mámm rád rockovú a celkovo takú tvrdšiu hudbu, ale myslím že tie moderné "screamo - emo" alebo ako to nazvať skupiny prevládajúce medzi 15 ročnými ľuďmi ma nikdy nedostanú
ďalej dubstep a všetky tie podobné elektronické veci...absolútne mi tá hudba nič nehovorí
nepočúvam síce rap, ale stále sa nájdu pesničky aj z tohto žánru ktoré sa mi páčia..zvlášť ak je v tom živá hudba (ideálne rocková) a nie nejaké elektronické beaty a samozrejme ak má dobrý text
@sugy1 Vypsanú fixu? Ja som myslela, že si s ňou nemal problém, keď si sa zobudil pri rannom zvonení na ich piesňou. Nie som fanynka Vypsanej Fixy, len sa pýtam
ja nejako nemám že vyslovene neoblúbeného.... pretože nejde ani tak o tú osobu ale skorej hudbu akú robí... a tak hudba ktorá sa mi nepači, tak to ani nepočúvam.... a zase sú speváci, skupiny.. ktorí majú aspon jeden zo svojich songov taký čo sa mi zapáči....
ale inak moc nemusím tých nesmrtelných ala vondráčková a gott ktorý s apchajú na každý väčší program v telke.... ale kedže už telku poslednej dobe nepozeram tak mi to už neprekáža
Justin bieber,nicky minaj,katy Perry,1D,selena gomez,Demi Lovato,Britney spears,A je ich viac...a podobne detske/playbackove hviezdičky bez hlasu a talentu nevyznávam
ja som uz asi od kazdeho pocula aspon jednu dobru pesnicku aj ked som si najprv myslela ze bude zazrak, ak nieco dobre vyproduju/e. teraz mi nikto taky megahrozny nenapada.
vcera som o tom intenzivne premyslala a napadol mi otrasny hlas a prejav beth ditto, cize gossip a die antwoord su uplne postihnuti podla mna, tiez marika gombitovie, nemam rada take hlasy ako hrdzave ziletky, fakt ma z toho striasa.
@imoceans nie su ani nahodou, gaga ma ovela prep[racovanejsie vystupenie, sama si apson sklada hudbu a pise texty a ma ovela lepsi hlas nez ti vyssie spomenuti
vies co pozri si aspon jedno vystupenie katy perry, napr. firework na EMA 2010 ci kedy to bolo a uvidis to kvilenie a skus si pozriet gagu
@66 plus este taka katy ma uz otrasny falosny hlas na nahravke, ktoru neviem ako upravili a ti ostatni maju mozno dobry hlas na nahravke, ale nazivo otrasny a z tych co spievaju lepsie nazivo ako v upravenej verzii, poznam len gagu
@momoglamorous hej, ale obe robia pseudohudbu pre svojich producentov a pre prachy, pre nic ine. Prepracovanejsie vystupenia ? Za tie prachy co ma ? Ani sa necudujem, Katy si ich asi len viac odklada pre seba. Je to showBIZNIS ....a to s umenim nema nic spolocne. Ale ved uz sme sa o tom bavili Nebudem si pustat ani jedno, to ako keby tebe poviem ze pusti si nejaku metalovu skupinu...ktore nemas rada, pritom to ani nepoznas kolko ma metal druhov a stavim sa ze by si si v nom nasla aj svoje ale to je fuck
@imoceans lenze o tom to je, gaga chce vsetko investovat do umenia, zatial co ini chcu mat z toho prachy na luxusne veci, slava nie je o prachoch ale o umeni
nie, metal mi vazne nie je po chuti, skusala som to, akoze hudba by sa aj dala, ale ten scream do toho ale rock mam rada, tam je skoro to iste okrem toho screamu a vrestania
@poke tak vadia ti moderní popoví exoti alebo homosexuáli??
@momoglamorous do umenia mozno vo svojej luxusnej vile ale to co robi umenie je je uz z vyssie uvedenych dovodov a prihodim k tomu este bezduche kopirovanie dokonca aj metalovych umelcov ...
Pockaj cize tam kde sa nevresti nemoze byt metal ? Zaujimave zistenie a myslim si ze dost sveci o tvojej kompetencii posudzovat a oznacovat nieco za umenie.
@imoceans ak sa spoja obidve dokopy, pretože nemám nič proti popu ani homosexuálom, ale keď sa to spojí, e to strašná sračka veď bieber, one direction a pod.
@poke@72 bože už začínam byť na toto alergický ...keď sa ludia takto sami pred sebou ospravedlňujú . To ako keby som napísal, nemám nič proti tebe , ale si kokot. Ja sa uspokojím s tým že nemám nič proti tebe ale vôbec to nie je pravda a je to jasné aj mne aj tebe. Tak kua napíš narovinu vadia mi homoši a pop a nie takéto kraviny .
@imoceans tak ja sa nemám prečo ospravedlňovať pýtal si sa, či mi vadia homosexuáli alebo pop, povedal som ti že len kombinácia čo je pravda počúvam pop a aj niektorých interprétov homosexuálov, tak s fleku počúvam napr. aj muse ale aby som to zovšobecnil tak nemám rád, ak so to skombinuje a to nie preto, žeby sa tam hral pop alebo že by to hral homosexuál, ale kvôli tomu, že v zásade sú to interpéti ako bieber, 1D a pod. nehovorím že nie sú výnimky ale väčšinou to tak je
ver mi, ak by som mal predsudky, tak to rovno napíšem
Justin Bieber bol písaný ako osoba, nie ako hudobný žáner; ak by som chcel, tak napíšem "popoví speváci", ale toto bol jednotlivec.. takže si serieš do huby skôr ty, lebo nečítaš, čo ľudia píšu
toho teda je od najrôznejších netalentovaných popových hviezdičiek (už tu boli všetky menované), cez rôzne slovenské "klasiky" až po rockové/metalové kapely so slabými nápadmi a bez vlastného ksichtu
Vsetkých raperov,hipphoperov,.. Rytmus,Spirit,...Bieber 1D,gomez,vsetky slov.sračky...(pár vynimiek by bolo ale len pár) je hrozne vóbec písať o nich nieto este hovorit
Z Kapiel okrem 1D, nejako ani žiadna iná nieje teda aspon nepoznám nejaku taku,kt. by mi sposôbovala zvracanie. Jediné čo mi vadí je to opakovanie melodíí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
a potom už moderní popoví exoti a homosexuáli a.k.a bieber a one direction
ďalej dubstep a všetky tie podobné elektronické veci...absolútne mi tá hudba nič nehovorí
nepočúvam síce rap, ale stále sa nájdu pesničky aj z tohto žánru ktoré sa mi páčia..zvlášť ak je v tom živá hudba (ideálne rocková) a nie nejaké elektronické beaty a samozrejme ak má dobrý text
FUJ!
a už spomenuté disney "hviezdičky"
len trapoším
...a rapperov
ale inak moc nemusím tých nesmrtelných ala vondráčková a gott ktorý s apchajú na každý väčší program v telke.... ale kedže už telku poslednej dobe nepozeram tak mi to už neprekáža
321
ale som si teraz spomenula, ze ako mala som neznasala Tokio Hotel a nazor sa mi este nezmenil velmi xD
@34
@35
Nemám rada tohto sráča
» storage.canoe.ca/v1/blogs-prod-p...
proste sa mi nepáčia, bodka! nemám k tomu čo dodať.
Inak, idealne hejterske forum na pondelok rano , citim sa teraz presne takto
@wazp "slovenskí rapperi & popoví speváci, Justin Bieber" Lady Gaga nie je popova "spevacka" ??? dobre si si nasral do huby...ahaha
@momoglamorous Katy Perry ,1D etc. su uplne to iste ako LG ...akurat si to nechces pripustit...
@elmsi to odvolas
vies co pozri si aspon jedno vystupenie katy perry, napr. firework na EMA 2010 ci kedy to bolo a uvidis to kvilenie a skus si pozriet gagu
nie, metal mi vazne nie je po chuti, skusala som to, akoze hudba by sa aj dala, ale ten scream do toho ale rock mam rada, tam je skoro to iste okrem toho screamu a vrestania
@momoglamorous do umenia mozno vo svojej luxusnej vile ale to co robi umenie je je uz z vyssie uvedenych dovodov a prihodim k tomu este bezduche kopirovanie dokonca aj metalovych umelcov ...
Pockaj cize tam kde sa nevresti nemoze byt metal ? Zaujimave zistenie a myslim si ze dost sveci o tvojej kompetencii posudzovat a oznacovat nieco za umenie.
prosto kapely pre naivné pubertiačky
-už len to meno znači že sa jedná o sračkovú hudbu
ver mi, ak by som mal predsudky, tak to rovno napíšem
je to dostačujúci dôvod?
nemám čo dodať
Justin Bieber bol písaný ako osoba, nie ako hudobný žáner; ak by som chcel, tak napíšem "popoví speváci", ale toto bol jednotlivec.. takže si serieš do huby skôr ty, lebo nečítaš, čo ľudia píšu
..apropo, máš niečo s Lady Gagou, zlatko?
Takže nie ak by si chcel, ale ty si aj napísal "popoví speváci" tak neviem o čo ti ide
Nemám s ňou nič,božechráň, ale nemam rad keď tento produkt niekto označuje za umelca .
slovenskí popoví speváci* sorryyyy, opravujem sa
Z Kapiel okrem 1D, nejako ani žiadna iná nieje teda aspon nepoznám nejaku taku,kt. by mi sposôbovala zvracanie. Jediné čo mi vadí je to opakovanie melodíí