ten tesst netreba ty co sa regli neskor ako 1.5.2008 by mali byt vymazany asi... teda aspon vacsina bud nic nepisu a boli tu raz alebo su mrte "drbnuty"
No...to by sa potom ten IQ test mal robiť takmer všade a viac ako polovica sveta by nemala na nete čo robiť Človek sa musí vyrovnať aj s tými menej spôsobilými...
necitala osm komenty ale dala by som nieco ine ako iq test...proste iq moze mat dakto aj vysoke a moze sa spravat ako ch*j...ale nieco take ze by sa zistilo ako by zareagoval clovek na ane situacie vo forach, ci nema nejake uchylky a hlavne nutkanie prejavovat ich...atd
Ludia by sa nemali posudzovat podla IQ. Osobne si myslim, ze aj ten, kto ma IQ mensie sa vie lepsie spravat ako ten s IQ vyssim. A nemyslim si, ze by tieto tradicne IQ testy , ktore meraju akademicku inteligenciu pomohli. Aj tak je dolezitejsia emocionalna alebo socialna inteligencia.
@13 grietusha ma pravdu. Birdz je tu pre kazdého a kazdý ma právo sa zaregistrovať. Nie sme nejaka komunistická komunita a nebudeme obmedzovať uživatelov(navštevnikov) resp. ich nejako deliť a súdiť podla iq schopností.
"ty nemáš take a take iq tak sa nemozeš zaregistrovať". to je hlúposť.
presne ako @grietusha povedala.
kde sme? ideme diskriminovať ľudí, alebo čo?
vy "správni" Birdzáci čo súhlasíte, mojim odhadom tak polka z vás by takým priemerne ťažkým testom neprešla. A nielen po IQ stránke.
BIRDZ nechce byť negatívny, chce radšej aj možno menej chápavého uživateľa naučiť čo má robiť, aby bol dobrým a aktívnym členom komunity.
BIRDZ sa snaží ľudí motivovať pozitívne, učiť ich, rozvíjať ich talent a komunikačné schopnosti, čiže diskriminovať na základe testu neplánujeme, nehovoriac o tom, že aj tak dakto bude šikovný a niekde zverejní správne odpovede a tie bude môcť nájsť ktokoľvek cez google
Pre to, čo bolo napísané ... A aj pre to, že by tu potom nebola taká sranda ...
A navyše (ak by to tak uuuuužasne vyšlo, že by tu boli len tí "normálnejší") by niektorí ľudia nemali do koho pindať, tak by museli zdvihnúť latku čo sa týka opindateľných ľudí a fór, takže to by tu ešte len bol bordel
A to ani nehovorím o tom, že by sa sem kvôli tomu nikto neregistroval ....
A dosť sa čudujem, že taká časť osadenstva, vrátane tej rozumnejšej skupiny súhlasila ...
IQ test nie... ale taký jednoduchý testík, či dokáže porozumieť písanému textu by nebol na škodu Aj keď optimálnejšie riešenie by bolo posilniť administrátorské rady čo by tu robili poriadok.
ale podľa mna by to moc nepomohlo lebo jedna vec je IQ a druhá vec ako človek rozmýšla a aký je to sú dve rozdielne veci.. niekto može byť vypatlaný nacek čo mláti ženské po ulici a mať IQ140 niekto zas slušný dobrý človek a má 80 skor nejaký iný psychotest by to chcelo
@29 no neviem neviem ci by si stym nickom presiel D ako sa da spravit hajzel slusne povedane wc od kosti ? ked tak Z kosti cize PPP inteligencia sklamala na ZS
no jasne, urobme to, vsak ked sme taki inteligentni mozeme si z verejneho portalu urobit sukromny klub, nie? alebo mam lepsi napad, dajme si to rovno do profilov, aby sme sa mohli aj porovnavat! len ked vyjdete do realneho sveta, prosim, nechcite zaviest ig testy od narodenia, povolenie zit sa tusim dostava trochu inak...
Ja teraz zastrčím hlavu a úplne sa stotožňujem s názorom Anzu. Ako nech sa na mňa nikto nehnevá, ale zo všetkých sprostých nápadov, ktoré na tomto fóre padli je tento ten najsamdebilnejší...
Hlasovala som za test, ale nemusí to bbyť práve iq test, skôr by som bola za ten psycho... nemusel by byť povinný, kto by chcel, nechal by si ho v profile- výsledok. Ale asi by bolo jednoduchše nereagovať na ankety, ktorých autori nás rozčuľujú. Alebo im napíšte poznámku o nemožnosti ich spôsobu komunikácie, typu: wiem, xixi, sak, lol atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
"ty nemáš take a take iq tak sa nemozeš zaregistrovať". to je hlúposť.
kde sme? ideme diskriminovať ľudí, alebo čo?
vy "správni" Birdzáci čo súhlasíte, mojim odhadom tak polka z vás by takým priemerne ťažkým testom neprešla. A nielen po IQ stránke.
-Koľko nôh má pes? (1bod)
-Môžem otehotnieť, keď ma chalan vyprstuje? (2body)
A vstup len pre tých, kt. spravili test aspoň na 2 body?
Fakt nechápem, čo si pod takým testom predstavujete.
BIRDZ sa snaží ľudí motivovať pozitívne, učiť ich, rozvíjať ich talent a komunikačné schopnosti, čiže diskriminovať na základe testu neplánujeme, nehovoriac o tom, že aj tak dakto bude šikovný a niekde zverejní správne odpovede a tie bude môcť nájsť ktokoľvek cez google
Pre to, čo bolo napísané ... A aj pre to, že by tu potom nebola taká sranda ...
A navyše (ak by to tak uuuuužasne vyšlo, že by tu boli len tí "normálnejší") by niektorí ľudia nemali do koho pindať, tak by museli zdvihnúť latku čo sa týka opindateľných ľudí a fór, takže to by tu ešte len bol bordel
A to ani nehovorím o tom, že by sa sem kvôli tomu nikto neregistroval ....
A dosť sa čudujem, že taká časť osadenstva, vrátane tej rozumnejšej skupiny súhlasila ...
No ja si nemyslím, že by bolo zrovna výsadou komunizmu deliť ľudí podľa iq
len aby to tu nedopadlo ako pokec
Vidíš a predsa tá anketa niečo priniesla a ľudia sa pobavili