ani poriadne neviem kto tam je ..a za nikoho som ešte nehlasoval no ešte budem ale len za dievčatá ... lebo za chlapcov kedže tam som aj ja by to bolo blbé
@tibike robim si srandu ale mne je to v podstate jedno ale cudujem sa ze este skoro nikto nepindal ze tam mam foto v plavkach lebo uz som par takych komentov co toto kritizovali videla
@darkkizz jj poznam ja som vlastne rad ze ma zatial nezacali k nekomu prirovnavat..uz mi lezie na nervy ze furt mi hovoria ze vypadas jak Jezis,Shagrath,marco hietala ... ked som mal este dredy tak bob marley..vies biely risavec a hlavne ze bob . waa kedy uz budem tibike ???
inac pocas minuleho rocnika bola podmienka pre hlasovanie byt na birdzi aspon mesiac, aby si ludia nerobili nicky a hlasovali za seba...je to aj tento rok?
@darkkizz aj ja mylujem hrady,ale unas nejsu..vsecko len novostavby..mynule sme nasli jednu ruinu a isel som tam -bolo tam napisane ze zivotunebezpecne-sral sem nato ,a ked som uvidel tie krizove klenby s nastropnou malbou waa dobre tomu ver ze ti dam vediet
@darkkizz v cachtic som bol,aj trencine,beckov a tak..akurat na sišskej som ece nebol ale ja to nechapem preto nechaju tie stavby chatrat..sak ja to viim ze je to drahe dat do poradku,ale dalo b s najst tie bubaky
@dudri , ach, skromnosť Ok, bohovo vyplnený dotazník, pekný ksicht, dobrá reklamná kampaň..aspoň vieš, od koho budeš mať pri konečnom sčítaní ten jeden hlas
aj ja som tam a netrapi ma ci vyhram....aj tak mi asi nikto neposle hlas....ale ja posielam hocikomu kto sa mi zapaici aj babam aj chalanom.....a este aj tym co pekne poprosia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
161 komentov
@pat » www.birdz.sk/maslo/miss-suta...
@sweetygirl16 » www.birdz.sk/maslo/miss-suta...
@danio » www.birdz.sk/maslo/miss-suta...
baby ete čeknem
Ale favoritov mám z dievčat:
@momodisco
@raisinia
@klaudiqaaa
@viollin
@angelangelika
A z chlapcov sú moji favoriti:
@danio
@pernik
@cruz89
@djmartin
@merlin61
Takže toto je zatial najlepšia 10 finalistov Birdz Miss a Birdz Boy 2009!
@pat
@danio
Keď už propagácia, tak riadna Toto sú moji favoriti
» www.birdz.sk/maslo/miss-suta...
a chlapci:
za tych hlasovala segra
@4 dakujem
moj tajny gay idol je jednoznacne @kolini , aj mame sa pacil. a este @zimuska , ta aj kolace dokaze zrobit
vYmHeNIm sI s TeBou cIsielqUo
chalanov som ani neotvoril SORY
myslim ze jasna vitazka
@cy3aha @hajzelbaba ďakujem
ale ináč fandím @lawey už z princípu
a chalani @pat , @tibike a samozrejme moje sweetie @saker
@rysho255
@mielikki recesívne ženy
ale ten pohlad to zabil
odfoť sa aj ty s varečkou v ruke a dám aj tebe
to ma uplne rozsekalo heh
tak bacha.. ja som dudriho dvojca =D mame aj spolocne fotky v prihlaskach..
ale sympaticky ti zas dvaja nemozme byt..
@zimuska caka na tvoj hlas
@wardog
myslis zimusku =D
@narazuvzdornaa ešte že tak! berte si prosím príklad. naozaj ďakujem, máš to u mňa. aj u koliniho, ten je mrte. daj aj jemu hlas
mala by si slubit nieco typu.. upeciem kolac tym co za mna budu hlasovat..
@grietusha lebo som jej kurva a je to moja frajerka
moja najväčšia favoritka. jej výhodou je, že má rozštvrtenú osobnosť, a teda sa s výhrou pekne podelí
chlapci:@danio ,@rowdy ,@mayo
hihi trosku ,,reklamy´´
a s chalanov @dejf a @peterkoo
chalani: mayo, wewo, fxx, hangtime11, boxer161..ak nebudú aspoň 2ja v prvej 10ke tak to bude...divné
a z bab... každá má niečo do seba... ale tak asi @angelangelika a @krutafunebracka ...
Favorit--
ole