Ja by som sa v duchu usmial, ale vobec by mi to nevadilo. Nech mu padne nazdravie. Kym mne da pokoj, so sebou nech robi co chce. V tomto som liberalny. Ja som uz cestoval v noci v 8 miestnom kupe. 6 cestujucich drichmalo a ja som vtedy so zoznamenou kockou robil petting. Ja som ju pod suknou prstoval, a ona ma fajala. Nikto nic nezbadal.
@2rici2@6 Ved ano, tebe. Neviem, ci tu bol niekto niekedy viac mimo.
Rozjebana gramatika, otrasny zmysel pre humor, absolutne nepochopenie ironie a sarkazmu, idiotske nazory, kabel okolo dediny (aj to prestrihnuty), otrasne obrazky v zbrushi, trapne opicenie sa po popradskom jebovi. Ty si ten najvacsi imbecil, aky sem kedy zavital.
@2rici2@8 Ty pokemon drbly, preco si radsej nenechas tie odpovede napisat chatgpt? Co si z toho mam zobrat, okrem toho, ze si retardovany a dve hodiny ti trvalo vymysliet tamto lightove hovno ako odpoved?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Rozjebana gramatika, otrasny zmysel pre humor, absolutne nepochopenie ironie a sarkazmu, idiotske nazory, kabel okolo dediny (aj to prestrihnuty), otrasne obrazky v zbrushi, trapne opicenie sa po popradskom jebovi. Ty si ten najvacsi imbecil, aky sem kedy zavital.