@10@Matias sorry ale fakt je... aj keď to nebráni tomu, aby sa tebe a ďalším X ľuďom páčila... no mňa osobne znudila už po prvých piatich sekundách od nábehu perkusií kde som vedel, že to takto nudne bude pokračovať až do konca :/
a ešte súhlas s @11@Jaro1991 ...je mi až do plaču, keď vidím, koľko dobrých hudobníkov, producentov či kapiel na Slovensku máme a oni podporujú a pretláčajú dopredu toto amerikanistické gýčové _____...potom niet divu, že sme tam kde sme... ach jaj, hlúpe Slovensko
Nechcem sa nikoho dotknúť ja by som zrejme nič podobné nezložil ale z pohľadu poslucháča to je neskutočný brak. Ako vážne nič v zlom ale tá skladba je neskutočnou zmesou zvukov a efektov ktoré k sebe moc nepasujú áno je to rytmické ale to je tak asi všetko. Nehovoriac o tom že je to pesnička čisto vytvorená pre Eurovíziu a vôbec sa nehodí k tej speváčke+text je úplne mimo. Mi to pripomína tu japonskú verziu Totá heľpa
Ja strašne nepochopím, ako niekto môže povedať, že ten komu sa táto pieseň páči, ešte nepočul normálnu hudbu...aká je normálna hudba? Nemyslíte si, že každý si vyberá sám, čo je pre neho normálne a čo sa mu páči? čo takto názor iného prijať a nepindať mu do toho?
tak nato, že tá pesnička ma zreteľný aranžmán a melódiu od peruánskych indiánov, čo občas zabávajú ľudí na námestiach... je to celkom milá a vtieravá skladba... no čo môže byť lepšie? nič.
je to strasne.. uplne od veci.. nudne take taborove techno.. otras...
osobne som za hrdzu.. nevidela som sice ani jednu cast eurovizie ale hrdza je uzasna kapela co za daco stoji nehanbila by som sa keby nas reprezentovali oni..
@krvaaa aj ja som to prave zistila sak nech si tam poslu zas daku ukricanu dojimavu pesnicku ktora nema sancu lebo tam taka bude v kazdom jazyku.. konecne nieco co by nas reprezentovalo ale nie oni musia dodrzat take dementne pravidlo..
@krvaaa hlavne aj keby sme nemali sancu aspon by sme si zachovali tvar a prezentovali nieco slovenske nie umele napodobeniny americkych chujovin.. ale tiez si myslim ze by sme sancu mali
@Matias no nepovedal som, ze sa mi na nej nic nepaci.. len ze su urcite lepsie, ktore by tam mohli poslat... napriklad sa mi paci ten ludovy nadych, lebo to ma predsa trochu reprezentovat Slovensko... skor hudobnicky som myslel, co sa ti na nej paci, alebo tak..
@Jaro1991 ano su lepsie len kazdy tam nemoze ist....
tiez som toho nazoru ako si povedal ze to ma ludovy nadych a aj preto by to malo podla mna ist dalej nech vedia aj zahranicami kde je slovensko....
vies je tazko povedat co je po hudobnej stranke unej zaujmave pretoze by som si musel pustit niaku jej pesnicku a potom zhodnotit co je nanej dobre a zle....
Presne si pamätám deň, keď sme sedeli s kamoškou v kaviarni a hento začalo hrať. Asi 10 minút sme na seba pozerali s otvorenými ústami... Nechápem, jak takéto niečo môže niekto naspievať, nieto ešte zložiť. Nožík sa mi v kapse otvára, keď to náhodou začujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
----------------------
Toto prekonalo Seana Kingstona na plnej čiare.Pri náhodnom započutí v nepravidelných intervaloch opakovane zvraciam.
Hanba Slovensku.
@Narazuvzdornaa podla mna tato skladba nieje hanba slovenska.jedine ak tak preteba.
ono nie je to až také zlé, ak by som to počúvala viackrát, ale vyhľadávať to nebudem.
jedine ak tak privrzencov ktori ju nemaju radi (tu skladbu).
Iste, niekomu sa to páčiť môže. Len ten niekto zrejme ešte nepočul normálnu hudbu.
No to sa čudujem.
Čo sa ti na tom môže páčiť? To okolo hudby nešlo. Je to nejaká zmes jednoduchých efektov, otrasných perkusií a lacného synťáku.
respektive tu sa deje aj nemozne.....
osobne som za hrdzu.. nevidela som sice ani jednu cast eurovizie ale hrdza je uzasna kapela co za daco stoji nehanbila by som sa keby nas reprezentovali oni..
hrozná škoda...ale tak aspoň nesklameme a pošleme tam zase niečo tuctové ako furt...
» koktail.pravda.sk/skandal-v-euros...
tiez som toho nazoru ako si povedal ze to ma ludovy nadych a aj preto by to malo podla mna ist dalej nech vedia aj zahranicami kde je slovensko....
vies je tazko povedat co je po hudobnej stranke unej zaujmave pretoze by som si musel pustit niaku jej pesnicku a potom zhodnotit co je nanej dobre a zle....
hlavne vo veľmi dobrej nálade
1miesto-36,7%
2miesto-12.1%