ráno dávali tu rozprávku tak ma to tak napadlo ja som mala najradšej Donatellla lebo mal fialovu tu masku .....to už asi od mala som k nej akosi inklinovala
no podla totho čo som dnes vydela tak ten fialový bol taký najmudrejší z PC a tak.., oranžový bol najmladší taký srandista, modrý bol najstarší a najrozvážnejší a červený najbojovnejší ...asi tak by som ich charakterizovala...a hej každý mal iné zbrane
donatella a rafaella som mala na plagátoch v životnej veľkosti chcem ich naspäť, boli to jediné plagáty, ktoré som mala niekedy prilepené v izbe - na dverách
@blacktears Áno, hlavne v tých filmoch ho urobili takého blbého a neviem prečo, ale furt som si myslel potom, že ten hlúpy je Raphael Ale tam boli aj tak blbo rozlíšené tie ich masky, tak to asi preto
posobi to ako taky ten vtipek, ked mas cervenou napisane "modrá" alebo v trojuholníku "štvorec" neviem na to teraz najst na nete ako obrazok, snad si to viete predstavit
teda neviem, donatello mal palicu? sa mi zda, ze toho som mal...no fialoveho kazdopadne. ale nundžaky boli este hustejsie ako palica...ale fialoveho som lubil najviac.
ale vo vseobecnosti som mal najradsej to, ako sa im vzdycky, ked jedli pizzu, tahal syr to som vtedy uplne bol uzasnuty...v tych casoch som o tom jedle iba pocul
ten film, čo išiel ráno je hrozný, starý kreslený seriál bol super...a vždy, keď sme sa v škôlke hrali na Ninja kortynačky, bola som Donatello. A Majster Splinter bol super.
Toto je dobrá anketa. ...Inak, ja som mala najradšej Donatella. Síce on bol považovaný za takého "nič-moc", lebo mal len palicu, ale mne sa práve preto páčil. Meče, nindzáky, atď sa mi zdali moc prešpekulované.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a prave preto som ho mal najradsej, mal som sa s kym ztotoznit
donatello jednoznačne
posobi to ako taky ten vtipek, ked mas cervenou napisane "modrá" alebo v trojuholníku "štvorec" neviem na to teraz najst na nete ako obrazok, snad si to viete predstavit
A nemala som veľmi rada April