myslia sa asi designeri v zmysle designovania svojich osobných stránok, že? ak hej, tak potom mayo, malapohroma (síce sa mi ich terajšie webky nepáčia, ako jednej z mála, ale uznávam ich) a pred pár dňami ma dostala blackies.
samozrejme aj @tomas ale jeho dizajny maju podla mna specificku cielovu skupinu a asi nesadnu kazdemu.. ale to nejdem hodnotit, kedze ja web dizajnovat neviem..
hmm, podľa mňa @mayo , @tomas má všetko také jednotvárne, ak prídem na nejaku tomasovu stránku, hneď viem, že to robil on lebo má taký štýl, čo si budeme klamať, taký na piču
@antinim prečítaj si ten komentár znova, ja tam nič podobné nevidím... narážal som na to, že sa furt serieš do témy "kto má lepší dizajn", všetci obdivujte aký som webdizajnér, nie že si najlepší.
EPIC FAIL sú tvoje EPIC FAILy a tvoje pokusy o získanie "popularity" alebo čo sa to snažíš... chceš byť webdizajnér, rob webdizajn, keď bude dobrý, niekto si ťa všimne, ale určite nebudeš dobrý tým, že tu na seba furt upozorňuješ ako taký šašo ("HEJ, KUKAJTE NA MŇA, SUPER DIZAJN MÁM" - to akoby kričalo tých 27 strán tvojich stavov)...
@blackies no myslim, ze tam pouzivas .gif (animacia, priehladnost) len su premenovane na .jpg aby sa dali uploadnut na birdz, a prehliadac to uz inteligentne rozozna ze co to je naozaj, mam pravdu?
@xennus to nema s prehliadacom absolutne nic spolocne.. server ten subor posunie prehliadacu s nejakym mime typom a keby tam je aj koncovka .birdz tak to musi slapat..
@tommyhot ano zakladny koncept spolu s napr zapuzdrenim a este par inymi T_T ta abstrakcia nema nic spolocne s tym ze existuju abstraktne triedy, ale s tym ze vobec existuju triedy, tie predstavuju nejake (napriklad realne) objekty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
tak samo @tomas @mayo @malapohroma @kosmiklove @anzu
aha,ccská.
tak Mayo určite,potom možno pohromka,aj anzu...
a icefistova sa mi tiež páči
akurat by sa hodilo este spomenut ze to pozadie,lebo keby som ju nepoznal, tak si to na 1. pohlad nevsimnem
webkár @mayo , @malapohroma ... ale celkovo na web - tomáš a mayo
vidite v birdzliste transition (ten hmatnik sa vam ma postupne posuvat) ?
v chrome to ide.
samozrejme aj @tomas ale jeho dizajny maju podla mna specificku cielovu skupinu a asi nesadnu kazdemu.. ale to nejdem hodnotit, kedze ja web dizajnovat neviem..
potom ešte hlasujem za @anzu a aj by som vymenovala viac ľudí, len si nie som istá, či sú ich dizajny webiek vlastnou tvorbou, tak budem radšej ticho
ja budem rad, ked najdem noclah, nie ukryty v Argentine
..
41st comment! yeahaaa!
keď napíšem že ty, dáš pokoj?
ked vam vadim tak mi nepiste do diskusie a dajte pokoj!
nik iny tu neriesi blbost ako vy s**ci, ze to robim aby mi niekto napisal, ze moje je najlepsie.
vazne. spamatajte sa.
"serieš do témy "kto má lepší dizajn"" ..ok,to je asi pravda. ale kto mi to zakazuje?! proste sa o tu temu zaujimam.
"všetci obdivujte aký som webdizajnér, nie že si najlepší" jesus! tebe nic vysvetlovat nemusim a ostatny pochopili aku xujovinu si napisal.
...
a urob si laskavost a uz mi nepis, lebo si to uz neprecitam
EPIC FAIL sú tvoje EPIC FAILy a tvoje pokusy o získanie "popularity" alebo čo sa to snažíš... chceš byť webdizajnér, rob webdizajn, keď bude dobrý, niekto si ťa všimne, ale určite nebudeš dobrý tým, že tu na seba furt upozorňuješ ako taký šašo ("HEJ, KUKAJTE NA MŇA, SUPER DIZAJN MÁM" - to akoby kričalo tých 27 strán tvojich stavov)...
ale, prepáč, vážne (mi) to z tvojich statusov, tejto diskusie a nakoniec aj tvojho CSSka
(ten "napíš stav" hore, wtf? aké vysoké je až tvoje sebavedomie?) a určite mnohých iných vecí, ktoré som si nevšimla, vyplýva.
väčšinou sa neozývam, dnes som si to opäť neodpustila.
@xennus a na čo si prišiel?
na iné si nespomínam...
citacia z wiki: "A class defines the ABSTRACT characteristics of a thing (object), including its cha..." - » en.wikipedia.org/wiki/Object-ori...
tymto koncim nas dialog