Ľudia pracújuci full-time, máte 13. a 14.plat?
Lenkaska1
Odozva
-
Mám 13.plat
- Teal
- , Kaku
- , Tequila
- , Trubajerichova
-
Mám 13. a 14.
- H8u
- , Fury
- , Narazuvzdornaa
- , Goldenbeach
- , Lawey
- , H8r
- , Moonshine
- , Samtord
- , Kubbox
-
Nemám ani jedno
- Lenkaska1
- , Burn
- , Paracelsus
- , Tralalibang
- , Ellyie
- , Pubertslatinocelny
- , Foxhound
- , Paťuškooo
- , Slackerbitch
- , Wewo
- , Thinkaboutjustice
- , Dwarvax
- , Lenuska175
- , R0cketqueen
- , Plutvonozceakrivozubky
- , Erixa
- , 1ggy
- , R4ptor
- , Majky538
- , Olii
- , Julietdeyl
- , Funkyshit91
-
Mám 13.plat
-
Mám 13. a 14.
- H8u
- , Narazuvzdornaa
- , Lawey
-
Nemám ani jedno
- Lenkaska1
- , Burn
- , Tralalibang
- , Ellyie
- , Slackerbitch
- , Lenuska175
- , R0cketqueen
- , Plutvonozceakrivozubky
- , Erixa
- , Olii
- , Julietdeyl
-
Mám 13.plat
-
Mám 13. a 14.
-
Nemám ani jedno
- Paracelsus
- , Pubertslatinocelny
- , Foxhound
- , Paťuškooo
- , Wewo
- , Thinkaboutjustice
- , Dwarvax
- , 1ggy
- , R4ptor
- , Majky538
- , Funkyshit91
Názory k téme
34 ročný ujo
zvláštne ticho vzniklo
tvári sa, že má 3 roky
Neosolium
40 ročná teta
hľadajúca sa
25 ročná žena
Bratislava
a tiez ma stve ze u nas to nie je.. ale tak ocividne podla ankety to nie je az take bezne :D
9 ročný chlapec
29 ročný muž
K0K0T0V0
tvári sa, že má 3 roky
>/vιℓℓαιn_
25 ročná žena
Bratislava
tvári sa, že má 3 roky
>/vιℓℓαιn_
27 ročná žena
38 ročná teta
world citizen, človák
27 ročná žena
Štefanov
27 ročná žena
Štefanov
23 ročný chalan
Melmak
23 ročný chalan
Melmak
25 ročná žena
Bratislava
fakt premyslam, ze si poslem CV do pobocky nasej firmy vo Viedni, lebo za tu istu pracu by som mohla zarabat ooomnoho viac... -_-
27 ročná žena
Štefanov
posli siiii ak mas moznost, ja akurat lutujem ze som uz davno nesla ved to je taky rozdiel a najmy stoja skoro rovnako ako v BA. Keby nieco potrebujes vediet napiis (love)
25 ročná žena
Bratislava
a inac pozrela som zbezne tie ponuky a maju v poziadavkach vybornu znalost nemciny a angličtiny.. :/
26 ročná žena
bridge troll
@teal nezda sa mi vobec, ze by toto suviselo so senioritou, vacsinou maju na 13./14. narok vsetci zamestnanci firmy alebo aspon vsetci na tej istej pozicii
Moze sa niekedy nevyplatit podla hospodarskeho vysledku alebo podla plnenia individualnych cielov pre jednotlivych zamestnancov, ale nerobi sa to tak, ze po piatich rokoch rozhodnu ti dat aj ten trinasty plat
34 ročný ujo
Chernobyľ
18 ročné dievča
34 ročný ujo
Chernobyľ
33 ročný muž
Su skupiny ludi co sa im Rakusko resp. Vieden oplati, pre kazdeho to az taky deal nie je resp. su skupiny ludi ktori si v BA dokazu zarobit viac ako by zarobili v Rakusku obvzlast pri zohladneni vsetkych faktorov.
27 ročná žena
Vjeďña
27 ročná žena
Vjeďña
Ja ti neviem, dane nedane, robim tu istu pracu ako v brne, platim.rovnako ako tam ale ostane mi neporovnatelne viac penazi.... Tak ja ti neviem uš :D
33 ročný muž
A ano socialny stat je uplne super, az nato ze ho dakto musi zo svojich dani platit a platia ho ludia s nadstandartnym prijmom. Ale na to dojdes casom sama. :)
27 ročná žena
Vjeďña
A prestan z tymti dalsimi patronizujucimi kecami :) a nepchaj tu socialny stat.... Ty tu frfles lenuske ze sa to viac menej ani nevyplalebo vyssie dane, ja spomenem do coho tie dane isu a ty zacnes socialny stat a platenie nadstandartnym prijmm :D no vsak ano! O to ide! Platim vysoke dane - a aj sa mi to vrati ked budem potrebovat :)
33 ročný muž
Tebe sa to oplati, lebo v CZ/SK nedostanes porovnatelnu ponuku (to je presne to co som myslel s "Su skupiny ludi co sa im Rakusko resp. Vieden oplati,").
Nemam sajnu cim sa zivi lenkaska ani kolko zaraba, ale nie kazdemu sa odchod do Rakuska to musi kvoli daniam vyplatit. Ja sa poznam osobne s dost ludmi co po par rokoch vo W radsej odisli do Bratislavy a netto zarobili o nieco menej/narovnako ako v Rakusku, hoci brutto boli rozdiely na papiery markatne co je presne preco som napisal "su skupiny ludi ktori si v BA dokazu zarobit viac ako by zarobili v Rakusku obvzlast pri zohladneni vsetkych faktorov. "
27 ročný muž
bulharský cigán
26 ročný muž
26 ročný muž
26 ročná žena
Košice
26 ročný muž