Ok, tak ja som vysokoškolák Nedošla som na to, ani keď tu niekto spomínal oblúčiky, až očka mi pomohli Ale fakt je, že nemám teraz čas a kvôli tomu som nemala trpezlivosť riešiť to sama.
zaujimave, ze deti v tom udajne nevidia matiku, kedze su to predskolaci a nepoznaju cisla, ale pritom vedia, ze 0000=4, lebo su tam styri uzatvorene bazmečky, alebo 091=2 atd.
to uz zrazu potom vedia zratat a vyjadrit to cislom (zratat ano, to je jasne, ze predskolak vie spocitat par predmetov, ale napisat ich cislom? a ked hej, preco potom aj na tie ostatne cislice nepozeral ako na cislice, ale riesil len tvary?
@pubertslatinocelny podľa mňa to "=4" vyjadril už ten, kto ovláda matematické operácie. Dieťa to napr. nakreslilo, že 4 krúžky, vidím 3 kruhy, 2 atď.
A keď to kolovalo po FB, tak tiež sa mi kamarátka smiala, že som škôlkárka Ona bola "programátorka", hoci ledva vie zapnúť comp a kamarát, čo denne pracuje s počítačmi a nechodí ani na VŠ, tak nevedel
@pubertslatinocelny akože niečo v tom možno je, ale ako som napísala, urobili z mojej "PC neschopnej" kamarátky "programátorku" a z programátora "vysokoškoláka"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
etelnair bol žiaľ rýchlejší
pomôcka
0000=4
1111=0
6666=4
9999=4
8888=8
čo majú spoločné 0,6,a 9, nemá to 1 a 8 má toho dvakrát toľko? keď sa an to číslo pozrieš
@lintu rado sa stalo
a keď si už nebudeš vedieť rady, pozri si @34...mysl ím, že sa zasmeješ, keď pochopíš o čo tam vlastne ide
088 = 5
to uz zrazu potom vedia zratat a vyjadrit to cislom (zratat ano, to je jasne, ze predskolak vie spocitat par predmetov, ale napisat ich cislom? a ked hej, preco potom aj na tie ostatne cislice nepozeral ako na cislice, ale riesil len tvary?
A keď to kolovalo po FB, tak tiež sa mi kamarátka smiala, že som škôlkárka Ona bola "programátorka", hoci ledva vie zapnúť comp a kamarát, čo denne pracuje s počítačmi a nechodí ani na VŠ, tak nevedel
ináč tiež som chcela pridať @86