zdravim seckych.....chcem sa spytat jak sa da zvladnut vztah na dialku??? paci sa mi jedna holka...aj sa pozname samozrejme...len neviem ci sa oplati nieco s nou zacat ked ja studujem v Blave a ona v trencine ale byva v Ziline....da sa to dako zvladnut??.
kamaratka ma fungujuci vztah Zvolen / Surany a funguje im to vyborne
vstko zalezi od konkretnych osob ak sa citis na to a aj ona tak preco nie .. ak ku vztahu potrebujes kazodenny kontakt tak to asi fungovat nebude ... vsetko je na povahe danych ludi
dá sa to zvládnuť!isto... i keď ešte nedávno som bola proti vzťahom na diaľku ,fakt ide iba o váš prístup k tomu ako často sa budete stretávať ,ako veľmi vám jednému na druhom záleží a tak.... aj o to ako dobre sa poznáte .....skúste to ,ak to prosto nebude klapať dohodnite sa na kamarátstve....čas vám ukáže,či ste spravili dobre držím palce a ak by jej to vadilo-tá diaľka myslím- hoď na ňu krásne túžobne psie očičká -obrazne povedané- tomu sa fakt hrozne ťažko odoláva choĎ do toho ,nejako ...prosto ,,,,ako? na to už prídeš sám
Ak ty bývaš v BA aj študuješ v BA a ona býva v Žiline a študuje v Trenčíne, tak to budete mať ťažké. Dochádzať do iného mesta len za partnerom, keď tam nikoho iného a nič iné nepoznáš, vás čoskoro prestane baviť. Ak sa nebudete snažiť, nevydrží to.
vsetko sa da ked sa chce (len musite obaja chciet, asi trosku viac ako len chciet ). Ja mam aktualne priatelku v Prahe (ja som v BA), vidime sa tak raz za tyzden (raz za 2 tyzdne).
..jaa myslim,ze sa to urcite daa..a momentalne,sa tiez o nieco take pokusam,len z tej 2 strany...tam neni moc nejaka nadsenost...ani,proste neviem..asi to chce cas..lebo je to vlastne moj kamarat...aj...uz dlhorocny...a mimochodom..nas deli presne 202,-km...cize,tak..ale urcite..chod do toho..vsetko,sa da,ak sa chce...
je dolezite aby ste si verili a mali sa strasne moc radi, podla mna sa to da zvladnut ale musia sa snazit obaja a nie len jeden!!!!!!!!..........ja som mala dva vztahy na dialku a nevyslo to (z odstupom casu som rada ze to je takto .....teraz mam krasny vztah... taky ze spolu byvame takze nemusime riesit niejake dialky a toto mi vyhovuje najviac
loooool tak toto ma dostalo ... , ja studujem v UK zalubil som sa do jednej cesky ona tu robila len cez leto tu sme spolu chodili klapalo vsetko ako ma no ked odisla tak som si poplakal o 10 dni som letel za nou do prahy kde sme sa definitivne rozisli a to len kvoli tej vzdialenosti kedze je to tych 1000km a to sme zvazvali ze budem za nou lietat raz za mesiac ale nakoniec sme sa zhodli ze to by sa nedalo a keby to nahodou neklaplo tak by som zbytocne za noju lietal a utracal prachy cize vztah na dialku funguje urcite sak vykendy mozte byt doma a je rozdiel 100km a 1000km ... drzim palce chalan a zbalis ju ako myslim si ze balenie uz vobec nepomaha v dnesnej dobe je to o sympatiach ak ste si sympaticky tak aj keby si jej pohladnicu daroval tak ju nabalis na to btw ta moja bola najkrajsia baba na svete the best czech girl ever !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
btw:nauč sa použit vyhladávanie
ja studujem v BA..a radsej v TN ani ziadnu nehladam
vstko zalezi od konkretnych osob ak sa citis na to a aj ona tak preco nie .. ak ku vztahu potrebujes kazodenny kontakt tak to asi fungovat nebude ... vsetko je na povahe danych ludi
A inak pozri starsie diskusie...
no drzim palce
ale tam si musite velmi doverovat...
zatial je to v poho a dufam aj bude ...ja som z BA byvam tu , a frajerka je z CADCE a studuje tu ..