Áno, ale tiež ako ktorý. I keď nemôžem povedať že sa mi nepáči konkrétny štíl úplne celí. Z každej časti metalu je niečo priam fascinujúce (z čoho mi tuhne krv v žilách ) a z toho istého podštýlu sú aj veci, ktoré osobne pre mňa stoja za veľké...a tak xD
milujem hoo ... je to moja láska, sen, pasia, hoby všetko ... neviem prežiť ani jeden deň bez nejakej metalovej piesne ... jednoducho som ťažko zamilovany
@mm47 no... vieš si predstaviť peroxidku, ako príde z každodennej tour de obchodné centrum, odloží nové topánky do šatníka, odlakuje a znova si nalakuje umelé nechty a pritom si spieva árs len túúúú minits tú míííííídnajt?
a k teme...ano, prevazne Heavy, Folk, Death, ale vypocujem si akykolvek, vzdy mam naladu na nejaky iny a okrem toho este klasika alebo nieco orchestralne(Nox Arcana)
doriti aj s enterom a ešte takých asi 5 skupín , ale taký, že iba vrieskajú a nerozumieť slová si vypočujem len občas , mám rada ...ked to silno hučí....a potom krátka prestávka na nejaké tie zmysluplné slová v tom sa vyžívam a v pozadí medzi tými slovami, jemná lahodná gitarka
@mielikki tak neviem co ine nosit na vrchu ako mikinu alebo este rak sveter ale styl converse+nejake picoviny...... z toho je mi zle a uz len ked to pisem citim sa zzenstilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
AVANTASIA!
ja len preto, že ak niekto dodá, že až na nejaký subžáner, tak je to spravidla death či black
{feirymetal , lovemetal , butterflymetal , smileymetal ...}
a k teme...ano, prevazne Heavy, Folk, Death, ale vypocujem si akykolvek, vzdy mam naladu na nejaky iny a okrem toho este klasika alebo nieco orchestralne(Nox Arcana)
Ja na to nevyzeram napriklad
horšie ako tričko Carcass a dlhá, takmer gotická sukňa
viac to vyjadriť neviem
alternative metal