ROFLMAO ja by som bol zvedavy kvoli comu =D=D=D mozno mu imponuje ze za chvilku bude mat krutafunebracka mozno vtaka prisiteho kazdopadne tvoja laska bude isto opatovana =D=D ale asi len nadavkami a grcajucimi smajlikmi
uz davno som sa tak nesmial na nejakej diskusii a to tu nikto nic vtipne este nenapisal =D toto je parodia na vsetko co poznam....preboha co od tohto caka ten clovek
preboha ten clovek asi rozmysla lavou polkou rite dajme tomu ze sa teoreticky do niekoho z birdzu zalubim....co preboha dosiahnem tym, ze z ineho profilu o tom zalozim diskusiu? keby tvoje riesenie situacie nebolo taka sranda tak ti vynadam akurat tak =D=D
@20 podla mna ne...ale mna to nenapadlo, dobry si.......vrchol trapnosti by bolo keby to fakt bol jej fake a potom by sem dosla s original profilom a vypicovala by mu...ale sranda by to bola =D
inac ja mam pocit, ze toto nebude top diskusia....krutahenta mu nieco napise a konec....na top temy musite spravit nieco kde sa ludia hadaju do krvi =D
ale ľudia, rozmýšľajte.... ak by ste boli chalanom s utkvelou predstavou, že by bol milónkrát radšej dievčaťom, asi by ste krutú chápali, súcitili s ňou a ktovie, kam by sa až tie sympatie vyšplhali možno to nie je vtip
@somibafake to teda máš problém... konkurenciu... tohto som jej našla v albume:
citujem popis: "„Ideálny“ funebrák. Akože nie pre mňa, ale proste tak. Jeden z mojich imaginárnych kamarátov. (Nemám moc rada South Park, ale toto je haluz.)"
@somibafake noo tak si prečítaj určite Ti to stojí za to .... Ale v pohode myslím, že vám ten vzťah bude fungovať pokiaľ si dáš odrezať svoj pohlavný orgán, nebudeš mať sexuálne návrhy a budeš tak trochu koprofil ... veľa šťastia
@michellka hmmm ja ju nepoznám.... ale tak dosť zaujímavá osoba....čo berem určite v pozitívnom zmysle....a usudzujem v podstate len z toho čo som ju videla písať na birdzi, blogy, jej diskusie a podobne.... ale proste si aj tak myslím, že ten komu sa ona páči bude asi tiež svojim spôsobom dosť zaujímavý ....alebo o nej nič nebude vedieť..... hmm čo v podstate ani neviem ja.... dobre, dobre už je neskoro som unavená
@michellka kto nepozná funebráčku (aspon z videnia na birdzi xD) nie je pravý Birdzák
JOj ty moj boze som sa ale zasmiala
Zisti si jej adresu a napíš jej nejakáý zamilovaný list xDa nezabudni knemu priložiť 50Eurovku aspoň xD a ak sa adresa nepodari zehnat staci email...lent o budes amt slabu sancu...tam 50 eurovku dat nemozes
Idem plakat do vankúúša ...od smiechu samozrejme=D...a potom čo za primitívnosti sa dostáva do topky ...je mi lúto tvojho trápenia ale čo už stáva sa ...Daj si facku!
no, ja sem budem každú polhodinu chodiť, a budem čakať na koment od Krutejfunebráčky.... už teraz som minimálne dva razy zo stoličky spadla kŕče v bruchu pekne
no tak prajem tomu zalubenemu vela stastia zdravia a zmierenie pri kastrovani inac @krutafunebracka hmmm tento napadnik ta asi nepozna tak trochu pomalsie nanho okik???
Nie že by ste sa dotyčného vykašľali, namiesto toho každy prihodí svou trošku a presne o to zakladateľovi išlo. No ale keď už tu je 130+ komentárov, môžem prispieť aj ja. A tajné číslo dvoch užívateľov stúpa...
ale možno keby si si odrezal vtáka a prisahal že jku ochrániš pred všetýkmi zasranmi na svete tak je tam už šanca 0,0001 k 100000000000000 že by si s tebou začala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
151 komentov
MNE NORMÁLNE CVRKLO !
@0 napis jej TS-ku a na to co odpise zaloz diskusiu !
@fxx tak to nehrozí to je dobré scifi ,
citujem popis: "„Ideálny“ funebrák. Akože nie pre mňa, ale proste tak. Jeden z mojich imaginárnych kamarátov. (Nemám moc rada South Park, ale toto je haluz.)"
podľa mňa to dačo značí
a co je na tej babe take ake blogy pise?? a preco sa tu dakto smial ze je mila zlata poznate ju dakto ?
JOj ty moj boze som sa ale zasmiala
Zisti si jej adresu a napíš jej nejakáý zamilovaný list xDa nezabudni knemu priložiť 50Eurovku aspoň xD a ak sa adresa nepodari zehnat staci email...lent o budes amt slabu sancu...tam 50 eurovku dat nemozes
no, ja sem budem každú polhodinu chodiť, a budem čakať na koment od Krutejfunebráčky.... už teraz som minimálne dva razy zo stoličky spadla kŕče v bruchu pekne
chlapče, ide ti!
bajduej moje domnievanie nieje len čisto fylozofické
» www.birdz.sk/forum/precitliv...
sa krutafunebracka vyjadrila takto:
"Nezaujímam sa o to, či mňa niekto chce alebo nechce a keby aj chcel, tak má vďaka tomu šťastie, lebo by z neho razom bol KASTRÁT."
príspevok 162, kto by sa chcel presvedčiť
Tak toto si idem prečítať celé.
@etelnair @27 A to ťa vážne napadlo až v 27. príspevku?
@mielikki @40 Nie. Ak keby náhodou hento voľakedy aj žilo, tak v 19. storočí. Však sa na to pozri.
a magman má pravdu : chudák veď no každý sme nejaký
ale fakt sa na to da povedat len take ze LOL alebo veci toho typu
nic menej, nic viac...ale uz to nie je take smiesne jak na zaciatku :/