Robia sa mi otlaky vo všetkých topánkach. Mám tenisky,členkové a na päte mi vyškreli strašný otlak až do krvi,pritom mi nie sú malé a boli aj celkom dobrej značky.Takisto sandále vyššie trochu mi robia otlaky na malíčkoch a aj žabky,tam kde sú tie pásiky
máme to tiež takto a nedajbože chcieť vyzerať trochu elegantnejšie a obuť si sandále alebo lodičky... hotová nočná mora :/ nuž...ostáva nám chodiť asi už len na boso
a koľko ich máš? dúfam že prvé dni ako si tenisky kúpiš tak ich iba "rozchádzaš" ja to robím z teniskami, čižmami, balerinkami a aj s lodičkami to tak urobím behaj v tom trocha doma, potom tak do obchodu možno .... proste nie dlhšie ako hodinu, určite
a pamatám si že prvý krát keď som si kúpila balerínky na svadbu, tak som ich nerozchádzala ani nič a také otlaky sa mi spravili
@uprimnost ja som mal raz také botasky. Normálne by boli dobré ale strašné otlaky mi robila jedna z nich. Najprv že to rozchodím. Ale nepomáhalo nič. Som ich dal nakoniec ocovi a už mám od nich pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a pamatám si že prvý krát keď som si kúpila balerínky na svadbu, tak som ich nerozchádzala ani nič a také otlaky sa mi spravili
Ale tiež nemám vždy šťastie na botasky.
ale veľmi sa mi to nestáva