a mne je to jedno čo to tu je miss, alebo kery fras? a ja naozaj neviem, za ktoreho mam hlasovat, mam dat toho, s ktorým som si písala najviac.. alebo podľa toho, ktorý sa mi zdá naozaj že pekný?.. a ja nedám nikoho , aby sa nikto nemohol uraziť... a inak takéto ankety... že total šupa
Ako môžeš slová Najkrajší,Najchutnejší a Najmilší sklbčiť tak,že mám za to všetko dať jedného človeka??Ale hlasovala som za toho,za ktorého som hlasovala a basta
A milosť asi podľa nejakého profilu neodhadneš nie?
Toto sa celkom dá,ale som zvedavá aká K*k*t*na bude tvoja tdaľšia ankety,nebodaj blog,milá @q
@60 a ten kkt čo po mne kričí toho zabijem nožom, ja mam 54 rokov mne je jedno, trest smrtí neni tak budem doživotne v onom vo vezení, normalne ho zabijem nožom bodákom......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Hlasovať nebudem, ako chlapec to fakt neviem posúdiť :p (a ani nechcem )
Ale naozaj, hlavne že tam je puxo, ktorého som na fóre ešte ani nezahliadol
na mna si zabudla
@matus33 a puxo tam je preto lebo je BI
ale je prevda ze trosicku zavidim ostatnym co maju hlas aaspon jeden ale krasa nieje vsetko...
@stmortiis no dakujem, ale vies... aj ked niesom pekny tak som dobry a milujuci chlap
a basta
@mielikki tak toho beriem i ja
...bez urážky
A milosť asi podľa nejakého profilu neodhadneš nie?
Toto sa celkom dá,ale som zvedavá aká K*k*t*na bude tvoja tdaľšia ankety,nebodaj blog,milá @q
no šak mi to nešlo do hlavy ale škodaa
harlequin
ale nebuď zvedavá
neze by tu bol daky vyber chalanov
v pohode by som ti moje miesto v ankete prenechal
ja som ho aj videl
a dufam ze ho skoro uvidim aj v realite
jeeeeeee
chúďatko, ty si toho Jerry483 videl? (blee) (to som si nemohol odpustiť )
išlo tam aj o to či je niekto zlatý, alebo milý. milý neznamená pekný. išlo aj o sympatie