Seci vieme ze vedci hovorili ze ganja je lepsia ako cigarety pred tyzdnom som cital ze "vedci zistili ze vyfajcenie jednej marihuanovej cigarety(jointa) je to isté ako keby ste vyfajčili 2 a pol cigarety tabaku" haluzne si seci seru do huby... couz.... ale tak... mne je to tri pet nebudem ju fajcit aj tak hehe.... a naco ju legalizovat ked ju fajcite aj tak... a myslite si ze keby bola legalna ze by sa len tak dala kupit v tescu v oddelení zelenina "kaupsta"? ?? heh lekarsky predpis jedine.... cize budte radi ze nemusite chodit k doktorom a aj tak si ju zozeniete.... vela stastia
Jurec - osobne poznám 2 typy ludí: 1 tým ktorým marihuana nechutila keď si ju prvýkrát dali a potom už s drogami neexperimentovali a 2 tých ktorým zachutila a teraz sú z nich bohužial už len trosky fičiace na drogách - a myslím že kriminalita sa rozhodne nezníži, jedine tak v štatistikách ale nie naozaj
a ja zas poznam iba ludi, ktori aj napriek tomu, ze fajcia marihuanu, tak nemaju zaujem o tvrde drogy... zalezi asi od typu ludi, s ktorymi sa stretavas...
A prečo by sa nemohla legalizovať? Ten, kto má rozum a vie, že mu to škodí, aj tak nebude za ňu vyhadzovať prachy. Keď je zakázaná, tým viac to každého láka, aby si dal.
Micus777-vidíš, potom mám asi štastie na iných ludí...ale tiež poznám jedného týpka čo hulil a vravel, že v živote si nepichne, a nakoniec skončil s heroínom
Trtko-no ja som už počul aj vačšie zajeby, ale keď si myslíš že je to blbosť, tak ja ti to brať nebudem....samozrejme že existujú ludia kttorí hulia a nikdy v živote sa nedajú na tvrdšie, ale ludia, ktorí sa dajú na fet, začínajú s marihuanou ( samozrejme že to nie je vždy tak, ale v mnohých prípadoch áno) pretože je viac dostupná ako trebárs piko alebo heroín...a hulí pomerne viac ludí ako si pichá, preto mladý majú vačšiu možnosť dostať sa skor k nej najprv a až potom k tvrdým drogám
ale mne je jedno, pokial si myslíte že vám marihuana neškodí, kludne si ju húlte ak vás to baví, veď prečo si nedopriať trošku zábavy v tomto svete...ja mám napríklad rád pivo a preto ho pijem, ale na trávu moc chúťky nemám
veď pokial vám z tej trávy nezačne zadrbávať alebo sa nestane že vám nebude stačiť už len to tak nie je problém, ale zas nie som za legalizáciu marihuany...ale kebyže sa zlegalizuje tak nad tým len mávnem rukou a žijem si dalej, ale myslím si že sa to len tak lahko nesdtane, kedže sme farská republika
ja by som dal vsetky drogy zlegalizovat....kebyze sa zlegalizovali secky slovensko by bolo na vrchole....kazdy by sa tu jebal...viac by sa zarabalo...bolo by co fukat a facit..ovela kvalitnejsie...tocili by sa tu filmy...vsetko by zlacnelo..ludia by sa mali lepsie=D
Filippp3: pevne verim, ze si len zartoval... a ak nie, tak sa strc dakde do sopy, dohul sa tam a dofetuj, napichaj si piko a vyjdi von po dvach mesiacoch,oki?...
A inac suhlasim s Azelom, ze kto ma rozum si to neda a kto nie, no jeho vec, nie je to uz moj problem...ale azse, keby si predsatvim tie deti dohulene jak prasce, jak sa valaju po ulici...???
Cheekee: deti dohulené ako prasce po ulici? Vieš ,to je už o výchove .A diler predá aj 12 ročnému gres ale keby je zlegalizovaný bolo by to pod kontrolou zákona (od 18r.) A tu ide o to aby ľudí konečne prestali házdať do basy len kvôli tomu že niekto ide po ulici s pitlikom ganje .TO JE VRCHOL!!! A pochop že by to pomohlo a NIE uškodilo
Majlos: A myslíš si, že iba liberáli chcú legalizovať drogy? A okrem toho mi nemusíš dávať politické nálepky, lebo ja NIE SOM členom KSS ani Smeru-SD ani nijakej inej strany. Aspoň zatiaľ.
to je pravda kto chce fajcit aj tak k nej ma pritup ale byt legalizovanou menej ludi by si asi dosralo zivoty lebo jak sa raz clovek zapletie do kriminalu uz to ide dole vodou ....
lenze keby bola legalizovana bral by ju kazdy ako by chcel...legalizacia pomoze tym co ju fajcia a vlastne tym co z nej ziju...a tym co ju nefajcia to nemusi vadit ved to neni kazane ze ked je legalizovana tak ju musis...mozes si vybrat ale ja osobne si myslim ze marihuana hrozba neni a keby aj je legalizovana mohlo by sa viac presetrovat priekupnikmi s tvrdymi drogami pretoze marihuana zivoty nenici ale skrasluje
chavez...teba by som dal na liecenie a to viem ze drogy neuzivas
cheekee...podla mna ty by si si mala pichnut nejaky cierny kokot do pusy zeby ti to zacalo trochu palit...pretoze tvoj priatel ma holu hlavu to neznamena ze ostatny ludia nemaju radi drogy...tebe by som ani olizat piko nedal lebo uz bez toho si dost sprosta...a + ja som nerozpraval o tom ze fetujem, ale su ludia pre ktorych je fet zivot tak ako pre teba kokot=D
Revolucionar: ano pomohlo by tom v hentom, to mas pravdu...
Filippp: si kokot, to bez slov.A nechapem, co tu splietas mojho chalana...ten s tym ma ako co? ze hola hlava?...a to neznamena, ze je to nejaky fetak alebo co!
chod do pice...sprosty si ty a nie ja! pisal si, ze by tu bolo lepsie...
"kebyze sa zlegalizovali secky slovensko by bolo na vrchole....kazdy by sa tu jebal..."
akoze si drbnuty, ze? pises ze po tomto, keby tvrde drogy boli legalne, tak by sme sa my slovaci mali dobre?...no coment...nemam na to nervy...
cheekee-nikto nemusi drogy uzivat....napriklad tebe by som ich dal len vyrabat=D..ved prave preto som to povedal, lebo viem ze fetak nie je...ale nedoslo ti to=D..ano tomu ver zze by tu bolo lepsie=Dje to tak a ty to dobre vies=D...a inac som kokot ja to viem... a hlavne ked niekto jebe protiklady a pritom nema pravdu
chavez-a to ako si na to prisiel...to nemalo s tym nic spolocne...mas pravdu fet je svet vjebanych fetakov, pretoze ja som este nikdy nefetoval=P...newiem asi nepoznas fetakov ziadnych...tvoja kapusta=D
Filippp3: nie, ja si nemyslim, ze by tu bolo lepsie, nemozes vediet, co si myslim. Akoze ze by sme boli (SR) na tom vyssie a viac cashov a tak mozno, ale ja nenavidim tvrde a vlastne hocijake drogy...a mam na to dovod...a co si tedamyslel tou vyholenou hlavou? napisal si: "pretoze tvoj priatel ma holu hlavu to neznamena ze ostatny ludia nemaju radi drogy".......
Flipp3: no fetakov na piku a podobnych srackach nepoznam (spravil by som im plastiku tvare zadara). A som rad, ze ich nepoznam. S odpodom sa nemam preco bavit
jurec nic proti tvojmu nazoru ale drogova turistika prinasa aj dost negativ ak si bol v amsterdame trava je tolerovana ale za tim s skkrivaju ine a horsie zalezitosti neni len o thc
Mrufti: ale holansko je iná kategoria ,to je bordel obchoduje sa tam s bielim mäsom ako u nás zo zemiakmi ,je to krajina kuriev ,homosexuálov, tranzvestitov ,pedofilov ,narkomanov ,dilerov a to nie kvôli tomu že je burina zlegalizovaná
rozhodne neuznavam ze marihuana je zaciatok k tvrdsim drogam. niekto tak skoncit moze, ale to moze aj bez marihuany. Si myslim ze vacsina ludi fajci travu len preto ze je v takej parte, kde sa trava fajci namiesto tabaku alebo len preto ze ma fajnove stavy(uplne neporovanatelne s chlastom). Radsej pijem
Podla mna,vzhladom na to,že ked niekto fajčí/cigarety/,tak fajči dost často/viackrát denne/ a marihuanu si da napr.jeden alebo dvakrat denne/ dost silne pripady/ tak to má uplne to iste.A potom,ked niekto pije,len tak dá si pár pív do nálady/čo ale nebýva moc často/ je tozas ko jeden joint a ked sa dakto najebe tak to ma ovela horšie...tak neviem čo tu šeco riešite...dokonca je marihuana zdrava a tie všetky chcemikalie a sračky čo pchaju do chlastov blee..už ani to pivo nieje to čo byvalo...ganju mte na čisto prirodnej baze, zasadiš si ju sam,vypestuješ si ju sam a potom ako chceš užiješ sam a vieš presne čo to maš zač...lenže ked si kupiš cigu,bohvie ake sračky su tam...ludia spamatajte sa,ako by nám bolo krásne keby má každý ten svoj maličký záhon,každý by bool pokojnejší,aj ked niekomu to robí iné nálady,mal by ich aj tak ked sa najebe,tak sa pýtam,ked sa niekto može najebavat z chlastu cele dni,prečo potom nie zakurit si tak raz za den?
Antro-total s tebou suhlasim!!!!!wed ty co hulia nech sa zhulia...keby sa to powolilo aj na werejnosti,tak si myslim ze by odolali ti,co woci tomu a celkowo woci THC maju wyhrady...myslim ze by to bola ku.wa dobra skuska pre nich
Antropofobia-presne si vystihol celu pointu...cigy ta mozu zabit,stavy z nich nemas,sama chemikalia....na druhej strane ganja cista prirodna mas z nej stavy...o com su teda namietky proti tomu aby to nebolo zlegalizovane??je to droga ale ved to je smiesne...ovela mensia sanca ostat zavisly ako na hocicom inom...
Witer: ty si taký jebnutý primitív že nedokážeš napísať jednu súvislu vetu tak ty nám nediktuj čo ano a čo nie, koli takým ako ty máme takú vládu akú máme ..DAKUJEME že musíme čakať dalších 8 rokov na demokraciu
ganja je super hulil som hulim a budem hulit je to cista priroda a prirodu treba respektovat je by som ju zlegalizoval vsade ale neznasam tie po...... chemikalie ako je pervitin a tak dalej ja mam rad len prirodu-ganju a hubicky ganja forever!
Ja viem z vlasnej skúsenosti čo toto chcem robiť a bude ma to baviť kým nezomrem.Nikto mi nemôže zakazovať to fajčiť však potom sa mi svet zdá lepší.Kto ma nato iný názor tak nech si ho nechá pre seba a neodsudzuje ma!!!!!!!!!!!Je kopu horších vecí ma svete oko hlad,terorizmus,boj o vodu tak nechápem prečo si niekto myslí že keď si zafajčím začne mi prepínať práve naopak konope berem oko odreagovanie sa od tohoto sveta.S pozdravom Snake007
musi byt zlegalilozavana uz len kvoli tomu ze je chore ze si niekde vonku chces si zahulit a bojis sa aby ta necapli fizly...je to pica a pritom robia sa ovela horsie veci...niekde niekoho vrazdia a oni sa zabyvaju hulicmi ktorych vobec tak neskodia ako nejaki psychaci ktorych po svete pobehuje teda vazne dost...ganja je zivot,zivotny styl,sloboda...GANJA 4EVER!!!!
jj jurec moje slova...ale zas ma napadlo ze keby si mozes na namesti rozlozit vodne bongo tak to bi uz bolo onicom..to uz neni taka haluz ked ta nigdo zato neprenasleduje
jj, podla mna je blbost ked niekto tvrdi, ze ked sa to zlegalizuje, tak to prestane ludi bavit..mozno nejakych takych, ktori maju radi adrenalin..ale to ja nemusim, ja si najradsej v klude zahulim..
kolko indianskych kmenov vyhynulo kvoli trave a kolko kvoli alkoholu? kolko rodin pojebali alkoholicki rodicia a kolko vyhaluzeni rodicia? Vobec sa mi nepaci, ze sa vdemokratickom state mozem dostat do problemov kvoli tomu, ze robim (iba) so svojim telom a dusou, co chcem. Ak mi to skodi, tak je to moj problem. Nechce vlada davat pokuty aj takym ludom, ktori sa prepracuvaju, jedia hranolky atd?
ako mozno ze keby to je zlegalizovane tak to neni taky adrenalin tak ale ako ja osobne nemam rad halusky s fizlami...najhorsie je to ze na slovensku ma cirkev velke slovo a legalizacia nepripada do uvahy kym tento parazit bude este otravovat...navrhujem skoncovat s cirkvou...raz a navzdy!!!
nie nieje..holandske zakony su totiz trochu vyspelejsie ako nase..existuje v zakone nieco co sa vola tolerancia-policia to ma moznost riesit, ale ak to nieje problem tak to toleruje..
"Veľa zástancov jej legalizácie sa obracia na prípad Holandska. Tu však treba upozorniť na to, že v Holandsku nie je marihuana legálna, je iba dekriminalizovaná. To znamená, že jej užívatelia nie sú postihovaní, ak majú nad 18 rokov a majú u seba maximálne 5 gramov tejto drogy. Kupovať si ju môžu len v tzv. coffee-shopoch a užívať ju môže len tam, alebo doma, nesmie sa fajčiť hocikde na ulici."
Ja poznam velmi vela ludi ktory strasne moc hulia ganju. Niektorym to ale moc neskodi no vacsina z nich je z toho vo velmi velkych srackach. Ti sa stale bavia len o drogach, o sexe a o inych hovadinach. S takymi ludmi uz neni normalna rec. Ja osobne som uz vyskusal aj tvrdsie veci - ecko, piko,hasis no ale to bolo len vyskusanie.Keby sa ludia co hulia aspon spravaju normalne tak by som bol za legalizaciu. No lenze ked vidim co to s tymi ludmi robi tak by som to najradsej zakazal. Aj ja som nemal daleko od zavislosti ale pozbieral som sa. Ked to mam zhodnotit tak by som radsej ganju predaval len takym ludom co si ju daju len sem tam - tak 2 krat do tyzdna. Ale tym ostatnym zufalym zavislakom by som to jednoznacne zakazal. Myslel som si ze fetaci su normalni. No ako vidim je to len banda trosiek ktory sa z tychto sraciek uz nedostanu a ak aj tak len velmi tazko.
Takzvany je ale nieje tvrda droga.. je to silnejsie ako trava a podla mna aj lepsie
Len neviem preco Tomf pise ze vyskusal tvrdsie drogy a hned za piko dal hasis ved to je.. ah no nemam slov radsej lebo nexcem tu nadavt
Tomf: ako mozes povedat ze fataci niesu normalni ? Bud taky laskavy a nehadz vsetkych do jedneho vreca.. nieje fetka ako fetka.. vsetci sme iny no nie? Si fukol omientku a myslis ze mas skusenosti s tvrdymi drogami ajaj .. sam si napisal ze si mal blizko k zavislosti tak by si to mohol pochopit a neodsudzovat ludi ktroi v tom lietaju.. keby to bola pravda tak by si nenapisal ze je to len banda trosiek..
Ja som pisal ake drogy som uz mal. Ak chcete vediet poradie tak to napisem - Zacinal som travou tu som mal xxx razy. Potom som skusil koláce, Dalej som mal zatial len raz hasis a piko som mal az nakoniec.A nebola to ziadna omietka lebo od toho cloveka co som to mal sa v tom dost vyzna. A ak vam nieco hovori FEHIR tak to bolo to biele. A fetky nehadzem do jedneho vreca. Ak sa fetak sprava normalne a nie jak ko*ot tak to je o inom. Poznam aj normalnych fetakov a ti uz mali aj LSD,kokain...Su teda ovela skusenejsi ako ja a da sa s nimi normalne pokecat - o hocjakych veciach. S torskami sa vypravat neda. Ja fetakov neurazam ale taky co myslia len na drogy a nezamyslaju sa nad ostatnymi vecami v zivote, tak taky su pre mna neexsistujuci.
Marihuana mala byť zlegalizovaná už dávno, lenže by straaaašne veľa ľudí prišlo o kšefty a o keš... o to tu na Slovensku ide, aby si každý napchal vrecká... aspon by sa predávala legálne kvalitná tráva a nie sračky čo vyzerajú ako PIZZA korenie a chutia otrasne... nemyslím si, že sa človek stáva závislým na tráve... a reči typu "krôčik k tvrdej droge" tiež neplatia na každého... za to že sa niekto zvarí si hneď nemusí pichať... ach jaj... a to som sa musela registrovať len preto, aby som vás tu nejako umravnila dobre no...
@Matez pocuvaj.. To neiej o tom ze chceme aby bola vsade.. Myslis ze ked ju fajcime ze nas niekto coskoro nechyti? preto ej to legalizacia, aby sme nemal is toho problemi, porozmyslaj
@77 čítal som si celú diskusiu a každý tvoj príspevok...vysvitlo mi z toho že si nenormálny manták...ako sorry ale skoncovať s cirkvou len aby si si ty a pár blbečkov mohli behať s brkom v papuli po ulici sa mi zdá úplne pritiahnuté za vlasy...zobuď sa už konečne alebo si choď dať jointíka a nezaťažuj nás svojimi paranoidními predstavami
@77 ..ty čo maš s cirkovou, moj zlaty? ja napriklad osobne dost často zahulim, a som kresťan katolik...a silny, veriaci krestan....to si už fakt tak zadubeny, abo zakomplexovany, že musiš spajať dokopy take veci čo vobec spolu nesuvisia? ...keby si bol veriaci, mozno by si vedel ze aj v historii cirkvi sa najdu spoločne korene s nejakymi obradnymi rastlinami, ktorych dym spôsoboval zvlaštne stavy...biednym pozostatkom toho je kadidlo s tymianom, ktore sa dnes pouziva pri slaveni omše....a osobne poznam dokonca aj jedneho knaza, velmi dobreho mladeho knaza z jednej dediny s ktorym som si raz zahulil....a na seminari vraj nebol sám....tak nedávaj dokopy to, čo sa dokopy dať nedá...preboha..že cirkev a legalizacia marihuany...šak ty sa zobud, si uplne mimo...zakomplexovanec jeden
@97@sorbiffer - zle si si vylozil co napisal...zlegalizovat marihuanu na Slovensku bude problem, lebo sa proti tomu urcite postavi katolicka cirkev, ako napriklad v pripade sexualnej vychovy...toto nie je o jednotlicoch z cirkvy, ktori si zahulia...toto je o tom, ze hlavni predstavitelia cirkvy by s nicim takym ako legalizacia marihuany nesuhlasili...a si naivny, ak si myslis, ze hej...
@98 ja chapem, ale neviem či som viac naivny ako ten, kto napiše ze treba zrušit cirkev... a pokial poznam zakladne članky viery, nemyslim si ze by sa proti tomu cirkev postavila tak negativne ako napr. pri homosexualoch, potratoch, sexualnej vychove, atd...na stopercent by nevyjadrili suhlas s legalizaciou, ale tiez si myslim, ze pokial by sa nepytali na ich nazor, nezačali by predstaveni cirkvi sami od seba robit velke protesty....este raz hovorim, pozeram sa na to z pohladu krestana, ktory pozna nauku cirkvi, historiu, zakladne clanky viery, atd...btw. studujem na vyske okrem ineho aj odbor katechetika, tak od zakladov poznam filozofiu krestanstva.
STOP LEGALIZE CANABIS !!!!!! Vlastenci proti drogam !!!!! Kazda jedna droga ci us alkohol cigarety mariuhana alebo tvrdsie nici ans lud nasu RASU a nasu vlast ovplivnuje to nase deti ktore sa ktomu postupom casu takisto mozu dostat a to aj NECHCEM .Takze este ras STOP LEGALIZE CANABIS a SMRT VSETKYM DILEROM ci us tvrdsich alebo meksich drog !!!!Nie DROGAM Ano ZIVOTU !!!nss.sk
@100 haha, ty ked si taky velky vlastenec, nauč sa najpv pravopis, decko jedno... a zakryvaš si ksicht šálom, jak lavičiari, proti ktorym ty určite si, jak čitam ten tvoj prispevok..chlapče, sa uvedom
Príde mi smutné, keď niekto v tomto štáte surovo dokope človeka a dostane za to IBA FINANČNÝ TREST vo výške 1000 - 5000 Sk (podľa príjmov). Ale keď niekomu nájdu vo vrecku 9 gramov marihuany (ktorá nikomu nejde ubližovať ba dokonca nikoho obmedzovať), hneď je z toho BASA na 2 - 5 rokov.
Hlavne že sa tu voľne predáva alkohol, kvôli ktorému tu trpia (desať)tisíce rodín, cigarety ktorými tu fajčiari zasierajú ovzdušie (nič proti fajčiarom, sám nemám problém keď si pri mne zapáli kamoš/kamoška, ale sú ľudia, ktorým to rezolútne vadí) no hlavne zasierajú svoje pľúca. No nevadí, pokiaľ z toho ryžuje štát, je to v poriadku :/
Legalizovať ganju neznamená, že ju každý bude MUSIEŤ fajčiť, podobne ako nikto nikoho nenúti fajčiť cigarety.
ludia tu nejde o to že sa nedá zohnať ale že moj kamoš dostal 3 roky za 2 malé pytliky travy keby to bol vaš kamarad stale by ste to brali šak sa to da zohnať tak načo? ma 21 rokov a chodil na gympel ...
ja si myslim ze clovek ktory uznal marihuanu za nelegalnu je totalny idiot...
marihuana ludstvo sprevadza uz tisicky rokov a je to cisto prirodny vytvor priroda chcela
aby sme hulili tak hulime a vy sociopati nas zato odsudzujete ...LEgaLIze !!
Newem myslim si ze by to boli len pozitiva prinos pre hulicov zajdes do coffeeshopu vyberes si makak aky ces podla ucinkov sfajcis si to kde ces nemas problemy zo zakonom chlast a cigy su navykove minimalne rovnako ako ganja ak nie viac a je to legalne koli politike koli penazom tak preco robit tolko rozruchu okolo toho?? Nech je to tak ci onak hulit sa zdy bude tak teda doskurenia priatelia (smajlík)
alkohol aj cigy su o moc nebezpecnejsie a nezdravsie ako fuminko...tie vsetky blbosti co ti horia v cige spolu z tabakom su dost zlee...a chlast takisto zle to vydestiluju a oslepnes vdaka metanolu... cize travka je pestovana najprirodzenejsie a aj sa spotrebovava najlepsim sposobom ci uz to napucite do skla alebo bonga hlavne ze ti tam nehori papier...takze som jednoznacne ZA LEGALIZACIU...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
a to je asi jedina pozitivna vec... secko ostatne je negativne...
Jurec - osobne poznám 2 typy ludí: 1 tým ktorým marihuana nechutila keď si ju prvýkrát dali a potom už s drogami neexperimentovali a 2 tých ktorým zachutila a teraz sú z nich bohužial už len trosky fičiace na drogách - a myslím že kriminalita sa rozhodne nezníži, jedine tak v štatistikách ale nie naozaj
Re Matez: No neviem jasne, že by sa to potom nedalo kúpiť v samoobsluhe ale určite by začali budovať coffie shopy.
Trtko-no ja som už počul aj vačšie zajeby, ale keď si myslíš že je to blbosť, tak ja ti to brať nebudem....samozrejme že existujú ludia kttorí hulia a nikdy v živote sa nedajú na tvrdšie, ale ludia, ktorí sa dajú na fet, začínajú s marihuanou ( samozrejme že to nie je vždy tak, ale v mnohých prípadoch áno) pretože je viac dostupná ako trebárs piko alebo heroín...a hulí pomerne viac ludí ako si pichá, preto mladý majú vačšiu možnosť dostať sa skor k nej najprv a až potom k tvrdým drogám
ale mne je jedno, pokial si myslíte že vám marihuana neškodí, kludne si ju húlte ak vás to baví, veď prečo si nedopriať trošku zábavy v tomto svete...ja mám napríklad rád pivo a preto ho pijem, ale na trávu moc chúťky nemám
veď pokial vám z tej trávy nezačne zadrbávať alebo sa nestane že vám nebude stačiť už len to tak nie je problém, ale zas nie som za legalizáciu marihuany...ale kebyže sa zlegalizuje tak nad tým len mávnem rukou a žijem si dalej, ale myslím si že sa to len tak lahko nesdtane, kedže sme farská republika
Btw. urcite legalizovat, by som si otvoril cofeeshop
A inac suhlasim s Azelom, ze kto ma rozum si to neda a kto nie, no jeho vec, nie je to uz moj problem...ale azse, keby si predsatvim tie deti dohulene jak prasce, jak sa valaju po ulici...???
nAS SPOSOB PRIJMANIA A VYTVARANBIA ZAKONOV NIEJE NA TAKEJ UROVNI ABY PRISIEL TEN KROK UZ TERAZ.
MOMENTALNE NIE SOM ZA LEGALIZACIU MARIHUANY TRAVY FUMA POD. AJ KED SOM JEJ PRAVIDELNYM UZIVATELOM
pRVE CO BY SA MALO RIESIT JE JEJ DEKRIMINALIZACIA ANIE LEGALIZACIA.
pREBERTE SI TO V HLAVE AVIDE VAM TO ISTE.
cheekee...podla mna ty by si si mala pichnut nejaky cierny kokot do pusy zeby ti to zacalo trochu palit...pretoze tvoj priatel ma holu hlavu to neznamena ze ostatny ludia nemaju radi drogy...tebe by som ani olizat piko nedal lebo uz bez toho si dost sprosta...a + ja som nerozpraval o tom ze fetujem, ale su ludia pre ktorych je fet zivot tak ako pre teba kokot=D
Filippp: si kokot, to bez slov.A nechapem, co tu splietas mojho chalana...ten s tym ma ako co? ze hola hlava?...a to neznamena, ze je to nejaky fetak alebo co!
chod do pice...sprosty si ty a nie ja! pisal si, ze by tu bolo lepsie...
"kebyze sa zlegalizovali secky slovensko by bolo na vrchole....kazdy by sa tu jebal..."
akoze si drbnuty, ze? pises ze po tomto, keby tvrde drogy boli legalne, tak by sme sa my slovaci mali dobre?...no coment...nemam na to nervy...
A tak sproste nazory ako, ked ma niekto vykosenu hlavu, ze je hned nacek, maju iba uboziaci. Ja mam bezne v lete strih tak 3mm a od nacka mam daleko.
chavez-a to ako si na to prisiel...to nemalo s tym nic spolocne...mas pravdu fet je svet vjebanych fetakov, pretoze ja som este nikdy nefetoval=P...newiem asi nepoznas fetakov ziadnych...tvoja kapusta=D
v holandsku trava legalizovana nieje a nikdy nebola
na slovensku nieje a nikdy nebude, sr v takychto otazkach nema ZIADNE slovo, vsetko urcuje EU a OSN a take..
navyse, hlavny dovod preco nelegalizovat je plno trapnych deti..som za legalizaciu, ale jedine 18+ a tvrdo to dodrziavat..
» malym.wz.cz/Projekt/legaliz...
stacilo by, keby to bolo aspon takto u nas.
Len neviem preco Tomf pise ze vyskusal tvrdsie drogy a hned za piko dal hasis ved to je.. ah no nemam slov radsej lebo nexcem tu nadavt
Tomf: ako mozes povedat ze fataci niesu normalni ? Bud taky laskavy a nehadz vsetkych do jedneho vreca.. nieje fetka ako fetka.. vsetci sme iny no nie? Si fukol omientku a myslis ze mas skusenosti s tvrdymi drogami ajaj .. sam si napisal ze si mal blizko k zavislosti tak by si to mohol pochopit a neodsudzovat ludi ktroi v tom lietaju.. keby to bola pravda tak by si nenapisal ze je to len banda trosiek..
Príde mi smutné, keď niekto v tomto štáte surovo dokope človeka a dostane za to IBA FINANČNÝ TREST vo výške 1000 - 5000 Sk (podľa príjmov). Ale keď niekomu nájdu vo vrecku 9 gramov marihuany (ktorá nikomu nejde ubližovať ba dokonca nikoho obmedzovať), hneď je z toho BASA na 2 - 5 rokov.
Hlavne že sa tu voľne predáva alkohol, kvôli ktorému tu trpia (desať)tisíce rodín, cigarety ktorými tu fajčiari zasierajú ovzdušie (nič proti fajčiarom, sám nemám problém keď si pri mne zapáli kamoš/kamoška, ale sú ľudia, ktorým to rezolútne vadí) no hlavne zasierajú svoje pľúca. No nevadí, pokiaľ z toho ryžuje štát, je to v poriadku :/
Legalizovať ganju neznamená, že ju každý bude MUSIEŤ fajčiť, podobne ako nikto nikoho nenúti fajčiť cigarety.
marihuana ludstvo sprevadza uz tisicky rokov a je to cisto prirodny vytvor priroda chcela
aby sme hulili tak hulime a vy sociopati nas zato odsudzujete ...LEgaLIze !!