No to bola rada teda , som ticho, keď neviem poradiť, ach...
A myslím, že by ti najlepšia poradila aj tak kozmetička, lebo ja som si myslela, že mám jeden druh pleti a nakoniec to bol úplne iný Ona aj najlepšie bude vedieť, čo používať.
ja mam od maybelline take že affinitone...a je tam napisane ze hydratuje a chrani..tak skus to....neni to ani tak drahe ja vichy...alebo skus hydratacny krem a až na to mejkap....
Nepoznas toto: Ste to co jete. Treba pit obycjnu vodu a ta da pleti zivot alebo ... neviem to povedat co ale osm to pozeral v dokumente. Na plet je dobry aj harmancek. A nepouzivaj make up. Daj si racsej daky krem na tvar napr. z avon alebo oriflame ci ako to je . Moja segra si dava iba krem na plet a ma ju velmi peknu kocka je
kupila som si z Avonu hydratacny krem na tvar.je uzasny no aj tak suchu plet.musim asi zacat viac pit,papat vitaminy a davat si nejake hydratacne masky a gely.
... nayskor si na pokozku cca ped hodinou, ako si ides nanasat make -up day krem... naylepsi ye od DOwe..ten zabera wlastna skusenost,..bo ay ya som mala problemy so suxou pokozkou... teraz us wobec... aa pouziwam Od maybeline Affinitone...ae en troskU ..xixi ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A myslím, že by ti najlepšia poradila aj tak kozmetička, lebo ja som si myslela, že mám jeden druh pleti a nakoniec to bol úplne iný Ona aj najlepšie bude vedieť, čo používať.
skús sa spýtať v drogériach, mali by to vedieť...
Make-up podľa mňa stav pleti veľmi nezmení, ja používam najmä penové make-upy.
A make-up je skvelý ten púdrový s minerálmi tuším od L´oréal,teraz neviem jak sa volá,ale dosť dobre kryje a pomerne dlho vydrží.
ale ževraj je na to lepšia pena...