fakt neviem, prečo by sme to mali hodnotiť. akože "založil si fakt dobrú diskusiu"? (aj tak diskusiu tvoria diskutujúci a nielen zakladateľ, tak čo vlastne hodnotíme?)
neviem si predstaviť, že by som s niečím potrebovala pomôcť, došla za spolužiakmi a oni by začali hodnotiť úroveň mojej otázky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale je fajn, keď niekedy vidím tie hviezdičky a podľa toho súdim, či otvoriť anketu/diskusiu alebo nie..
neviem si predstaviť, že by som s niečím potrebovala pomôcť, došla za spolužiakmi a oni by začali hodnotiť úroveň mojej otázky
mám časák a fóra iba
časák mám ako redaktor a iné som ani nepýtal Ale niečo dostal do vienka tuším že aj @kolini
@pubert
kašli na hlúposti Ak chceš niečo z mojej adminskej činnosti, choď si prečítať Časák
@nicmanenapada ok, ok ale vsak som si cital minule ako Para krstila dymom aj som ti tam koment dal, tak co
@etelnair tu som akosi prehliadol.. ale vraj chodis so Smajdovou mankou
aj ty by si sa rád kokošil
áno. Naposledy sme tam preberali či ti neudelíme čestný titul "najgay Birdzu". Ja som bol za, ale akosi ma prehlasovali...
strom smrdí od koreňa
aj zalud