Mám „od prírody” strašne červené líca, takže si musím na seba dávať kilá make-upu. Des a hrúza. Neviete o nejakom prípravku alebo hocičom, čo na to pomáha?
@liggye škoda, že nebývaš v Moskve tam je to normálne, ale veď to máš od prírody, prečo sa na to hneváš, koľke hepý sú škaredé ako noc, mne sa takéto holky páčia, make-up ti iba škodí......filip
@zajko30 ale tiež neni pekné keď ma baba bledú pokožku a také totálne červené líca. A to už ani nehovorím o tom že sa mi hodia jedine zemité farby a pery si musím stale davať bledé lebo inak des
Veď to je pekné nie ? Pár krát som u nás v meste videla jedno dievča ... ale ona je tak geniálne od prírody "pomixovaná". Čierno čierne kučeravé vlasy, modré oči s hustými čiernymi mihalnicami, hladunká porcelánová pleť, červené pery a výraznejšie ružové líčka ... ako Snehulienka ...a to bez mejkapu a šminiek Keď ju vidím, asi mám otvorené ústa od údivu a pritom obdivovanie dievčat nemám vo zvyku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
. . . napr. matriosky sa za to nehanbia.
Aspon vasi vedia ze si zdrava . . . teoreticky
Môže to byť napríklad kvôli vysokému tlaku, kvôli tomu, že si veľmi hanblivá alebo máš citlivú pleť.
Ak ide o citlivú pleť, treba používať prípravky na citlivú pleť, ale nie z drogérie, skôr z lekárne a takisto aj make-up z lekárne.
Značku neporadím, nemám skúsenosť, skús si vygoogliť nejaké diskusie, kde sa preberá kozmetika na citlivú pleť.