Poradte mi prosiim...chcem sa opytat ci ma vyznam vztah na dialku?? a ak by som sa schalanom videla len kazde 2mesiace a to len tyzden... ked ja by som to vydrzala ,ale ci ten chalan ano... to neviem ,ked viem aky su chalani... ci mam verit tym jeho
no to uz je na tebe, ze ako ho az velmi mas rada, a ako mu doverujes co ti hovori.....ale ak sa obaja uprimne lubite, tak ten vzat vam vydrzi aj napriek tomu...aspon u mna by to nebol az taky velky problem...noo, len podla toho, ze do kedy vlastne by to takto malo ostat...myslim tym tie vase stretnutia na dialku...
moj brat ma frajerku z USA a chodia spolu uz asi 5 rokov alebo aj viac a stretavaju sa len cez letne prazdniny...inak sa vidia len cez skype a klape im to, maju sa radi, mozno bude svadba ... vztah na dialku ma zmysel ak obaja maju rozum, tym chcem povedat, ze to beru naozaj vazne, nie len ako nejaky detinsky vztah tak na mesiac ... samozrejme aj rozumnym ludom sa moze stat vselico...
zial to vyznam nema... skoda... ale je to tak. Ale no, ono to zakezi aj od toho, aki su ti dvaja, ci by dokazali byt tak dlho od seba. Ja potrebujem tu osobu aj citit pri sebe, takze u mna vztah na dialku nehrozi...
Podľa toho aká je to diaľka a aké sú vízie do budúcnosti a dosť hrá v tomto rolu aj vek. A ak máš 16 by som sa vykašlala a keďže by ste sa videli každý druhý mesiac ani by som to vzťahom nenazvala, ved by ste boli spolu 6 krát do roka.
No či má zmysel láska na diaľku ti poviem len tak... Zbytočná otázka.. Láska na diaľku nemá žiaden zmyslel nikdy nevieš kto koho podvádza... Myslím že dvajá ľudia na diaľku spolu nedokážu žiť a nevyše v platonickom vsťahu to nejde...
ak ta chalan naozaj miluje.. tak ta nebude podvadzat i ked ta bude vidiet raz rocne..
ak ta nemiluje.. mozes ho mat vo vedlajsom vchode a cestu si najde.. a myslim ze to plati i opacne...
>>a inak je to vsetko o dovere.. ak mu neveris.. tak sa o ten vztah nesnaz..lebo ho mozno budes zbytocne podozrievat.. az to dospeje do stadia, ze sa na teba naozaj vykasle..
a ked mu doverujes.. tak nechapem kompozicii tvojho prveho komentu a celkovo teme
..podla mna,sa vsetko da,ak sa chce..a,tiez to chcem,uplatnit..leen 2 strana,ani velmi ee..a mimochodom,deli nas 200 kilakov...a je to este k tomu aj kamarat...ale,z mojej strany hlavne..je to viac,ako len...
ahoj.teraz mas asi vo vsetkom zmätok,ale ver mi,že všetko zistíš až vtedy ak budete bez seba.sama zistís ci to zmysel ma alebo nie.no v prvom rade koli nikomu nemen svoje plany a nikomu never na 100%. sme ludia a ani ty sama nemozes vediet ci tam niekoho nestretnes a nezamilujes sa.zivot je uz raz taky.takze skus to teraz neanalyzovat a ak to ma víst tak to ...vela stastia a nezufaj,zivot je krasny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a) jeden odide len pracovat na miesiac-dva a vies ze sa vrati
b) nie je to az tak daleko, ako napr. presov-kosice, jeden ma auto a/alebo viziu sa prestahovat v buducnosti za svojou laskou
aj ked ja to riskujem ale zase mozeme byt spolu castejsie kedze studuje v meste kde byvam
prepáč môj názor
a treba dodat, ze zalezi na vas dvoch..
ak ta chalan naozaj miluje.. tak ta nebude podvadzat i ked ta bude vidiet raz rocne..
ak ta nemiluje.. mozes ho mat vo vedlajsom vchode a cestu si najde.. a myslim ze to plati i opacne...
>>a inak je to vsetko o dovere.. ak mu neveris.. tak sa o ten vztah nesnaz..lebo ho mozno budes zbytocne podozrievat.. az to dospeje do stadia, ze sa na teba naozaj vykasle..
a ked mu doverujes.. tak nechapem kompozicii tvojho prveho komentu a celkovo teme
a ci to ma zmysel..? myslim ze ma..
a ci sa to da..? myslim ze da..
a ... spytaj sa ma o rok ;o)