Najpopularnejsi tomas, keďže je zakladateľ a ten najhlavnejsi. A keby si mám najobľúbenejšieho pre mna @hluzar , inteligentný, vtipný, na nič sa nehrá, nič nevnucuje, čo sa o väčšine tu nedá povedat.
@malapohroma Ty si tu asi veľmi krátko, že ju tu vidíš prvý raz... povedala by som, že je to hanba nad hanbu... @mixelle je tu hádam dlhšie než ja... a jej veci by si mala vidieť!
A s Grietushou súhlasím tiež inak... a čo Johnysheek v konečnom dôsledku? Aj ten je predsa populárny... a Martyaxwar... a ja neviem... kopa ďalších!!!
@mixelle tak je to uz.. tym sa ti vryje do hlavy ale inak nezmenila si si teraz fotku? lebo inak je mozne ze som ta tu uz videla.. take ruzove oblecenie si mala predtym na fotke ne?
ja to kašlem... ja mám uplne najradšej celkom ine nicky... vravím@sarah_whiteflower je moja hviezda s krutou satirou a poetickou dušou.. alebo @anzu proste klasika
Och áno, @anzu je klasika... i keď som už od nej dávno nič nečítala, bože, som blbá, musím to napraviť!
A @mixelle , fakt ďakujem za spomenutie, cítim sa celebritne medzi inteligentnými ľuďmi
@malapohroma Vryje sa do pamäti, čím krepšie sa správa... treba si zvyknúť... na Birdze tomu už inak nebude...
@lucia199513 počuj moja, puberta na teba ide či čo? Bo ako sorry, ale ešte dobre, anketa ako tak, ale tvoje vyjadrovacie schopnosti mi začínajú pomaly, ale isto pripomínať buďto hiphoperské deti (česť výnimkám) alebo niekoho, s kým PRUDKO TRIESKA PUBERTA.
A kto by tu mal držať hubu by som teda radšej tú svoju ústnu dutinu neotvárala...
Kto je podľa teba najpopulárnejší birdzák? - otázka o popularite
Kto je podľa teba najpopulárnejší birdzák 4 you? - neviem, či je to otázka o popularite (všeobecnej obľúbenosti) alebo o mojich osobných preferenciách, kvôli tomu 4you.
Takže čítať viem, ďakujem, ale ty nevieš klásť otázky.
ale keby v ankete nebola krutá tak určite dáma ma-ya jeho blogy boli jedny z prvých čo som tu čítala a zanechali dojem aj jeho webky aj fokty..myslím že on je fakt zázrak birdzu(taký má titiul nie?)
ono by bolo fajn pozriet i na tc a potom sa zisti kto je tu ako popularny.. a dalsia vec..
birdz je napriek vsetkemu komunita par sto ludi.. ktori sa viac menej medzi sebou pozname.. takze vacsina nickov je znama kazdemu..
teda vraviet o popularite je dost hm.. ako by som to povedal.. lebo kazdy ma i v ramci tej komunity tu svoju skupinku ludi s ktorymi si rozumie najviac a dalsie skupinky s ktorymi nechce mat nic docinenia..
takze samozrejme ze to vyhra tomas a nasledne sa umiestnia ti co maju AKTUALNE najvacsie skupinky okolo seba..
a ze tu je vela znamych nickov.. povedzme popularnych.. je iste.. ale tych 10 moznosti je na to prilis malo..
to znamená:podla teba najpopulárnejsší, má ho najviac ludí v priateloch, má kommentované blogy, prosto kazdy ho pozna(aspon na teba by tak mal posobit)
že na akých banalitách si ľudia potrpia(pravopis a vyjadrovanie)
..ja nemám problém ani pravopisom ani s pomerne veľmi malým rozsahom slovnej zásoby(akurát je tá aktívna asi o dosť menšia ako tá pasívna, a tak je to podľa mňa u každého)
...no ja že mám vyjadrovacie schopnosti ako hoperské decká???Tak, ja som na birdzi NIKDY nepoužila nejakú hrubú nadávku, ktoré sú medzi "hoperskými deťmi"veľmi frekventované, pretože to zväčša pochytia od hoperov ako je rytmus, zverina, dramatik
tiež sa mi nezdá, že v mojej aktívnej slovnej zásobe sú isté špeci-neologizmy, ktoré sú pre túto" spoločenskú vrstvu"(schválne ich tak nazývam)typické
...si rada keď sa niekto vyjadruje takto???(ako keby bol cez hlavu tresnutý, ha-už som v starých koľajách
@lucia199513 Čo? Však ja som kľudná Nemýľ si pojmi s dojmami, zlatko.
Nebola, ale vidím, že by si ma tam najradšej šupla A pýtaš sa ma: ,Tak?´ Chceš vedieť čo mi vadí? Napísala som to v predchádzajúcej diskusii (či skôr ankete), takže sa nehraj na sprostú
bez ohľadu na obľúbenosť a neviem čo, tak proste najpopulárnejší je rozhodne @mayo
a síce je teraz neaktívny (alebo nie tak ako kedysi), tak za tie roky, čo tu bol, tu ja asi málokto z aktívnych užívateľov, čo by sa nestretol s jeho nickom.
+ @lucia199513 nwm podla akých kritérii si to vyberala možno je to v diskusíí ale nemám čas ju čítať........ no ale môžem ti gratulovať takýmito vtieravými anketami sa ti otvára cesta na "vrcholné" miesta tohto portálu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
131 komentov
hm.. niekedy sa fakt smejem..
ze by som bol az tak stary...
nemal tam byt jednoznacny vitaz
to aj teba vcera pisali, ze si naj birdzak:d
sak bud rada, ze ta napisali
Týto by tam podľa mňa nemali chýbať...
no ty si...za seba hlasovať ?!
je tu max. 10 moznosti dovolenych, ja by som rada
no ako sa mohlo stat ze mas mensi fanklub ako krutafunenbracka?
asi maju nemenovany dovod
to len koli tomu ze si to vcera napisla to diskusie
kto je najpopularnejsi slovak? ten co prave leti
takze v podstate ked si na hocikoho spomeniete tak on/a je prave najpopularnejsi..
kazdopadne nepaci sa mi ze v birdzy skatulkujete, o com to ma byt?
Ty narcis!
@lucia199513 prosim zaloz aj taku diskusiu, a dam krk na to ze to vyhra @love4ever !!!!!!
@sheily prepáč už som si všimol,ďakujem
Dorovnal som funebru!
Idem asi žobrať o hlasy
@36 Tam by som bol zrejme hneď prvý
o 3 hodiny tu bude!!!!
» www.birdz.sk/forum/ak-by-mal...
@41 prosim daj tam aj mňa
mam skusenost s toutou vetou od fxx na vlastnej kozi, malo by sa to aplikovat aj na neho
Za Teba? No to určite
mas to reservé
@uglylaw ďakujem pekne
teba by urazila anketa, v ktorej by si bola za najoblubenejsieho birdzaka???
...asi si tu niekto stoji na vedeni
no ja asi ani preto ani nezaspím, lebo je to PODLA REBA trápne...
A s Grietushou súhlasím tiež inak... a čo Johnysheek v konečnom dôsledku? Aj ten je predsa populárny... a Martyaxwar... a ja neviem... kopa ďalších!!!
Tak hlasovala som za Teba,ale vedz bejbe,že to nemáš zadarmo
...vsetko sa zda obracia fajnym smerom...
..este jej dajte par hlasov ludia...
Aj ja tam chcem byť, v tej trápnej! Hneď pod fxx-om
a k @62 , mixelle tu nevidím prvýkrát,a tiež mi nie je neaká známa,a nie som tu nový.
Ináč myslím že nick Mensrea je známejši ako Martyaxwar
A @mixelle , fakt ďakujem za spomenutie, cítim sa celebritne medzi inteligentnými ľuďmi
@malapohroma Vryje sa do pamäti, čím krepšie sa správa... treba si zvyknúť... na Birdze tomu už inak nebude...
@lucia199513 počuj moja, puberta na teba ide či čo? Bo ako sorry, ale ešte dobre, anketa ako tak, ale tvoje vyjadrovacie schopnosti mi začínajú pomaly, ale isto pripomínať buďto hiphoperské deti (česť výnimkám) alebo niekoho, s kým PRUDKO TRIESKA PUBERTA.
A kto by tu mal držať hubu by som teda radšej tú svoju ústnu dutinu neotvárala...
Kto je podľa teba najpopulárnejší birdzák? - otázka o popularite
Kto je podľa teba najpopulárnejší birdzák 4 you? - neviem, či je to otázka o popularite (všeobecnej obľúbenosti) alebo o mojich osobných preferenciách, kvôli tomu 4you.
Takže čítať viem, ďakujem, ale ty nevieš klásť otázky.
Len jedno. Načo je to dobré?
ono by bolo fajn pozriet i na tc a potom sa zisti kto je tu ako popularny.. a dalsia vec..
birdz je napriek vsetkemu komunita par sto ludi.. ktori sa viac menej medzi sebou pozname.. takze vacsina nickov je znama kazdemu..
teda vraviet o popularite je dost hm.. ako by som to povedal.. lebo kazdy ma i v ramci tej komunity tu svoju skupinku ludi s ktorymi si rozumie najviac a dalsie skupinky s ktorymi nechce mat nic docinenia..
takze samozrejme ze to vyhra tomas a nasledne sa umiestnia ti co maju AKTUALNE najvacsie skupinky okolo seba..
a ze tu je vela znamych nickov.. povedzme popularnych.. je iste.. ale tych 10 moznosti je na to prilis malo..
a to ta uraza, ze ta skoro nikto nepozna?
@shroomy @blackline @nicmanenapada @lukazman @armita
to znamená:podla teba najpopulárnejsší, má ho najviac ludí v priateloch, má kommentované blogy, prosto kazdy ho pozna(aspon na teba by tak mal posobit)
ja by som tu dala aj viac ludi, lenze je tu maximalny rozsah 10 moznosti, tak sorry
minule tu bola taká diskusia...
že na akých banalitách si ľudia potrpia(pravopis a vyjadrovanie)
..ja nemám problém ani pravopisom ani s pomerne veľmi malým rozsahom slovnej zásoby(akurát je tá aktívna asi o dosť menšia ako tá pasívna, a tak je to podľa mňa u každého)
...no ja že mám vyjadrovacie schopnosti ako hoperské decká???Tak, ja som na birdzi NIKDY nepoužila nejakú hrubú nadávku, ktoré sú medzi "hoperskými deťmi"veľmi frekventované, pretože to zväčša pochytia od hoperov ako je rytmus, zverina, dramatik
tiež sa mi nezdá, že v mojej aktívnej slovnej zásobe sú isté špeci-neologizmy, ktoré sú pre túto" spoločenskú vrstvu"(schválne ich tak nazývam)typické
...si rada keď sa niekto vyjadruje takto???(ako keby bol cez hlavu tresnutý, ha-už som v starých koľajách
toľká drzosť a bezočivosť, nemôže sa tu prejaviť názor..
@lucia199513 Tvoj názor nikoho nezaujíma.
najskôr sa treba ukľudniť, až potom sa diskutuje
-a ty si nebola nominovaná, však???Tak?
Nebola, ale vidím, že by si ma tam najradšej šupla A pýtaš sa ma: ,Tak?´ Chceš vedieť čo mi vadí? Napísala som to v predchádzajúcej diskusii (či skôr ankete), takže sa nehraj na sprostú
nesranduj!
a síce je teraz neaktívny (alebo nie tak ako kedysi), tak za tie roky, čo tu bol, tu ja asi málokto z aktívnych užívateľov, čo by sa nestretol s jeho nickom.
Nemusíš mi platiť,stačí sa usmiať
A potom,keď dostanem priesor aj ja,hlasovať za mňa