Chcel by som s priateľkou vyskúšať lubrikant, ale ešte som sa jej na to nepýtal. Ako myslíte že na to bude reagovať? Je to vlastne normálne? Aký odporúčate? Ďakujem
@pepito - sú dva základné druhy, jeden je na olejovej, druhý na silikónovej báze. olejový sa časom vstrebáva a schne, a ľuďom s citlivejšou pokožkou vraj môže spôsobiť podráždenie, ale v praxi som ho nikdy neskúšal, silikónové ani neschnú ani sa nevstrebávajú, čiže sa dá povedať že dlhšie účinkujú, a absolútne fenomenálne kĺžu (aj keď aj to sa pri jednotlivých typoch silikónových mierne líši).
potom existujú z oboch rôzne parfumované/prichucované a podobné verzie, s nimi príliš skúsenosti nemám, len s durexovým chladivým a pálivým, ale tie dráždia pokožku/sliznicu tak trochu už z definície, a závisí od konkrétnej osoby či jej to je príjemné alebo nie. každopádne taká najneutrálnejšia voľba (čo sa týka reakcie partnerky aj jej slizníc) je pravdepodobne neparfémovaný silikónový.
@mirkova - správny postreh, na vodné som zabudol, ale v kombinácií s gumou sa dajú aj silikónové, akurát olejové vraj môžu kondóm poškodiť/rozpustiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Radšej s tým počkaj do svadby.
Alebo až do prvého dieťaťa, ešte lepšie!
a podľa mňa ju to poteší
potom existujú z oboch rôzne parfumované/prichucované a podobné verzie, s nimi príliš skúsenosti nemám, len s durexovým chladivým a pálivým, ale tie dráždia pokožku/sliznicu tak trochu už z definície, a závisí od konkrétnej osoby či jej to je príjemné alebo nie. každopádne taká najneutrálnejšia voľba (čo sa týka reakcie partnerky aj jej slizníc) je pravdepodobne neparfémovaný silikónový.