veronika a alchymista ale hlavne veornika to si teda treba precitat. carodenica z portobella ma neoslovila a ani piata hora to mi absolutne nic nehovori, ostatne osm necitala ale moze byt dobre diabola slecna prymova, na brehu rio piedra som si sadla a plakala, a 11 minut
veronika bola bezkonkurenčne najlepšia, potom alchymysta, ostatné ma až tak nebrali. Od neho som ešte čítala demona a slecnu pyrmovú, to bolo celkom fajn a 11minút - to bolo o ničom.
citala som takmer vsetky,okrem bridy- tu som nedokazala docitat , bo sa mi zdala strasne duchovna.a pridavam sa, veronika je naj.citala som ju niekolko krat. preco? vzdy si uvedomim ako intenzivne sa da zivot vnimat, len treba chciet.
no tak tá Veronika sa mi páčila najviac a zatiaľ najmenej tá Čarodejnica z Portabela (nejako tak sa to píše)...no a prečo? neviem sama, zaujímavo písaná, pútavá myšlienka...a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
rada..
a preco? ja vam ani neviem,proste sa mi dobre citali