je to z knihy Rudolfa Jašíka: Námestie svätej Alžbety
ale tento citát sa celkovo týka normálne života ide proste o to, že láska neumiera, pretože v srdci ostáva v srdci až kým ono samo neprestane biť...aj keď ten druhý napr. zomrel....
@krutafunebracka - no tak toto ma veľmi zaujíma.....kde si tam ty vyčítala že ťa pochovajú za živa???
@bassika - v pohode stáva sa XD ale máš pravdu, takých citátov je málo aj keď mne sa stáva, že aj nad tým najjasnejším ostanem stáť dve hodiny lebo mi to nedocvakne
tak to je take pekne, ako tym ze ide do hrobu sa podla mna mylsi, ze je vecna, ze ona zomrie, len ked zomrie aj ten dotycny clovek ale bohuzial s tymasi nesuhlasim, lebo vzdy sa vyskytnu nejake tazke obdobia
@16@porrast Práveže nie, to bolo k tomu „ostáva v srdci až kým ono samo neprestane biť“ v spojení s @0 . Že keď ostáva, až kým srdce neprestane biť, ale vraj ide do hrobu, tak to srdce potom musí prestať biť v hrobe.
NOoo, ono ide skor o nieco ine...Ide o to, ze laska skutocna nemoze nikdy umriet, proste nejaka stopa ostane vzdy. Aj mne sa to stalo ze som po troch rokoch nasiel fotku osoby ktoru som moc lubil. Avtedy som si uvedomil, ze proste som na nu stale nezabudol a ze mi je moc luto ze to nevyslo. Proste LASKA NEUMRELA
ale napriek tomu viem, ze to bol len kratkodoby pocit, proste ta laska uz SLA DO HROBU, uz nebola skutocna, bola to iba spomienka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
je to z knihy Rudolfa Jašíka: Námestie svätej Alžbety
ale tento citát sa celkovo týka normálne života ide proste o to, že láska neumiera, pretože v srdci ostáva v srdci až kým ono samo neprestane biť...aj keď ten druhý napr. zomrel....
už chápete?
@bassika - v pohode stáva sa XD ale máš pravdu, takých citátov je málo aj keď mne sa stáva, že aj nad tým najjasnejším ostanem stáť dve hodiny lebo mi to nedocvakne
ale napriek tomu viem, ze to bol len kratkodoby pocit, proste ta laska uz SLA DO HROBU, uz nebola skutocna, bola to iba spomienka...