O_______________o toto snáď nemyslíte vážne. láska na prvý pohlad možno ale keď chcete dlhotrvajúci vzťah sami uvidíte že je lepšie keď viete prečo toho človeka milujete
@luc.ka mozno prave suhrn vsetkych tych vlastnosti robi ten dovod preco.. a vytiahnut jednu/zopar vlastnosti nad ostatne je "usliapanie" tych ostatnych, preto neviem povedat, ktora je ta naj.
oboje. Ale skôr sa prikláňam k prvému... ak si zaľúbená a ten druhý človek ti to opätuje, si najšťastnejšia na svete. No ak si platonicky zaľúbená, je to utrpenie. Bolesť... ale láska ti pomáha prekonávať prekážky.
@luc.ka ono nejde ani tak len o vlastnosti, skor kazda chvila, skusenost, kazda (ne)preskakana prekazka je nieco, co sa na tom podiela a co sa na to nabaluje, preto by som to nevedel s urcitostou priradit len ku konkretnej jednej veci, v ktorej to prameni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
jj, chápem, čo chceš povedať, veď nikto nevraví, že "to", prečo človeka miluješ, musí byť len jedna naj vlastnosť
ach, no dobre... nemôžem povedať, že s tebou nesúhlasím, ale ani že súhlasím
pre mňa je napríklad "vedieť prečo" napríklad ak to, že "nikdy neviem, čím ma ešte prekvapí"...
ňa, šak hlavne, že si šťastný a spoko