myslim si, ze niekedy slovo mam ta rad potesi viac, lebo to je vacsinou uprimne, ked niekto povie milujem ta, lubim ta, tak to nemusi byt pravda.. a potom sa na to tazko zabuda...
Baby potrebujú od chalanov počuť veci ako "mám ťa rád", "ľúbim ťa", "milujem ťa"....proste to treba povedať...samozrejme len ak to je pravda....s jedným chalanom som chodila 2 mesiace a on mi to nepovedal ani jediný raz...napísal to na ICQ asi milion krát ale aby to povedal ani za nič...
ke dmi niekto z mojich najdrahsich povie ze ma ma rad velakrat sa rozplacem, ze ako ma dokaze mat niekto rad......slova lubim ta, milujem ta som uz pocula v mojom mini vztahu,len skor mi liezli na nervy ako ma tesili...
@shelia Ako neže to tak necitim... ale mne to pride dosť smiešne to mam ťa rad... radi možeme mať vela veci... ja neako ani metužim po tom aby mi hovoril lubim ťa alebo milujem... a som rada,že mi povie,že ma ma rad,ja si to važim... hh ale mne to fakt pride take smiešne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A moze to znamenat len mam ta rad a nic na tom nieje smiesne.