Mne ten môj povie, že som pekná, aj keď sa nenamaľujem. Ale samozrejme, vzhľadom na to, že sa viem maľovať dobre, sa mu páčim viac namaľovaná..
Ja neviem, čo stále máte s týmito témami, chalani...je rozdiel, keď je baba zmachlená ako Martinka z Turca a je rozdiel, keď sa vie pekne, decentne nalíčiť..
líčime sa najčastejšie preto, aby sme sa páčili samy sebe. Ideme do spoločnosti, a chceme byť pekné (cítiť sa sebavedomo) tak sa namaľujeme...
Šikovná žena sa maľuje tak, aby zakryla mierne nedostatky a zvýraznila, čo je na nej pekné. Keď má pekné pery, tak si zvýrazní pery, keď má pekné oči, tak sa maľuje tak, aby vynikli...
ČO sa vám na tomto nepáči? Keď zvýrazníme to, čo je na nás pekné???
vidis flyssko..sa namaluj,vyduj si nohavice molitanom v predu i vzadu a budes sa citit sebavedomo a zbalis aj nejaku zensku..len ju neber hned k sebe..az po mesiaci a jej povies,ze si schudol
@fleur1301 mne prídu aj tie jemne namaľované také neprirodzené, bárbinoidné - aj keď tie fotky sú určite upravené, ale presne kvôli takýmto som mávala komplex, pretože takto rovnomerný tón pleti a takéto krytie mi nespraví žiaden mejkap - nie, ak má pleť pri pohľade zblízka vyzerať prirodzene.
a bývalému som sa napríklad s mejkapom nepáčila, aj keď som mala len trochu krycieho krému, špirálu si síce zväčša nevšimol, ale krycí, čo ako dobre rozotretý, ho vždy naštval možno to na mne vidno viac ako na väčšine žien, keďže mávam miestami suchú šupinkoidnú a hlavne dosť drsnú pleť....
@burble keď sa ideš maľovať (hlavne, ak sa líčiš ráno), najprv si nejakým tonikom (nie tonik, ale tonikum prejdi celú tvár, po noci býva mastná...potom si daj nejaký dobrý denný krém, ak máš suchšiu pleť, tak hľadaj hydratačný, na suchú, alebo aj citlivú pleť...a až po ňom si rozotieraj make-up.
@fleur1301 a čo som neandertálec, aby som si ráno ksicht nevyčistila? takisto krémy, pílingy, dokonca "oškrabovanie" šúpajúcej sa kože kefkou, miešanie mejkapu s denným krémom roky som sa snažila, nič z toho, nervy si ďalej žrať nebudem.
@fleur1301 a mne zas prídu všetky tie fotky, čo si tu dala, zlé... aj na druhej vidno, že je namaľovaná a tie pery (ten lesk alebo čo to je je najväčší grc)... o prvej a tretej fotke ani nehovorím, vyzerá to všetko umelo, ale to môže byť aj tým, že sú to profi fotky a nejak tak to asi vyzerať aj má... a tá posledná je presne ten prípad, že (podľa mňa) nemá peknú tvár a toto je už nepomôže a okrem toho, že nie je pekná, vyzerá teraz ešte aj umelo...
mňa proste strašne priťahuje prirodzenosť... na tvári musím vidieť normálnu pokožku a nič na nej... žiadne farby, prášky, proste nič... moja bývalá nenosila nikdy makeup, starala sa iba o vlasy a bola prekrásna... nie len pre mňa, ale všeobecne
a už vôbec nesúhlasím s názorom, že ak dievča vyzerá dobre bez, tak makeup jej to len zlepší... proste neexistuje
ale toto všetko je aj tak len môj subjektívny názor
@strejdabob hej hej a tie dievčatá ktoré niesu prirodzene krásne a nemajú dokonalú pleť (aj keď sa o ňu všemožne starajú) sa môžu ísť posrať nie? (ach)
hej no nikto nepovedal že je baba pekná s mejkapom ale za každou zmalovanou sa otočia ne? tu nejde o chalana, ked sa baba chce malovať tak sa maluje je to jej vec nechápem čo rieši niekto mejkap
kurva neriešte to už stále!!! vážne mi leziete na nervy!!! hlavne, že sa každý chlap SKORO otáča za namaľovanými,.... hm, žeby na tom niečo bolo, že ked sa žena trocha upraví, tak vyzerá lepšie? ... bože a fakt sa naučte rozdiel medzi namaľovanou a zmachlenou!! ako spomínala @fleur1301 , len s ňou súhlasim veru
ja sa môjmu páčim s makeupom aj bez makeupu a nech by aj povedal, že vyzeraám lepšie bez neho, aj tak by som sa malovala, lebo sa cítim tak lepšie a neviem rpečo by som mala mať stále kruhy pod očami, keď si ich môžem zakryť!!! a fakt s ami nechce stále odpovedaťna otázky, či je mi zle a podobne!!!
@flysser fakt by som ti bola veeeeeeeeemi vdacna, kebyze sa naucis rozdiel medzi namalovanou a nenamalovanou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
takže, čo je na tom zlé?
Ja neviem, čo stále máte s týmito témami, chalani...je rozdiel, keď je baba zmachlená ako Martinka z Turca a je rozdiel, keď sa vie pekne, decentne nalíčiť..
líčime sa najčastejšie preto, aby sme sa páčili samy sebe. Ideme do spoločnosti, a chceme byť pekné (cítiť sa sebavedomo) tak sa namaľujeme...
Šikovná žena sa maľuje tak, aby zakryla mierne nedostatky a zvýraznila, čo je na nej pekné. Keď má pekné pery, tak si zvýrazní pery, keď má pekné oči, tak sa maľuje tak, aby vynikli...
ČO sa vám na tomto nepáči? Keď zvýrazníme to, čo je na nás pekné???
aj táto je namaľovaná:
aj táto je namaľovaná:
Je to také strašné???
A táto je zmachlená, a myslím si, že o TOMTO vy hovoríte, keď hovoríte o make-upe....a naučte sa ten rozdiel :
A napr. táto - má AJ rúž, ale jemný, má tiene, ale v decentných hnedých tónoch, má aj ceruzku a špirálu. JE to priveľa??? :
a bývalému som sa napríklad s mejkapom nepáčila, aj keď som mala len trochu krycieho krému, špirálu si síce zväčša nevšimol, ale krycí, čo ako dobre rozotretý, ho vždy naštval možno to na mne vidno viac ako na väčšine žien, keďže mávam miestami suchú šupinkoidnú a hlavne dosť drsnú pleť....
mňa proste strašne priťahuje prirodzenosť... na tvári musím vidieť normálnu pokožku a nič na nej... žiadne farby, prášky, proste nič... moja bývalá nenosila nikdy makeup, starala sa iba o vlasy a bola prekrásna... nie len pre mňa, ale všeobecne
a už vôbec nesúhlasím s názorom, že ak dievča vyzerá dobre bez, tak makeup jej to len zlepší... proste neexistuje
ale toto všetko je aj tak len môj subjektívny názor
ja sa môjmu páčim s makeupom aj bez makeupu a nech by aj povedal, že vyzeraám lepšie bez neho, aj tak by som sa malovala, lebo sa cítim tak lepšie a neviem rpečo by som mala mať stále kruhy pod očami, keď si ich môžem zakryť!!! a fakt s ami nechce stále odpovedaťna otázky, či je mi zle a podobne!!!
@flysser fakt by som ti bola veeeeeeeeemi vdacna, kebyze sa naucis rozdiel medzi namalovanou a nenamalovanou ...
fakt mi chcete chlapi povedať, že by ste sa otočili za tymi nenamalovanymi, napr z tohto clanku? » prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny...
» www.femina.cz/magazin/celebri...
» www.srandaweb.com/celebrity-bez-m...