@liggye no veď akože neurazte sa ale je to tak!vy ste také urážlivky? mne sa to tiež stalo urobila som anketu a už vám vadilo jedno slovo v nej-že ho každý používa atď....a odkial som to mala vedieť? veď každý si chce zvýšiť tajné číslo..za to že vy ho už máte neviem aké veľké dajte šancu aj iným....
akože neurazte sa ale je to tak tu sa len kritiky dočkám! (
@dubakiva ja nehovorím o jednom slove a čo sa týka toho tajného čísla. Moje bohvieaké tiež ešte neni chodila som sem dávno začala som zase na nový nick asi pred dvoma týždnami. Ai tolko...
no akoze ked to je len take mierne tak sa to da vydrzat ale ked to je take extremne ako v tom nazve ankety tak s toho som uplne v pi*i nwm kdo toto vymyslel , pismo mladych alebo co to je vlastne ?
heh mne to je úplne jedno..skôr mi ide na nervy ked niekto napíše: ty chlapi my.. alebo vydela som... alebo chcem ty povedat... a pod. take "viditelne" hrubky
Verejne sa priznávam, že ja tak neviem písať. Mohol by mi niekto ochotný vysvetliť, nejaké tie základy, čo sa pritom používajú...ja som asi iste mimo, nechápem to. Kto to už len vymyslel...cs,
ale inak mi to dosť ide na nervy. Kde je spisovná slovenčina?
HeY WaDiIi mI To. Ae uUuPrImNe yA SoM TaK TiEz pIsAlA KeD SoM BoLa hLuUuPe dEcKo. NePoTrEbUyEm kUkAt nA ZdEgEnErOwAnUuU SlOwEnCzInU... NiKdO Me NeMaAa LaAaAaAaD!!!!!! (((((((((((
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a áno, ide mi to na NeRWičQy
akože neurazte sa ale je to tak tu sa len kritiky dočkám! (
» vypatlator.volieera.cz/...
so Slovákmi kto chce žiť,
pravú našu slovenčinu
nesmie hanobiť ! ....
ale inak mi to dosť ide na nervy. Kde je spisovná slovenčina?
by:
» vypatlator.volieera.cz/...
vypatlator