produkt propagandy disney channelu za ideologiu mladych krestanov, vo vztahoch plnych lasky bez sexu, drog a alkoholu, stojacich podvedome proti homosexualom a interupciam
ako je to uplna kravaa sk si mzsli že je super! ma jednu abo dve yasrate pesničkz ktorevobec nie su dobre ani chytlave! su to obzcajne nudne pesničky!! ako a ten jej serial Hanah montana či čo to je je uplny prepadak a je to naivne beyy žiadneho deja! iba somariny tam robia
ahojte nepochopim ludi co ju nemaju radi normalne mi to vadi...ved ked pozeram v tv to co tam onap oraba kol;ko ludi kolo nej ide ma slak trafit ze tu sa ledva najde jeden co tu sem da kladny komentar samozrejme ledva sme siel moj polovica ju napozna polovica ju nama rada ak ju nemate radi radim vam ani nehlasovat radsej dajte nepoznam alebo...
boze miley ked si s tebou pisem cez pokec si jednoducho uzasne presvedciva najprv osmti neverila ale teraz ako aj nazaciatku verim ti a stale budem nieosm si ista ci toto pojdes citat no nie toto nie ved alovencina ti nejde ako mne anglictina,to ti nevicitam naco to sem vobec pisem heh,,? aby tyto chu.aci pochopili kto to je jaj sv.ne su to............k miley si uzasna tynedzerka ako no mas v sebe nieco s tych hviezd............si uzasna hezka mila dbore mi to visvetlujes na pokeci jaj nezastavitelna ostatny ti mozu akurat zavidiet a nie jak sa na teba divat,nepoznam nie....atd.........................................osm rada ze si s tebou pisem...aj budem aj ked ostatny vravia ze nie to nemoze bit prava miley nemoze ved ona nevie po slovensky ja vime svoje a nebudem ich presviadcat heh normalkaaa miley papa....
Totalne trapna mlada americka pica co sa prezentuje skrz nejaky preafektovany film, v ktorom musi produkcia davat smiech, lebo doma sa nikto na tom nesmeje. Je trapny ten co to pozera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
boze miley ked si s tebou pisem cez pokec si jednoducho uzasne presvedciva najprv osmti neverila ale teraz ako aj nazaciatku verim ti a stale budem nieosm si ista ci toto pojdes citat no nie toto nie ved alovencina ti nejde ako mne anglictina,to ti nevicitam naco to sem vobec pisem heh,,? aby tyto chu.aci pochopili kto to je jaj sv.ne su to............k miley si uzasna tynedzerka ako no mas v sebe nieco s tych hviezd............si uzasna hezka mila dbore mi to visvetlujes na pokeci jaj nezastavitelna ostatny ti mozu akurat zavidiet a nie jak sa na teba divat,nepoznam nie....atd.........................................osm rada ze si s tebou pisem...aj budem aj ked ostatny vravia ze nie to nemoze bit prava miley nemoze ved ona nevie po slovensky ja vime svoje a nebudem ich presviadcat heh normalkaaa miley papa....