no nemala by som sa vyjadrovať ale kedže mám v tomto skúsenosti..
dá sa to..je to celkom normálne v dnešnej dobe a záleží len od tých dvoch či sú už tak vyspelí a chcú byť spolu aj napriek diaľke alebo si chcú len užiť a takí vzťah im nevyhovuje...
ak je vzťah na diaľku tak musíte mať v tom druhom veľkú dôveru..inak to fungovať jednoducho nebude..
nešla by som do toho... teda, ak by to bolo tak, že mal by jeden z nás odísť na nejakú dobu preč, ale potom by sa normálne vrátil, tak to hej.. ale ak obaja bývajú niekde ďaleko, a nemajú možnosť sa často stretávať... to podľa mňa nie je ten pravý vzťah..
ak je láska skutočná, nezabije ju nič na svete - americké lovestory nás tým kŕmia neustále - a viete čo? ja tomu tak trochu verím - ak niekoho milujem a láska po čase opadne, oslabí sa, zovšednie, nie je to skutočná, nieje to skutočný cit, iba akési očarenie.... ale ak milujeme aj keď sme od seba vzdialení celé kilometre či dokonca roky, až vtedy sa dá povedať, že milujeme skutočne a úprimne - môj skromný názor
lebo ja sama mám vzťah na diaľku a hoci to nie je ideálne, sme si oveľa bližší, lebo si dokážeme vážiť každú jednu sekundu, keď sme konečne spolu
a neviem si predstaviť, že by som sa môjho chlapa vzdala iba preto, že je odo mňa ďaleko - nedokázala by som sa na seba ani v zrkadle pozrieť, keby som ho opustila iba kvôli vzdialenosti - teraz možno nemôžeme byť spolu, ale veď nebudeme bývať každý na opačnej strane republiky až do konca života
poznám ľudí, ktorým to tak klape, ale ja by som chcela mať svojho blízko. Som človiečik, kt. sa rád dotýka milovanej osoby, podripuje, štuchá, násilne mu sadá na kolená, ťahá za cíp košele .... A keď mi je smutno, zavolám a stretneme sa a ..... ja neviem. Nechcem chodiť s písmenkami.
Nejde len o lásku. Ide o trpezlivosť, istú chápavosť, toleranciu - dajme tomu, že tam treba i kúsok naivnosti, aby sa to dalo zládnuť. Verím, že ľahšie to ide takým tým párom, čo dokážu snívať a rojčiť a pritom sú i vyspelí a dokážu sa pozrieť pravde do očí.
Ak sa ti dvaja maju naozaj radi dialka im neprekaza,,,nie nadarmo sa vravi laska hory prenasa,,samozrejme musi to byt OBOJSTRANNE,,,ja som mal lasku na dialku a sklamal som sa v nej,,,ale stale v nu verim
áno dá sa to...len by to mali chcieť obe strany...moj priatel je odomna ďaleko okolo 200 kilometrov a som snim nesmierne šťastná a už sme spolu rok aj 2 mesiace ...a neletujem že sme stále spolu a sme si aj viacej vzácnejší a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
tak jedine, ze by sa videli aspon kazdy tyzden. inak to asi casom opadne.
dá sa to..je to celkom normálne v dnešnej dobe a záleží len od tých dvoch či sú už tak vyspelí a chcú byť spolu aj napriek diaľke alebo si chcú len užiť a takí vzťah im nevyhovuje...
ak je vzťah na diaľku tak musíte mať v tom druhom veľkú dôveru..inak to fungovať jednoducho nebude..
inak to pude do kytek
lebo ja sama mám vzťah na diaľku a hoci to nie je ideálne, sme si oveľa bližší, lebo si dokážeme vážiť každú jednu sekundu, keď sme konečne spolu
a neviem si predstaviť, že by som sa môjho chlapa vzdala iba preto, že je odo mňa ďaleko - nedokázala by som sa na seba ani v zrkadle pozrieť, keby som ho opustila iba kvôli vzdialenosti - teraz možno nemôžeme byť spolu, ale veď nebudeme bývať každý na opačnej strane republiky až do konca života
V žiadnom prípade.
@huncutka265 aky je rozdiel medzi 200 a 20km.. niekedy tych 200 je blizsie ako 20
@mirkova
Aspoň teda nie namotávanie cez internet, čo sa mi už zdá ako neskutočná pitchovina
Nejde len o lásku. Ide o trpezlivosť, istú chápavosť, toleranciu - dajme tomu, že tam treba i kúsok naivnosti, aby sa to dalo zládnuť. Verím, že ľahšie to ide takým tým párom, čo dokážu snívať a rojčiť a pritom sú i vyspelí a dokážu sa pozrieť pravde do očí.
Bolí to jak fras. Je to ťažké. No...
Ale zvládnuť sa dá všetko.
peace!