Chcem sa vas spytat na vas nazor na legalizaciu marihuany....preco v Holandsku je legalizoivana a inde v europe nie je???? niesom odporca ani zastanca marihuany,....musim to napisat takto diplomaticky.....ale ved vieme svoje.....no ne?
Kubo hej, ale vies no ked ta jebnu fizly s travou....no to je dost nahovno a potom to povedat doma.....ale to voooooooobec nehovorim z vlastnej skusenosti....
No mne je to jedno ci travu alebo nie.... a ten kkt co hore pisal ze fetaci je poriadny kkt ten co huli travu je vecsinou hulic fetaaak FETUJE blbosti leptave... kktina ked sa nevyzna naco pise
Zipper v holandsku si môžeš fajčiť kde chceš... tam ide len o to že nikto si nesmie vlastné pestovať, vlastne tam ide o to že tú trávku si môžeš kúpiť legálne len v coffeshopoch... oni z toho majú veľké prachy, pretože všetky plantáže sú štátne a štát z toho profituje a takisto aj tí čo chcú mať vlastný coffee platia veľké dane,, tak v holandsku na tom fajne zarábajú
na slovensku by stačilo to dekriminalizovať, a nie že za smiešne množstvo dostaneš pomaly jak za vraždu...
ok taak preco nie?? lebo je kopa malych faganov co si myslia ze akonahle ma ich vek dvojciferne cislo su uz dospely a ak sa k trave dostanu rovnako lhko ako k cigaretam... no parada.. kto velmi chce (vlastne ani chciet nemusi staci von chodit) tak sa k tomu aj tak dostane.. a potom nech si pozor davaju...
Lala... vek nie je absolútne dôležitý,,, k tráve a k iným drogám sa veľmi ľahko dostaneš, či už máš 14 alebo 25 a vôbec nezáleží či je to legálne alebo nie...
caute, chcem sa vas spytat co by ste si mysleli o chalanovi, kt. uz fajci od 15tich. marisu(posl. 6mesiacov takmer kazdy den) a teraz ma 18rokov? /// diky
a preco ano? podla mna blbost ju legalizovat bol si v holandsku ako to tam vyzera? akoze nemam nic proti ganja maniacom,ale proste ten co xce si zozenie teraz a zbytocne to rozsirovat este viac
a viete ze v holandsku nie je pomaly ziadna kriminalita? a viete tiez ze sa tam ludia vedia bavit, vedeli ste napriklad ze trava ma liecive ucinky?a vedeli ste ze vacsina z veci ktore ludia o trave narozpravaju je blud? je vela zastancov aj tych co su proti, je vela knih co hovoria jedno aj vela takych co hovoria druhe...treba zalovit aj tu aj tam a utvorit si vlastny nazor.....
suhlasim ze zakazane ovocie chuti najlepsie......niekde som pozerala nejake tie statistiky ktore ukazovali ze v krajinach v ktorych marihuana zlegalizovana nie je ju viac ludi huli ako v holandsku
to su take uvahy jak ''preco nemozeme srat na betone'' proste je to droga ci uz sa to istym individuam paci alebo nie kto to robi robi to na vlastnu zodpovednost a pokial si neuvedomuje mozne nasledky je to ciste a len jeho problem ja si obcas zahulim ale legalizacia ? to ne a kto si mysli ze v Holandsku by mu bolo lepsie nech si tak kludne ide ale ale vopred hovorim ze bude plakat
Nie som za úplnu legalizáciu lebo predsa len ono to poskodzuje tvoje zmysly a vnima nie a vsetko okolo, ale mohlo by sa pripustit tusim v cechach to tak maju ze mozes mat nieco pri sebe a nemozu ti nic urobit ale to je nejako tak ze iba do urcitej hmotnosti ako na vlastnu spotrebu... to by som brala.
mariska preco nie.mam manzela ktory huly uz skoro kazdy den.mame dve male deti.bohuzial tento zlozvyk mu zostal od slobodna.ked je zhuleny tak nas miluje.ked neni tak nas týra,rozbija.krici,a totalne mu preskakuje...preto nie.a nech mi este niekto povie ze trava neni navykova.moj muz to tiez tvrdil a teraz je troska!
pretoze ho milujem a cakala som snim dieta.myslim ze je len na trave ale bohuzial velmi casto.vymklo sa muto zruk.uz nedokaze byt kludny bez nej.bohuzial som neskoro prisla nato ze to robi tak casto.nevedela som si vysvetlit jeho nalady.a toto zistenie ma dost polozilo.najhorsie je zeto chce zmenit ale uz sam nevie ako.je to silnejsie.proste je to droga.
Podla toho co pises z mojich skusenosti je to ze Ta tyra, krici, rozbija, naladovost toto niesu moc priznaky travy ale skor pervitinu.. na trave je clovek skor kludny ale pri pervitine sa prejavuje agresivita, nervozita a pod.. a tazko sa to ovlada resp. len velmi tazko ak vobec..
ved on je kludny ale len ked je zhuleny.a ked neni tak ma zo vsetkoho nervi a pocit ze jedine co ho ukludni je trava.neviem ci pervitin.on je stych premudrelych co pohrda fetakmi a trava je nieco ine.zacala som ho dost pozorovat a zatial som vzdy nasla len sacok s travou,fajku,cigar.travy..aked mam pravdu povedat ja ani neviem ako ten per.vyzera
precitala som si na nejakej stranke ako vyzera zavislost na mariske.a je to presny opis jeho.ale presny.on ani vrobote nevydrzi byt nezhuleny.aked sa chce pohrat s detmi tak len zhuleny lebo inac nema naladu.je bez zivota nic ho nebavi.zostal uplne bez citu.ked si nahodou na vikend nezozen travu tak mame fakt rusno.
Pervitin je biely, zlty alebo ruzovy prasok.. ak si nasla len trafku tak to je dobre.. v podstate.. zda sa mi az neuveritelna zavislost na trave.. ako dlho uz fajci? chce vobec prestat? hulis aj ty?
ja som to nikdy ani nevyskusala.a preto som o tom vedela len od neho.sme spolu 6rokov.vedela som ze si sem tam zahuli.ale uz asi dva roky od kedy sme sa prestahovali do svojho aziskal volnost tak je to skoro kazdy den.ale ja som to zistila az v decembri ze je to tak casto.on ma klamal ze len obcas.tvrdi ze chce prestat ale neda sa.
vzdy travu obhajoval.ze to neni droga.ze od toho sa neda byt zavisly.nieje neda.haha.iba ju musi mat kazdy den inac nedokaze existovat.na nom to uz ani neni videt ked je zhuleny.je to strasne.trava..dlhodlho nic a potom rodina.mna to tak zobralo ze som sa psych.zrutila.schudla na 44 kg.ale ani to mu nevadi.resp.ked je zhuleny tak ma miluje chce to riesit ako sa polepsi ma vycitky a ked neni tak som pica a on nema ziadny problem iba nechapavu zenu ktora mu to nechce dovolit.
Obet: Nerada by som aj ja obhajovala travu ale ma pravdu.. ja mam tiez ten nazor, ze neda sa byt na nej zavisli a nieje to droga.. vlastne len velmi slaba oproti tomu co s clovekom spravi tvrde.. ono sa da prestat "len" treba CHCIET.. ja som tiez mala trocha problem skoncit s travou no teraz uz mi nechyba vobec a nechcem uz ani hulit a je mi takto fajn
ja ked vidim svojho vysinuteho muza tak vobec nemam pocit ze je to slaba droga mozno iba v porovnani ozaj s tvrdymi.a neviem kde berete zesa neda byt zavisly.jasom bola vdrg,centre a psychiater ked som mu opisala co robi tak hned povedal ze suto abstaky ci nieco nebere.ato som ani travu nespomenula.vysetrila ho psych.ktora povedala ze jemu uz nepomoze ani ambulantna liecba iba ustavne liecenie.co v nasom pripade neni mozne.to neni zavislost ked len rozmysla kde ako kedy askym sa zhulit amy sme mu ukradnuty.ked je schopny vnoci ked spim vstat a ist zahulit.coto je ked nie zavislost
mozem sa spytat ako dlhosi to robila a kolko mas teraz rokov.ak to nieje tajne.nechapem ako moze niekto obhajovat travu pretoze mne znicila manzelstvo,zobrala detom otca takze dufam ze chapes ze mam strasne nervi ked citam niektore prispevky ake je to super.to tvrdil aj moj muz a kde je teraz.nakoniec mu zostane len ta trava a vysinuta schyzofr.hlava
obet---hmm ak sa mozem primiesat suhlasim s tebou abo ako to nazvat a tiez "bojujem "proti sprostej trave ktora nici zivot tebe aj okoliu a tipujem ze aj vas vztah a pokial s tym neurobis nieco rychlo tak to dopadne zle
lenze ja uz neviem co mam robit.uz som to skusala po dobrom aj po zlom.odisla som od neho a vratila sa pod podmienkou ze pojde k dokt.takze bere kopu liekov na ukludnenie a nahradu a na to aj tak stale huli
HMM inaac s tymto som mala,mam aj ja dost velky problem .noo sice jasne urcite mam "malo rokov"hmm ale skutocnost (alebo taka skusenost co mam s touto travou )je asi taka ,ze tiez som tahala chalana z toho ,,,aj taham doteraz no ,a bola to zavsilost(hnusne ako sa vie clovek znicit travou) sam si to priznal .proste bolo to strasne =troska hmm zhuleny a nemyslim tym raz za tyzden abo tak ovela horsie ...a co si pisala tak je asi "podobne "so mnou ...a treba s tym nieco robit ...ja som urobila a teraz je to podstatne lepsie ako pred polrokom .sak mozme popisat ...
nooo UF u mna to je troska ine ako u teba bo uz si vydata ako viem noo a tu uz neviem co plati ...bo ked ta clovek ma rad tak to pre teba musii urobit no a ja som si myslela 3mesiace ze s tym prestal v poho ...no za 3mesiace som sa dozvedela opak ze hulil nie tak casto (kazdy den rano obed vecer)ale mozno raz za 2tyzdne ...uf tak som o skoncila (co ty neviem ale musime na nieco prist noo ale vtedy som nechapala )"preco "?to neurobil hmm a potom vysvetlenie sa naslo-ZAVISLOST...tak a spravil to aj 2hy krat a to som uz duplom nechapala to sa stalo pred tyzdnom aale som s nim a uz bna tom uzavisli nie je zevraj takze posledna sanca ..hm ide o to ze by ste sa mali porozpravat preco to robii ,,,pretoze u neho to zacalo problemamy ...a tak skus zistit ako s tym zacal v mladosti ,preco ?aa potom sa uvidi dalej treba riesit tie problemy bo viem ze ten clovek tu nemusel byt ...preto ho urcite neopustaj,skus mu pomoct nevzdavaj sa dovtedy dokym to on sam nepochopi a hadam sa tak stane ...musi to nejak ist !!!!!
na diskusii fuj ci mnam som si citala rozhovor teba a extazy.no aksamozem ktomu vyjadrit.pise ze kamosi ktory stale fajcia su v pohode.a mozno su neni vpohode.len su stale zhuleny a nevie co robia doma ked sa zobudia a nemaju to.moj muz tiez vyzera normalny ale len ked je zhuleny.ale ked neni tak sa chova ako blazon.atoje umna ta zavislost.telo aj hlava su nato zvyknute a nedokazu bez toho zit.
no ved prave.vtedy ked som od neho odisla tak sa zhulil do bezvedomia a chcel sa zabit.aja som musela vnoci telefonom obvolavat ludi aby hoisli zachranovat.lebo jasom bola daleko.napisal mi ze konci zo zivotom ...atakto ma vydiera stale.ked poviem ze odchadzam tak sa vyhraza ze sa zhuli a zabije.
fuu TAK NIECO Z MOJEJ SKUSENOSTI-hmm presne "on"je tiez taka povaha no vsak nie vydieranie to nie len proste zivot ho nebavil,problemy ,rodina ,vsetko ,aj on mal take sklony ...stalo sa mu nieco nic prijemne a tak nemal chut dozivota najradsej by sa zabil ,co viem ze aj toho je schopny ...no a takyto bol dovtedy dokym som s nim nebola (to je 2krat co sme spolu ale pred rokom hulil ale nie tak "tazko")-preto som tu na to ze ma v zivote aspon jediny svetly bod pretoze nema vobec nikoho koho ma tak rad a s kym sa da rozpravat...takze takto som to dosiahla ja -musi ta mat rad vazit si ta a chciet sa zmenit ...!!!ja som si tiez vytrpela z tycgh sklamani ale som tu ...a pokusam dalej ...hmm aa s tym tvojim to nemoze ist predsa takto vyhrazkami ,bo co bude za 5rokov??to takto nejde ,hm rozpravas sa s nim?on potrebuje mat v tebe podporu musis byt pre nehop vsetkym viac ako trava ...aby sa toho mohol vzdat a zit normalne ...tak ako je to medzi vami teraz ???
no teraz sa snazim brat ho ako choreho cloveka nic mu nevycitat a jemne ho viest ktomu aby prestal.lenze ako som uz pisala ked je zhuleny tak si to priznava,ma kopu reci ako to zmeni,vycitky ako nam ublizuje..aked neni je podrazdeny,vsetko su to len moje vymysli a on ziadny problem nema.
moj muz je tiez nieco podobne.nema nikoho len nas a prave preto to nedokazem pochopit ze si to nevie vazit.nemoze donekonecna kazdy problem riesit takto.potom som na vsetko sama.lebo jemu je vsetko jedno
Obet: onedlho mam 18 a fajcila som travu tak cca rok. Vlastne fajcim stale ale uz len prilezitostne. Zacinala som tak ze raz za cas, potom kazdy piatok. Cim dlhsie som fajcila tak stale castejsie. Potom to uz bolo aj viac krat denne az sa mi trava zhnusila.. uz som sa necitila dobre tak som prestala aby som sa pozbierala.. teraz si dam sem tam a je to v pohode
hmm no presne- nechut o zivota,koopec recii ,vycitky
ale ked on si to raz musii zacat vazit !!!musi inak to teda nepojde takze skuusaj dalej nech ti to dokaze ze sa vie zmenit...ved aky chce mat zivot ?co chce byt zhuleny cely zivot a pri svojich detoch ???to im nedava najlepsi priklad ...hm
...neskúšal som, no isto je to hovadina...čo mám z toho, nič...premárnené zdravie a peniaze...radšej sa dobre najem, ako by som si mal ničiť zdravie...
tak ešte raz a naposledy v holandsku je taká kriminalita, že by ste sa čudovali,, všetci sú tam skoro dzignutí,, bola som tam a zažila na vlastnej koži.. tým ľuďom úplne preskakuje..
fajčiť trávu tam môžeš kdekoľvek... na ulici, v parku v coffe shope, alebo aj v nákupnom centre... a marihuana je tam LEGALNA nie dekriminalizovaná...
jednoznačne trávu by som nelegalizovala... chceme dopadnúť ako v holandsku? aj tak je to tu už strašne rozšírené... a ak sú takí ľudia čo si to nevedia ustriehnuť a sa im to vymkne z rúk... tak skončia tak bez krátkodobej pamäte.. stále depresie a výkyvy nálad a pod.,
Urcite ste uz niekde poculi, ze zakazane ovocie najviac chuti a o trave to plati dvojnasobne. Keby bola legalna tak by casom tak ci onak omrzela a ludia by presi na tvrde.
...Extaza, sprostosti mi netreba...nie som závislý, nervy mám zatiaľ v poriadku...je to iba prejav úbohý, čo nevedia, čo so životom, ako si ho posrať...
HELLOU VŠETCI, tým čo nechápu chcem zdeliť malinku pravdu o trafke a to z cela úprimne...
Ja ju fajčím od 13 a mám 19... Neľutujem (mimochodom) nič mi neušlo, som v poriadku a oukej..
Čo tu spomínala holka že malé decko sa dostane k drogám je podla mňa trošku blbosť, lebo díler trafky väčšinou predáva svojim známim, a ked je decko v partii medzi staršími (tak ako ja som bol) tak skôr či neskôr aj tak začne piť, fajčiť, huliť
Samozrejme ak je díler kokot zasnobený kt. predáva drogy pre bizz tak je to možne...
S tými zákonmi ,je to na houby lebo ak chytneš fizla ktorý nenávidí všetky ilegalizované latky a ludí čo ich berú, máš to za držanie omamnej latky a je jedno či je to heroin alebo mali jointik ,ja som našťastie mal šťastie len na re*ŠPEK*tujúcich fízlov ktorý nám len vyčítali prečo hulíme v školke a potom tam nechávame bongá ,že ved malé deti tak cez deň sa hrajú a mi...
V holansku sa môže huliť len v coffieshopoch a doma, hulenie na verejnosti je pokutované malou sumou a môžeš mať u seba 3 gramy ,viac ti ani v coffie shopoch nepredajú ,ani sa nečudujem lebo 3 gramy si myslím že je na jedneho viac než dosť
Ešte chcem povedať že niektorým ľudom nemusí mariška zrovna dobre robyť na mozoček, väčšinou sú to tí ktorý prežili klinickú smrť, zápal mozgových blan a podobne choroby v oblasti mozgu, bud majú neprijemné stavy alebo ked hulia dlho tak sú TOTALNE vytretý a rozmyšlanie majú na úrovni invalida, ale nie je to až tak zlé ak to berú s humorom a majú veselí život so skromnou robotou ,kamošmi a trafkou , ak nariekajú že im je z toho zle ,jednoducho prestanú huliť...
Ja po 6 rokoch nemám problém hocikedy si dať pauzu a dávam si ju pravidelne ked už som prehulený ,aby som si prečistil myslenie..
Ludia ktorý majú sklony ku konzumnemu životu a dostanú sa k mariške a zachutí im a začnu ju nekontrolovanie huliť tak ako ja som ju nekontrolovane hulieval (5-10 krát denne) ,môžu očakávať mierny odstup od ľudí (taká menšia paranoia) brutálny pocit nudy a LENIVOSTI a schyzoška sa vyskytne tiež lebo po 3 mesiacoch neustaleho hulenia raz príde chvíla kedy senko proste odrazu nebude ,a vtedy sa človek proste s tým musí zmieriť ,odpočinúť si a nie behať nervozny po meste a zhanať jak o život
Čiže vštkého veľa škodí atak aj trafky...
Podla mňa je ideálne ak si ju niekto zahulí tak raz do dvoch mesiacov ,to z neho už 4 krát vyprchne takže mu to vždy bude šlapať veselo aj 30 rokov...
Ja už to také veselé nemám ako kedysi (tým nechcem povedať že smutné) ale popri smiechu aj rozoberáme vecičky ,kecáme o všeličom a ja doma tvorím hudbu (gitara ,mike ,bongá ,texty ,breakbeats atd.)
Revolucion... si bol v holandsku?? ja som bola a keby si videl.. na verejnosti tam fajčí každý a kdekoľvek.. aj my sme fajčili na námestí pred palácom kráľovnej či čo to tam je.. a fízli na každom kroku.. tak ked nevieš nerieš
ak si dáš trávu raz za pár mesiacov je to ok.. ale časté húlenie.. na tom fakt nevidím nič dobré... viem z vlastnej skúsenosti...
Takže po prvé tý čo fajčia trávu niesu feťáci ! Je rozdiel medzi fetom a medzi trávou kedže fet sú hnusné chemické pi... Trávu fajčím v priemere 2 roky posledný polrok v kuse deň čo deň a poviem vám že vôbec niesom závisli vôbec niesom vymletý je zomňa človek s chutou do života do práce a do všetkého nového každý den ked vstanem hned volám priatelom a prvé kde naše kroky smerujú je si dať poraidný natach potom ma netrápi nič netrápi ma že som zničený unavený z roboty že mam také a také problémi nič zlé si nepripúšťam a môj život je ideálny. Tak sá pýtam vás prečo nefajčiť trávu ?? Ešte nikto na túto otázku nedal múdru odpoveď. Ničí zdravie ? Zdravie vám niči milion ostatných vecí. Tá cigareta ktorú akurát fajčíte vám niči tiež zdravie. Keď víndete von tak aj to zničené ovzdušie vám ničí zdravie. Dokonca aj to jedlo ktoré práve konzumujete škodí vášmu zdraviu. Aj ten obyčajný monitor na ktorý momentálne pozeraťe neprospieva vášmu zdraviu a tak dalej tykýchto vecí viem menovať do nekonečna. Dalej vaše zdravie z dosť velkej časti ničia stresy. Stresy stoho že nemáte robotu čas peniaze alebo skártka rodiné zdravotné a iné problémi a v dnešnej dobe je takýchto vecí nanás čoraz viac čo sa ukazuje aj na našej psychike a teda aj na zdravý. A práve tieto stresy sa dajú veľmi pekne doslova "ničiť" marihuanou. Tak kto mi odpovie čo je na marihuane také zlé ?
A to že to fajčia malé deti ? Fajčia a fajčiť aj budú a bude stále viac a viac ľudi čo to fajčiť budú. ! Nepomôže tomu žiadny zákaz žiadny zákon. Jediné čo zostáva je aby si každý fajčil to čo mu chutí a tý ktorým to vadí odkazujem jedno zavrite oči a žite si svoj život. Marihuana nezabíja ľudí cigarety, alkohol a dnešná doba ich zabíja tak sa starajte deo vecí ktoré sú dôležitejšie než nejaká neviná rastlinka....
som rada že tu niekto vysvetlil ten základný rozdiel už som to chcela urobiť ja..
do dnes nerozumiem prečo to zakázali.. takisto ako je nelegálna mariša kludne mohol byť aj chlast aj cigarety a ani by ste si nevrzli... starať by sa mali o iné veci, nie o to, či niekto nestiahne každý deň weed na balkóne dpč... a keď má niekto chuť na nejakú "neresť " prečo by som mala stiahnuť 10 poldecákov a grcať ako bačove šteňa, keď si môžem dať jointa alebo bongo, bube mi fajn a bude sranda a ráno sa zobudím bez akéhokoľvek nepríjemného pocitu..
v prvom rade by si mali zrovnať spravodlivosť a právo... aby sa to aspoň trochu priblížilo jedno k druhému... a mali by sa starať o cirkev a vymazať ju z povrchu zeme, lebo to je najväčšie svinstvo na svete, väčšie ako heroin...
a závislý človek nemusí byť len na droge ako takej... prečo ešte nezakázali jebnuté pc hry ako je WOW a podobne, alebo telefony????? viete koľko ľudí závisláči na totálnych pičovinách? a nikto s tým nič nerobí... o to horšie je to, že tieto kktiny vymyslel sám človek... marihuana ponúkla príroda, neviem prečo by to človek nemal využívať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
nefajcim ani cigy,ani cigara, ani travu ani nic, ale je fakt ze na slovensku su niektore zakony total nahouby...
na slovensku by stačilo to dekriminalizovať, a nie že za smiešne množstvo dostaneš pomaly jak za vraždu...
bongo, joint, cez jablko, sklo, fajku, nie je to jedno ? zhulim sa hocijako.... najlepsie rano 2x vodne a ide sa sprosty ako tela do skoly
takze ludia sa bavit vedia vsade..len to nema vsade podobu 5tich dristy plieskajucich mladych ludi..
ma liecive a ma i skodlive(to ze mam kratkodobu pamet uplne nasracky to skoda spominat)
co konkretne je blud?vysvetli podiskutujeme vyriesime.
som proti trave..vidim co to za tie roky spravilo z rovesnikov..mimo ine trava ti ohne psychiku na nepoznanie..dlhy ale ukrutny proces
ano dakujem mam spraveny nazor na cely zivot
ale ked on si to raz musii zacat vazit !!!musi inak to teda nepojde takze skuusaj dalej nech ti to dokaze ze sa vie zmenit...ved aky chce mat zivot ?co chce byt zhuleny cely zivot a pri svojich detoch ???to im nedava najlepsi priklad ...hm
fajčiť trávu tam môžeš kdekoľvek... na ulici, v parku v coffe shope, alebo aj v nákupnom centre... a marihuana je tam LEGALNA nie dekriminalizovaná...
jednoznačne trávu by som nelegalizovala... chceme dopadnúť ako v holandsku? aj tak je to tu už strašne rozšírené... a ak sú takí ľudia čo si to nevedia ustriehnuť a sa im to vymkne z rúk... tak skončia tak bez krátkodobej pamäte.. stále depresie a výkyvy nálad a pod.,
takže tak, adios
Ja ju fajčím od 13 a mám 19... Neľutujem (mimochodom) nič mi neušlo, som v poriadku a oukej..
Čo tu spomínala holka že malé decko sa dostane k drogám je podla mňa trošku blbosť, lebo díler trafky väčšinou predáva svojim známim, a ked je decko v partii medzi staršími (tak ako ja som bol) tak skôr či neskôr aj tak začne piť, fajčiť, huliť
Samozrejme ak je díler kokot zasnobený kt. predáva drogy pre bizz tak je to možne...
S tými zákonmi ,je to na houby lebo ak chytneš fizla ktorý nenávidí všetky ilegalizované latky a ludí čo ich berú, máš to za držanie omamnej latky a je jedno či je to heroin alebo mali jointik ,ja som našťastie mal šťastie len na re*ŠPEK*tujúcich fízlov ktorý nám len vyčítali prečo hulíme v školke a potom tam nechávame bongá ,že ved malé deti tak cez deň sa hrajú a mi...
V holansku sa môže huliť len v coffieshopoch a doma, hulenie na verejnosti je pokutované malou sumou a môžeš mať u seba 3 gramy ,viac ti ani v coffie shopoch nepredajú ,ani sa nečudujem lebo 3 gramy si myslím že je na jedneho viac než dosť
Ešte chcem povedať že niektorým ľudom nemusí mariška zrovna dobre robyť na mozoček, väčšinou sú to tí ktorý prežili klinickú smrť, zápal mozgových blan a podobne choroby v oblasti mozgu, bud majú neprijemné stavy alebo ked hulia dlho tak sú TOTALNE vytretý a rozmyšlanie majú na úrovni invalida, ale nie je to až tak zlé ak to berú s humorom a majú veselí život so skromnou robotou ,kamošmi a trafkou , ak nariekajú že im je z toho zle ,jednoducho prestanú huliť...
Ja po 6 rokoch nemám problém hocikedy si dať pauzu a dávam si ju pravidelne ked už som prehulený ,aby som si prečistil myslenie..
Ludia ktorý majú sklony ku konzumnemu životu a dostanú sa k mariške a zachutí im a začnu ju nekontrolovanie huliť tak ako ja som ju nekontrolovane hulieval (5-10 krát denne) ,môžu očakávať mierny odstup od ľudí (taká menšia paranoia) brutálny pocit nudy a LENIVOSTI a schyzoška sa vyskytne tiež lebo po 3 mesiacoch neustaleho hulenia raz príde chvíla kedy senko proste odrazu nebude ,a vtedy sa človek proste s tým musí zmieriť ,odpočinúť si a nie behať nervozny po meste a zhanať jak o život
Čiže vštkého veľa škodí atak aj trafky...
Podla mňa je ideálne ak si ju niekto zahulí tak raz do dvoch mesiacov ,to z neho už 4 krát vyprchne takže mu to vždy bude šlapať veselo aj 30 rokov...
Ja už to také veselé nemám ako kedysi (tým nechcem povedať že smutné) ale popri smiechu aj rozoberáme vecičky ,kecáme o všeličom a ja doma tvorím hudbu (gitara ,mike ,bongá ,texty ,breakbeats atd.)
Nemas ani len sajnu o com to je..
ak si dáš trávu raz za pár mesiacov je to ok.. ale časté húlenie.. na tom fakt nevidím nič dobré... viem z vlastnej skúsenosti...
Cudoval by si sa kto kazdy mozno aj v tvojom okoli si dava..
A to že to fajčia malé deti ? Fajčia a fajčiť aj budú a bude stále viac a viac ľudi čo to fajčiť budú. ! Nepomôže tomu žiadny zákaz žiadny zákon. Jediné čo zostáva je aby si každý fajčil to čo mu chutí a tý ktorým to vadí odkazujem jedno zavrite oči a žite si svoj život. Marihuana nezabíja ľudí cigarety, alkohol a dnešná doba ich zabíja tak sa starajte deo vecí ktoré sú dôležitejšie než nejaká neviná rastlinka....
"Vo vzájomných bojoch medzi gangmi pašerákov, ako aj v zrážkach medzi kartelmi a políciou, prišlo o život už približne 31.000 ľudí."
» www.sme.sk/c/5627213/pri-p...
Ničo podobné bolo aj z alkoholom počas prohibície v USA legalizovali ho a aj keď užívateľov zrejme pribudlo klesla kriminalita. Je to diskutabilne no.
do dnes nerozumiem prečo to zakázali.. takisto ako je nelegálna mariša kludne mohol byť aj chlast aj cigarety a ani by ste si nevrzli... starať by sa mali o iné veci, nie o to, či niekto nestiahne každý deň weed na balkóne dpč... a keď má niekto chuť na nejakú "neresť " prečo by som mala stiahnuť 10 poldecákov a grcať ako bačove šteňa, keď si môžem dať jointa alebo bongo, bube mi fajn a bude sranda a ráno sa zobudím bez akéhokoľvek nepríjemného pocitu..
v prvom rade by si mali zrovnať spravodlivosť a právo... aby sa to aspoň trochu priblížilo jedno k druhému... a mali by sa starať o cirkev a vymazať ju z povrchu zeme, lebo to je najväčšie svinstvo na svete, väčšie ako heroin...
a závislý človek nemusí byť len na droge ako takej... prečo ešte nezakázali jebnuté pc hry ako je WOW a podobne, alebo telefony????? viete koľko ľudí závisláči na totálnych pičovinách? a nikto s tým nič nerobí... o to horšie je to, že tieto kktiny vymyslel sám človek... marihuana ponúkla príroda, neviem prečo by to človek nemal využívať...