@di_di ja som mala 1,11 a prijali ma a myslím že do nejakých 1,15 brali bez skúšok , ale to závisí od toho aký je silný ročník a koľko ľudí si podá prihlášku plus koľko zoberú nás zobrali až 42 ale mali iba 30 viem že niečo spomínali že už toľko veľa nezoberú neviem a cca sa hlásilo nejakých 400 ľudí.
prvý semester je anorg. a org. chémia bio bunky , anatomia , informatika pre bio , výzvy súčasnej bio. plus B(ečkové) predmety čo si volíš ty ale tak sú niektoré odporúčané a tie som si aj dala a aj pomohli mala som seminár z org, chem a výpočty z chem a v letnom je antropologie biochemia mikrobiologia virologia mikroskopická technika a matika plus bud B alebo C predmety ale to som si ešte nevolila .
dúfam že som pomohla
Ahojte aj ja sa hlásim na tento odbor a zaujímalo by ma ako je to s tou info a mat pre biologov? neznie to ako klasická matika so všetkým je to zvládnuteľné alebo je to matiky ,,se vším všudy"? Aký máte pocit z odboru? rozhodujem sa totiž aj medzi inými a chcela by som vedieť hlavne názor na MAt a INF ...ďakujem
@alyona8 matiku dáš ľavou zadnou berú sa tam matice, derivácie, integrály, treba nad tým trochu doma posedieť lebo nie je toľko hodín vyčlenených aby to bolo úplne super vysvetlené, ale dá sa to zvládnuť, sú tam horšie predmety ako matika a informatika tiež, tam sa berie štatistika, žiadne progamovanie a pod. Ak chceš viac info tak napíš.
@adrianej Ahoj, chcela som sa spýtať, či si je možné po bakalárskom štúdiu medicínska biológia, vybrať akékoľvek magisterské štúdium z oblasti biológie, alebo je to obmedzené len na niektoré (napr. dá aj botanika alebo zoológia? alebo len také "bližšie" ako je molekulárna biológia a genetika?)
@tnmssvdt Na magisterskom sa dá študovať: Antropológia, Mikrobiológia, Botanika, Molekulárna biológia, Fyziológia rastlín, Virológia, Fyziológia živočíchov a etológia, Zoológia, Genetika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Áno ja tam chodím . Niečo presné potrebuješ ?
prvý semester je anorg. a org. chémia bio bunky , anatomia , informatika pre bio , výzvy súčasnej bio. plus B(ečkové) predmety čo si volíš ty ale tak sú niektoré odporúčané a tie som si aj dala a aj pomohli mala som seminár z org, chem a výpočty z chem a v letnom je antropologie biochemia mikrobiologia virologia mikroskopická technika a matika plus bud B alebo C predmety ale to som si ešte nevolila .
dúfam že som pomohla