali , takže ten čas ked som im chýbala neviem doplniť
potom sa všetci straaaaaaaašne potešili, ked som sa vrátila, lebo som im enskutočne chýbala objednali sme dve pizze, ktoré chudák tomáš platil
a rozprávali sme sa, snažila som sa vytiahnúť z tomáša nejaké pikošky ale nepodarilo sa hovorili sme ako v spolku alkoholikov kto chce koho strenúť, kto koho stretol, spomínali sme hádam celý birdz, takže ak sa vám dnes čkalo, viňte nás
tenpatic alias paťo neskôr začal robiť nekalé veci a to záznam (!!), najprv fotil a potom kameroval, všetci s oooobrovským nadšením mu skákali pod kameru však?
hej, bolo fajn, ale mohli sme byť dlhšie, aj keď chápem, že ich čaká ešte BA, škoda, a chýbal mi tužidlo, vlastne aj teraz mi chýba, už nech sa vráti z tej dovolenky, asi som sa zamilovala , pst , no...myslím, že si zabudla na dvoch Prešovčanov, ale ja už zabudla, ako sa menujú, tuším, že ty si ich ani nevidela, prišli len na skok, a ja som sa chcela viac s tomášom porozprávať, mimo toho, čo strelil o tej spisovateľke, ja len že nerada o tom kecám pred väčším publikom, ako si mi to nesedí
no ronny je dobrá, skoro najlepšia tu na birdze, komu sa už len také niečo, čo ona spravila, podarí inému? ale myslela som seba
chiflada: veď si môžme urobiť ešte vlastné, a ktovie, možno ešte jedno také stretko vyjde, ktovie, ja chcem ale nech je nás viac viac, mohli by sme ísť na hrad nejaký v strede SR, áno, rada chodím, veľa veľa...len sa nezastaviť...
jasníééééééé, nííívej, ideme na sudky, alebo na bankov, aj zahtrať golf môžme, som za všetko, nerada doma sedím, zajtra idem na samotúru aj, doobedu sa budem opaľovať, má byť 33!
tikalalok, to si tyyyyyy? hento, čo v Súboj titanov v jaskyni? a čo ti dorástla hlava nová, lebo jak ja viem, mal by si byť death, čiže preto ani na stretka nemôžeš, , dosť blbé
@tomas , keby som vedela ze to tak budem stihat tak by som rpisla ale som nevedela ze ste stale tam ale vazne skoda lebo sme sa dohadovalo 7 bab ze pojdeme a na mne to stroskotalo
júj viete aká som rada že som bola? asi zasiahla vyššia sila, že mi tá optima nevyšla myslela som si síce, že vleziem do každého podniku v meste, kedže mi tmáš nedvíhal, ale naaaaaaakonieeeeeec sa podarilo hurá hurá
neboj, nívej, pošlem ti, keď dám do pc, a dohodnime sa presne ako píšeš, nebudú sa vôbec zverejňovať ani tu, ani inde, teda tie moje myslím, ako som sľúbila vážnemu paticovi, mimochodom, nechcela som vravieť, ale mám aj maya, a tvári sa tam ako by už už chcel vraždiť...ale dúfam, že mi dovolíš aspoň tužidlovi jednu z nás cez icekve poslať na pamiatku
sa hrozím tých videí, lebo tak trápne vyzerám pred kamerou, jojo, trápnosti som tam kecala, ale však po toľkých rokoch ma to už nemôôôôže tankovať to je haluz toto
Birdz stretko bolo pre mna velmi poucne. Zistil som, ze v Cine sa hovori Japonsky, ze BIRDZ je portal bez konkurencie a konecne som uvidel nazivo GABOSHA /uveril som /
@neway POZRI ČO SOM NAŠLA!!!! strašne sa smejem...ono nie že by som to celé čítala ale vtedy si pre mňa ešte linda bola a považovala som ťa za normálnu...ach sladké časy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a bolo super, z predpokladaných 100 ľudí smiley: sme boli my 12 či koľkí, najprv sme stáli pol hodky pred stanicou, potom som ja odišla robiť (ale po dvoch hod. som sa vrátila lebo ma škaredo hnusne nehanebne okašľali , takže ten čas ked som im chýbala neviem doplniť
potom sa všetci straaaaaaaašne potešili, ked som sa vrátila, lebo som im enskutočne chýbala objednali sme dve pizze, ktoré chudák tomáš platil
a rozprávali sme sa, snažila som sa vytiahnúť z tomáša nejaké pikošky ale nepodarilo sa hovorili sme ako v spolku alkoholikov kto chce koho strenúť, kto koho stretol, spomínali sme hádam celý birdz, takže ak sa vám dnes čkalo, viňte nás
tenpatic alias paťo neskôr začal robiť nekalé veci a to záznam (!!), najprv fotil a potom kameroval, všetci s oooobrovským nadšením mu skákali pod kameru však?
a zvyšok ench dokončia za mňa
áno a bola odhalená moja identita vlastne každého
chiflada: veď si môžme urobiť ešte vlastné, a ktovie, možno ešte jedno také stretko vyjde, ktovie, ja chcem ale nech je nás viac viac, mohli by sme ísť na hrad nejaký v strede SR, áno, rada chodím, veľa veľa...len sa nezastaviť...
Ona chodi s mister_kuxo, teda s Kuxom z icsadzic
gabomi, prižmurujem oči, sa nauč lepšie vysvetľovať cestu na hajzel
chifihifi: veď to práve, že treba vždy stanoviť dátum a nesrať sa, kto môže a kto nie, lebo takto sa nikdy nedopracujeme k ničomu...
gaboš, fakt vážne? tak soráč no.
čifla neboj, my sa toho chytíme a spravíme opekačku na súdkoch však zipčy? tvoja opora a súhlas tu chýba
ti presovcania boli Kernet a jeho girlfriend Anjala
tikalalok, to si tyyyyyy? hento, čo v Súboj titanov v jaskyni? a čo ti dorástla hlava nová, lebo jak ja viem, mal by si byť death, čiže preto ani na stretka nemôžeš, , dosť blbé
Ja už ani nemám čo prezradiť pretože všetko bolo pvoedané
Len škoda že to niektorým nevyšlo - ale snáď nabudúce sa podarí.
Ale je to super že sa všetko podarilo
a prosíííííííím NIKTO NIKDE nezverejňujte moje fotky, dakujem krásne za pochopenie.
sa hrozím tých videí, lebo tak trápne vyzerám pred kamerou, jojo, trápnosti som tam kecala, ale však po toľkých rokoch ma to už nemôôôôže tankovať to je haluz toto
tikk neveríš mi? neboj sa budú v dobrej opatere.
ĎAKUJEM zipčici, ona jediná ma tu chápe pekne si icb prezriem v teple domova a koniec. kto ma chce vidieť, nech si ma obchytá naživo
inaaqč zipporah- kedy to pozývaš na byt? si slubila...ja nezabudam...hihi
a potom aj ohľadom tomášovho bytu som niečo začula, že je ako stvorený na divoké parties
takze, o com hovoris?!