Len by som rada vedela, či niekto z tadeto tam ide ako budúci prvák, koho tam stretnem a tak Ja mám konkrétne odbor biotechnológie a potravinárske techn.
@chemon a idete aj na tie pripravne kurzy? lebo ze vraj je tam chemia tazka, hlavne pre tych, co maju len gympel a nie chemicku, tak neviem, ci sa prihlasit aj na to, ci nie
@majkl20 a nevies nahodou kolko sa plati za intrak a ako to tam vyzera?
aj já, ale na automatizáciu, a len možno,ešte neviem na ktorú školu nakoniec isto pôjdem..
a ja som od kamarátky, čo tiež chodila na gympel, počula, že chémia sa dá, najhoršia je ževraj fyzika,ale tak každý ti môže podľa seba inak povedať, samé uvidíme
No ja neviem, koľko sa platí za intrák, bývam totiž doma... Moji sploužiaci bývajú na Mladej Garde, je to veľmi dobrý internát, teraz tam renovovali okná, veľký, izby sú dvojky aj jedničky a sú aj dosť veľké. Garda je dobrá, pokiaľ chceš chodiť na STU, máš to odtiaľ priamo jedným spojom... Ale dobré intráky sú aj Družba alebo Mlyny, tie sú ale na druhom konci mesta
@majkl20 No intrak mam uz zajednany, z hentej fakulty ponukaju prave tu Mladu Gardu. Len som nasla stare cenniky a tie ceny..no co ja viem hlavne ked som nevedela jak to tam vyzera, ze aby som neplatila za daku kuticu 100ecok no.
A nevies jak je to tam s tymi jazykmi? Lebo ze vraj s anglinou je problem, ked je velky zaujem a na nemine nechcem za nic skoncit
@interrupcio s tym "na picu" si uzasne konkretny ale tak ratam s tym, ze to bohvieco nebude, ale tak....ci su to az take kutice alebo sa tam da aj prezit dlhsie
@thoilane noo jednotka je tak cca 2,5x2,5 m dvoja o cosi vacsia, niekde je stary nabytok (podla mna starsi jak ja a to som pekne stary kon) no a niekde je novy.. nove okna su skoro vsade.. ako da sa, ale po 5 rokoch ti to isto bude liezt na nervy
S jazykmi je to tak, že jeden je povinný, vyberieš si, ktorý chceš (AJ alebo NJ). Od nás z krúžku väčšina mala AJ. Keď si mala dobrú gymnaziálnu anglinu a máš maturu z AJ, tak nemáš problém. Je tam veľa výrazov z technickej sféry, ale to je tak všetko. Inak normálna anglina. Skúška je povinná a musí byť vykonaná počas bakalárskeho štúdia (teda za tie 3 roky). Keď teda nechceš Nj, tak si ju nezvolíš. Nezdá sa mi, že by boli problémy s jazykmi v prípade enormného záujmu, proste sa to rozvrhne tak, že vyjde na všetkých. Pre ten počet ľudí v krúžkoch je to v pohode dimenzované.
@interrupcio A este ma napadlo...ako to vyzera s kuchynkou a tak? Take vybavenie, ako chladnicka, mikrovlnka sa niekde najde, ci mam smolu? A treba tam aj svoje paplony, ci staci len obliecky?
@thoilane kuchynky su len na chodbe, chladnicka, mikrovlnka a podobne, to vsetko zavisi od tvojej iniciativy a paplony takisto vsetko si musis doniest ty.. si stastna?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@chemon a idete aj na tie pripravne kurzy? lebo ze vraj je tam chemia tazka, hlavne pre tych, co maju len gympel a nie chemicku, tak neviem, ci sa prihlasit aj na to, ci nie
@majkl20 a nevies nahodou kolko sa plati za intrak a ako to tam vyzera?
a ja som od kamarátky, čo tiež chodila na gympel, počula, že chémia sa dá, najhoršia je ževraj fyzika,ale tak každý ti môže podľa seba inak povedať, samé uvidíme
No ja neviem, koľko sa platí za intrák, bývam totiž doma... Moji sploužiaci bývajú na Mladej Garde, je to veľmi dobrý internát, teraz tam renovovali okná, veľký, izby sú dvojky aj jedničky a sú aj dosť veľké. Garda je dobrá, pokiaľ chceš chodiť na STU, máš to odtiaľ priamo jedným spojom... Ale dobré intráky sú aj Družba alebo Mlyny, tie sú ale na druhom konci mesta
A nevies jak je to tam s tymi jazykmi? Lebo ze vraj s anglinou je problem, ked je velky zaujem a na nemine nechcem za nic skoncit
a 30.8.