ja som citala clanok o tom normalne v casopise... tam je nejaky nerv co ta nuti otvorit usta pri tom... alebo tak nieco...tak isto aj ked si kychnes musis zavriet oci, lebo tam vznika taky tlak, ze by ti vyleteli
áno a nielen otvorené ústa ale aj takú vtipnú grimasu...Minule keď som maľovala kamošku, tak chytila záchvat smiechu z toho ksichtu čo som nahodila keď som jej nanášala špirálu...
nemám, ale je celkom zábavné pozorvať kamošky, ktoré pri tomto akte majú svoje ústa otvorené, netuším aký to má účel a vlastne prečo sa tie ústa (pravdepodobne samé, podvedome) otvoria..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
178 komentov
nič
@Spekacik nie?
@narazuvzdornaa omg, vidíš, že niekto to dokáže aj bez toho
ale ja mam skôr oči dokorán lebo riasenku si dávam len na končeky mihalníc ...ja sa len tak symbolicky malujem že ani riasenku ani linku mi nevidno
@Torpedo08 ja by som povedala, že je to tým, že cez jednu nosnú dierku sa ťažko dýcha
nemám, ale je celkom zábavné pozorvať kamošky, ktoré pri tomto akte majú svoje ústa otvorené, netuším aký to má účel a vlastne prečo sa tie ústa (pravdepodobne samé, podvedome) otvoria..
niektore zas ak sedia tak pri kichnuti, zvyknu dupnut nohami
atp. dalo by sa pokracovat . . . .