ja som to neskusil ale v dnesnych profesionaloch to skusali to bola taka sranda ta balazikova s bobrovskym alebo hovorkyna policie balazikova: prasa v liehu ci jako to uz bolo
@yoghurt mas pravdu... samozrejme ne doslovne sa z toho pogrcas, ale dakomu je to fajn hulit... mne nie... niekto si to upecie v kolacikoch, uvari v mlieku... vies 100 ludi 100 chuti.... ale s alkoholom ktory sa bezne pije aj u myslim uz 12rocnych to tiez nieje lepsie... ja po kazdom poldeci sa idem skoro zryhat a na druhy den ani nehovorim
bolo to úžasné a vždy je to úžasné, neviem, prečo nemôžeme huliť slobodne, je to trapné, priveľa otázok a rečí okolo tohoto, či je to tráva alebo buzny, nikomu sa nič nepáči a nikto sa nevie na ničom dohodnúť, navyše v rozumných dávkach je to zdravé...
Som skúsila! Pred rokom cez leto s kaošmi... Ja si to len vychvaľujem, ale nemieni z toho robť závislosť... Fakt ročne1-2x stačí a bodka! Je z toho dobrá haluz toľko som sa nasmiala! xD
ja som raz skusil a to bol prvy krat dal som si toho moc a stale mi jak keby vypadaval obraz...a to co som si pomyslel tak to som ja povedal a nevedel osm ci som to povedal vzdy som sa opytal ci so to povedal a setkych som prosil o pomoc nech mi pomozu z toho stavu lebo mi stale jak keby mozog vypadaval...asi som bol torsku viac prehuleny alebo co proste bolo to velmi zle so mnou nikdy by som to nechel skusit
@fireweed no trava zosilnuje vsetky pocity a zaostruje vsetky zmysly... ak sa zhulis ked si v pohode , budes este viac v pohode, ak sa zhulis sam v depresii napriklad tak to bude este horsie... mozno ze si mal nejaky problem len v podvedomi... nieco ta trapilo ale si na to prave vtedy nemyslel ani.. tazko povedat.. a mozno len z toho ze si to prehnal
ano, bolo to mimo uzemia slovenskej republiky!!!! a bolo to v pohode, fajn musel som tam dat to ze to nebolo na slovensku, abi bolo kazdemu jasne ze na slovensku to nebolo lebo na slovensku to funguje tak, ze bi ste si dali jednu cigaretu a uz bi tam nabehol specialni pluk zo zilini, narodna garda, ARMADA SLOVENSKEJ REPUBLIKI, tanky, vodne delo, taskoodenci....vlada mi mimoriadne zasadala, predseda parlamentu bi hned zvolal mimoriadne prarlament. a nic ine bi sa na slovensku nerozoberalo pol roka to je slovensko, krajina neobmedzene obmedzenich moznosti alebo ..........radsej nic
paru X.. pred niekolkymi mesiacmiii uff naposledny som sa strasne rozplakala ked som sa zhulila ale od smiechu.. doteraz neviem z coho som sa smiala .. ale vecer som mala 42 teplotu .. a us nescem take nieco vidiet..
noo ja som este neskusila nikdy ,aaa zatial ani nebola nejaka extra prilezitost si dat nieco ,a radsej ruky prec od toho --kebyze to nie je navykove tak v pohode ,aleeee takto nie-
A tak niekedy hej ... neviem presne štatistycky že 5x do emsiaca abo tak ale asi 5x zarok , alebo vvečšinou ked koštujeme čo kamarát vypestoval Aj to iba nekedy račej pijem to pomali každý týžden Ked su ahsické zábavy ani nehovorým jedno poldeci za druhím ....
Ked niesu hasické zábavy tak pijem iba pivo Zo 15 pív a tak v naladičkestačí mi zas na hasických 10 pív nejake poldecáki .... a neviem čí som
Keď je príležitosť prečo nie? Ešte keď hrá nejaká pohodová hudbička a žrádlo v poruke je to perfektné, nič lepšie nepoznám.... ale len s času na čas, zasa každý deň by to nebolo ono.....
@nikeboy sprav nieco s tou gramatikou lebo sa to neda citat a "fucking you mother"? preloz mi to prosim ta nerozumiem tvojej novo vymyslenej anglickej gramatike
hej noa prvy krat taky cudny pocit som mal a som bol smadny jak tava ale az na druhy krat som sa skuril a som sa smial jak nikdy predtym ale drogy nicia povahu cloveka aj spravanie ta som s tym prestal
tvrdit, ze drogy nicia povahu a spravanie cloveka, je velice individualne... ak niekto vela pije, pre spolocnost je to prijatelne ( len z dovodu legalnosti ) ale toto je uplne zly pohlad na "problematiku" alebo ako to nazvat..clovek, ktory si zahuli, nie je agresivny, je kludny, pohodovy.. naopak ak je clovek dobre napity, tak je zvacsa agresivny, nema zabrany a ten bordel co byva po mestach je prave odkaz tohto..sam nemozem povedat, ze nepijem ( momentalne sice 2hy mesiac, ale na to mam svoje dovody ) je sice dobre, ze to tu takto ludia odsudzuju, pretoze vacsina ludi co sem pisali nemaju vek ani na alkohol..a tak je dobre im "tlacit" do hlavy taketo veci, ale na tuto temu viac pisat netreba, rozhodne nie sem..
mal som take obdobie......ze asi dva mesiace som to fajcil kazdu sobotu....ale uz som skoncil....bo som zacal pocitovat taky zly pocit ked som si daktoru sobotu nedal .....a prvy krat ked som to mal tak nic moc...vsetci ostatny (skusenejsi hulici)tam sedeli vipeceny....a ja nic.....ale potom druhy krat odaco zaujimavejsie us som aj ja zacal vnimat farby a zvuky inak....a taaaak to somnou islo nechce sa mi to tu us vipisova
Štúdia podporovaná americkou vládou zistila, že fajčenie marihuany pravidelne počas siedmich rokov nepoškodzuje funkciu pľúc.
Výskumníci z Alabamskej univerzity monitorovali pľúcne funkcie u päťtisíc mladých mužov a žien počas 20 rokov medzi rokmi 1986 až 2006. Zistili, že fajčenie jedného jointa denne počas siedmich rokoch neohrozilo pľúca. Tu je vysledok...
marihuana sa nenachadza v prvej dvadsiatke najzavislejsich latok...pred marihuanou je samozrejme alkohol, cigarety, ale aj kava, cokolada alebo zuvacka...tak aka zavislost?fajcim travu asi 10 rokov a nemal som ziadny problem prestat ked som chcel aj na pol roka...nech ju uz konecne legalizuju tak ako v cechach...podla mna to nie je normalne aby som mal za 1 gram alebo 2 gramy travy opletacky s policiou...len bohuzial aj o takychto veciach rozhoduju taki ludia, ktory nemaju s travou ziadne skusenosti a prirovnavaju ju k pervitinu, kokainu alebo aj k heroinu...To je uplne nelogicke?ale ved na slovensku je vela zakonov ktore nemaju ziadnu logiku...Slovensko je v takychto veciach strasne zaostale...LEGALIZE IT!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
..nie vždy to má len pozitívne účinky
Skusil, skusam, budem skusat
Ked niesu hasické zábavy tak pijem iba pivo Zo 15 pív a tak v naladičkestačí mi zas na hasických 10 pív nejake poldecáki .... a neviem čí som
patrik, môj názor je taký, že nie všetko, čo sa kotúľa, je koleso na spapanie.
a keď už musíš, nezabudni sa podeliť
Výskumníci z Alabamskej univerzity monitorovali pľúcne funkcie u päťtisíc mladých mužov a žien počas 20 rokov medzi rokmi 1986 až 2006. Zistili, že fajčenie jedného jointa denne počas siedmich rokoch neohrozilo pľúca. Tu je vysledok...
marihuana sa nenachadza v prvej dvadsiatke najzavislejsich latok...pred marihuanou je samozrejme alkohol, cigarety, ale aj kava, cokolada alebo zuvacka...tak aka zavislost?fajcim travu asi 10 rokov a nemal som ziadny problem prestat ked som chcel aj na pol roka...nech ju uz konecne legalizuju tak ako v cechach...podla mna to nie je normalne aby som mal za 1 gram alebo 2 gramy travy opletacky s policiou...len bohuzial aj o takychto veciach rozhoduju taki ludia, ktory nemaju s travou ziadne skusenosti a prirovnavaju ju k pervitinu, kokainu alebo aj k heroinu...To je uplne nelogicke?ale ved na slovensku je vela zakonov ktore nemaju ziadnu logiku...Slovensko je v takychto veciach strasne zaostale...LEGALIZE IT!!!